vesmor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 stockwell istasyonunda trene binmeye cali$an bir bombaci arkadan 5 el ate$ edilerek oldu,dogu londra bolgesindeki bir caminin etrafi sarıldı ve aramaya başlanacak içeride bomba olduğu tahmin ediliyor ben öğrenebildikçe yazacağım...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu! Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ordaki sivil halk da bıkmıştır artık yazık.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 harika oyuna yine başlıyoruz cami, islam, kuran->terör[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yahu ne oluyor böyle ya. Amerika'daki olayların yavaş metrajlı çekimi İngiltere'de yaşanıyor gibi. Bu kadar niye gıcık kaptılar onu merak ediyorum. Ne yaptı İngiltere yani? Niye Amerika değil de İngiltere.. İlginç[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Niye bu denli Londra'nın üstüne gittiler ki? Ben diğer Avrupa şehirlerine geçerler diye bekliyordum ama İngiltere'ye apayrı bir kinleri varmış. Yazık, çok üzücü haberler bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 evet, ben de bu olaylardan sonra masum müslümanlara yüklenilcek diye korkuyorum. dünyanın her yerinde teröristler yüzünden birileri ölürken birilerinin de ismi kötüye çıkıyor. pkk olayında olduğu gibi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bombacının diye vurulanın bombacı olduğunu kesin miymiş?[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hayır bir de ingilteredeki müslüman azınlık amerikada müslüman toplumdan daha farklı. ingiltere her zaman bu konularda daha rahattı insanlar bu kadar yüklenmeleri o yüzden. insanların hoşgörüsünün sınırlarını zorlayıp kamuoyunda öfke yaratmak.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 El Kaide nin dün yaptığı açıklama "Bir istasyonun adı Oval diğerininki Bush istesek bombalarız. Iraktan çekilmeniz bu son uyarıydı." Bence de son uyarılar. Yapıcaklarını çok merak etmeye başladım.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: metboy, 22 Temmuz 2005 13:30 tarihinde demiş ki: evet, ben de bu olaylardan sonra masum müslümanlara yüklenilcek diye korkuyorum. dünyanın her yerinde teröristler yüzünden birileri ölürken birilerinin de ismi kötüye çıkıyor. pkk olayında olduğu gibi. amaç masum,suçlu hepsinin imhası.kurunun yanında yaşları da yakıyorlar.onlar için önemli değilki! ama bigün çok kötü duruma düşecek bunu yapanlar. inanıyorum ya da inanmak istiyorum:([signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 helena +1 mümkündür ancak cok fazla inanmıyorum ben onun bombacı olduğuna organize, aynı anda yapılan eylemler bunlar ve yeterince ince planlanmış durumda iken böyle bir açık vereceklerini sanmıyorum[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 vurulan kişi gerçek eylemci olmayabilir, ama bu şekilde gösterilmesi insanları en azından bir nebze rahatlatacaktır.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: helena, 22 Temmuz 2005 13:32 tarihinde demiş ki: edit: yanlışlıkla gönderdim signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" [Bu mesaj helena tarafından 22 Temmuz 2005 13:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ufak bir ayrıntı İngiltere Amerika'nın bir numaralı müttefiği. Amerika ile savaşan bütün güçler (ister El-Kaide olur ister başka bir şey) doğal olarak önce müttefiklerine saldırıp onları savaş dışı bırakmak isteyeceklerdir. Örneğin İspanya'nın Irak'da askeri vardı, Madrid olayından sonra askerlerini çektiler ki bu Amerika'nın Irak'da siyasi olarak yediği en büyük darbelerden birisiydi. Şimdi de İngiltere başta olmak üzere diğer müttefiklerine saldırmaları son derece doğal. Örneğin İsviçre'de neden bomba patlamıyorda İngiltere'de patlıyor bunu düşününce cevabını bulmak hiç de zor olmuyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bu adamın canlı yayında idam edilişini izliyebilcekmi tüm dünya çok merak ediorum[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Adam öldüğü için idam edilmesi biraz sıkıntılı olabilir. Cami çevresindeki abluka kaldırılmış ancak esas önemli olan ayrıntı adamın infaz edildiği, yere yatırıldıktan sonra vurulduğu iddia ediliyor, bu doğruysa ortalık baya bir karışır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Vesmor geri dön :( sana birşey olmasını istemiyoruuuz...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! [Bu mesaj Dev tarafından 22 Temmuz 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yok fedaykin o el kaidenin başında bulunan din adına savaşan yüksek karakterli şahsiyetin :hrr: (!!!!!) idamını tüm dünyaya izlemek nasip olcakmı acaba?[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: fedaykin, 22 Temmuz 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Ufak bir ayrıntı İngiltere Amerika'nın bir numaralı müttefiği. Amerika ile savaşan bütün güçler (ister El-Kaide olur ister başka bir şey) doğal olarak önce müttefiklerine saldırıp onları savaş dışı bırakmak isteyeceklerdir. Örneğin İspanya'nın Irak'da askeri vardı, Madrid olayından sonra askerlerini çektiler ki bu Amerika'nın Irak'da siyasi olarak yediği en büyük darbelerden birisiydi. Şimdi de İngiltere başta olmak üzere diğer müttefiklerine saldırmaları son derece doğal. Örneğin İsviçre'de neden bomba patlamıyorda İngiltere'de patlıyor bunu düşününce cevabını bulmak hiç de zor olmuyor. Biz niye bombalandık ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 abi bunlar yuzunden londraya gidemiyoruz ya off annem istemiyor gitmek :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sanıyorlarki dünyayı karıştırdıklarında