Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LONDRA - Son Dakika

vesmor

Öne çıkan mesajlar

stockwell istasyonunda trene binmeye cali$an bir bombaci arkadan 5 el ate$ edilerek oldu,dogu londra bolgesindeki bir caminin etrafi sarıldı ve aramaya başlanacak içeride bomba olduğu tahmin ediliyor ben öğrenebildikçe yazacağım...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!
Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Sosyal ağlarda paylaş

Yahu ne oluyor böyle ya. Amerika'daki olayların yavaş metrajlı çekimi İngiltere'de yaşanıyor gibi.

Bu kadar niye gıcık kaptılar onu merak ediyorum. Ne yaptı İngiltere yani? Niye Amerika değil de İngiltere..

İlginç[signature][hline]What we do in life,echoes in eternity.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır bir de ingilteredeki müslüman azınlık amerikada müslüman toplumdan daha farklı.

ingiltere her zaman bu konularda daha rahattı insanlar

bu kadar yüklenmeleri o yüzden. insanların hoşgörüsünün sınırlarını zorlayıp kamuoyunda öfke yaratmak.[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

El Kaide nin dün yaptığı açıklama "Bir istasyonun adı Oval diğerininki Bush istesek bombalarız. Iraktan çekilmeniz bu son uyarıydı."

Bence de son uyarılar.
Yapıcaklarını çok merak etmeye başladım.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
metboy, 22 Temmuz 2005 13:30 tarihinde demiş ki:
evet, ben de bu olaylardan sonra masum müslümanlara yüklenilcek diye korkuyorum. dünyanın her yerinde teröristler yüzünden birileri ölürken birilerinin de ismi kötüye çıkıyor. pkk olayında olduğu gibi.

amaç masum,suçlu hepsinin imhası.kurunun yanında yaşları da yakıyorlar.onlar için önemli değilki!
ama bigün çok kötü duruma düşecek bunu yapanlar.

inanıyorum ya da inanmak istiyorum:([signature][hline]where's my mind??
Sosyal ağlarda paylaş

helena +1

mümkündür ancak cok fazla inanmıyorum ben onun bombacı olduğuna

organize, aynı anda yapılan eylemler bunlar ve yeterince ince planlanmış durumda iken böyle bir açık vereceklerini sanmıyorum[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Sosyal ağlarda paylaş

Ufak bir ayrıntı İngiltere Amerika'nın bir numaralı müttefiği. Amerika ile savaşan bütün güçler (ister El-Kaide olur ister başka bir şey) doğal olarak önce müttefiklerine saldırıp onları savaş dışı bırakmak isteyeceklerdir. Örneğin İspanya'nın Irak'da askeri vardı, Madrid olayından sonra askerlerini çektiler ki bu Amerika'nın Irak'da siyasi olarak yediği en büyük darbelerden birisiydi. Şimdi de İngiltere başta olmak üzere diğer müttefiklerine saldırmaları son derece doğal. Örneğin İsviçre'de neden bomba patlamıyorda İngiltere'de patlıyor bunu düşününce cevabını bulmak hiç de zor olmuyor.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Adam öldüğü için idam edilmesi biraz sıkıntılı olabilir.

Cami çevresindeki abluka kaldırılmış ancak esas önemli olan ayrıntı adamın infaz edildiği, yere yatırıldıktan sonra vurulduğu iddia ediliyor, bu doğruysa ortalık baya bir karışır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

Vesmor geri dön :( sana birşey olmasını istemiyoruuuz...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !

[Bu mesaj Dev tarafından 22 Temmuz 2005 13:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 22 Temmuz 2005 13:38 tarihinde demiş ki:
Ufak bir ayrıntı İngiltere Amerika'nın bir numaralı müttefiği. Amerika ile savaşan bütün güçler (ister El-Kaide olur ister başka bir şey) doğal olarak önce müttefiklerine saldırıp onları savaş dışı bırakmak isteyeceklerdir. Örneğin İspanya'nın Irak'da askeri vardı, Madrid olayından sonra askerlerini çektiler ki bu Amerika'nın Irak'da siyasi olarak yediği en büyük darbelerden birisiydi. Şimdi de İngiltere başta olmak üzere diğer müttefiklerine saldırmaları son derece doğal. Örneğin İsviçre'de neden bomba patlamıyorda İngiltere'de patlıyor bunu düşününce cevabını bulmak hiç de zor olmuyor.

Biz niye bombalandık ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

sanıyorlarki dünyayı karıştırdıklarında evlerinde rahat edecekler pislik ıraktada olsa gelir sizede bulaşır. bu devletler asla insanları düşünmüyor ne kendi insalarını nede diğerlerini. Yalan haberlerle ırağa daldılar demokrasi getireceğiz diye terörü tüm ırak'a yaydılar pkk kuzey ırakta güçleniyor ameika ve müttefikleri bir şey yapmıyor ırakta her gün bombalar patlıyor bir sürü insan ölüyor ama bu medeniyeti temsil ettiklerini söyleyenki aslında hepsi barbarlar elleri kaldırıp bir şey yapmıyor.aslında yapıyorlar kaos ortamının içinde alacaklarını alıp geriye pisliklerini kapatmak için terörü sokuyorlar.
bu adamlar kendi yaratıkkları terörün içinde kaybolup gidecek ölen insanlara üzülüyorum hiç biride ne uğruna öldüklerini bilmiyor :( yazık... Bir zamanlar büyük bir şahsiyet Yurtta barış dünyada barış demiş keşke günümüz liderleri bu sözün anlamını öğrenseler...[signature][hline]Ceyhun ALYEŞİL
http://spaces.msn.com/members/mhangman
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...