evlerinde rahat edecekler pislik ıraktada olsa gelir sizede bulaşır. bu devletler asla insanları düşünmüyor ne kendi insalarını nede diğerlerini. Yalan haberlerle ırağa daldılar demokrasi getireceğiz diye terörü tüm ırak'a yaydılar pkk kuzey ırakta güçleniyor ameika ve müttefikleri bir şey yapmıyor ırakta her gün bombalar patlıyor bir sürü insan ölüyor ama bu medeniyeti temsil ettiklerini söyleyenki aslında hepsi barbarlar elleri kaldırıp bir şey yapmıyor.aslında yapıyorlar kaos ortamının içinde alacaklarını alıp geriye pisliklerini kapatmak için terörü sokuyorlar. bu adamlar kendi yaratıkkları terörün içinde kaybolup gidecek ölen insanlara üzülüyorum hiç biride ne uğruna öldüklerini bilmiyor :( yazık... Bir zamanlar büyük bir şahsiyet Yurtta barış dünyada barış demiş keşke günümüz liderleri bu sözün anlamını öğrenseler...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sheref Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: CusTodeM, 22 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki: abi bunlar yuzunden londraya gidemiyoruz ya off annem istemiyor gitmek :P Londrada bi heyecan yok zate.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Amerika'ya kafam girsin.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… sheref Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 töröristlere kafam girsin[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Şimdi burda 1 sayfalık, gerçeklik payı % 90 olan bir teori yazardım ama romatizmalarım azdı.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 1 2 3 Sonraki 1.sayfa (Toplam 3 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ufak bir ayrıntı İngiltere Amerika'nın bir numaralı müttefiği. Amerika ile savaşan bütün güçler (ister El-Kaide olur ister başka bir şey) doğal olarak önce müttefiklerine saldırıp onları savaş dışı bırakmak isteyeceklerdir. Örneğin İspanya'nın Irak'da askeri vardı, Madrid olayından sonra askerlerini çektiler ki bu Amerika'nın Irak'da siyasi olarak yediği en büyük darbelerden birisiydi. Şimdi de İngiltere başta olmak üzere diğer müttefiklerine saldırmaları son derece doğal. Örneğin İsviçre'de neden bomba patlamıyorda İngiltere'de patlıyor bunu düşününce cevabını bulmak hiç de zor olmuyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 bu adamın canlı yayında idam edilişini izliyebilcekmi tüm dünya çok merak ediorum[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Adam öldüğü için idam edilmesi biraz sıkıntılı olabilir. Cami çevresindeki abluka kaldırılmış ancak esas önemli olan ayrıntı adamın infaz edildiği, yere yatırıldıktan sonra vurulduğu iddia ediliyor, bu doğruysa ortalık baya bir karışır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Vesmor geri dön :( sana birşey olmasını istemiyoruuuz...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! [Bu mesaj Dev tarafından 22 Temmuz 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 yok fedaykin o el kaidenin başında bulunan din adına savaşan yüksek karakterli şahsiyetin :hrr: (!!!!!) idamını tüm dünyaya izlemek nasip olcakmı acaba?[signature][hline] bi gidin ya... birakin olymposumuzu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: fedaykin, 22 Temmuz 2005 13:38 tarihinde demiş ki: Ufak bir ayrıntı İngiltere Amerika'nın bir numaralı müttefiği. Amerika ile savaşan bütün güçler (ister El-Kaide olur ister başka bir şey) doğal olarak önce müttefiklerine saldırıp onları savaş dışı bırakmak isteyeceklerdir. Örneğin İspanya'nın Irak'da askeri vardı, Madrid olayından sonra askerlerini çektiler ki bu Amerika'nın Irak'da siyasi olarak yediği en büyük darbelerden birisiydi. Şimdi de İngiltere başta olmak üzere diğer müttefiklerine saldırmaları son derece doğal. Örneğin İsviçre'de neden bomba patlamıyorda İngiltere'de patlıyor bunu düşününce cevabını bulmak hiç de zor olmuyor. Biz niye bombalandık ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 abi bunlar yuzunden londraya gidemiyoruz ya off annem istemiyor gitmek :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 sanıyorlarki dünyayı karıştırdıklarında evlerinde rahat edecekler pislik ıraktada olsa gelir sizede bulaşır. bu devletler asla insanları düşünmüyor ne kendi insalarını nede diğerlerini. Yalan haberlerle ırağa daldılar demokrasi getireceğiz diye terörü tüm ırak'a yaydılar pkk kuzey ırakta güçleniyor ameika ve müttefikleri bir şey yapmıyor ırakta her gün bombalar patlıyor bir sürü insan ölüyor ama bu medeniyeti temsil ettiklerini söyleyenki aslında hepsi barbarlar elleri kaldırıp bir şey yapmıyor.aslında yapıyorlar kaos ortamının içinde alacaklarını alıp geriye pisliklerini kapatmak için terörü sokuyorlar. bu adamlar kendi yaratıkkları terörün içinde kaybolup gidecek ölen insanlara üzülüyorum hiç biride ne uğruna öldüklerini bilmiyor :( yazık... Bir zamanlar büyük bir şahsiyet Yurtta barış dünyada barış demiş keşke günümüz liderleri bu sözün anlamını öğrenseler...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL http://spaces.msn.com/members/mhangman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: CusTodeM, 22 Temmuz 2005 13:54 tarihinde demiş ki: abi bunlar yuzunden londraya gidemiyoruz ya off annem istemiyor gitmek :P Londrada bi heyecan yok zate.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Amerika'ya kafam girsin.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 töröristlere kafam girsin[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Şimdi burda 1 sayfalık, gerçeklik payı % 90 olan bir teori yazardım ama romatizmalarım azdı.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar