Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Punk çocuğa bi yardım

OogieBoogie

Öne çıkan mesajlar

Hepsi Power diyemiyorum çünkü dinlediğinde birbirleriyle alakası olmayan gruplar olduğunu anlayabilirsin örnek şu üçünü aynı tür diye dinleyebilirmisin?

Iced Earth, Savatage, Falconer üçüde alakasız gruplar birbiriyle. Sanırım power metal diye yapılan genellemede bi hata var :)

Iced Earth Thrash bunlar içerisinde, Savatage Progressive, Falconer içinde power demeye dilim varmıyor. Netekim kendileri Mithotyn uzantılı bir grup olmakla beraber Matthias Blad gibi bir vokalistleri vardı (ilk dönemden bahsediyorum). Stratovarius ve Sonata Arctica için power denir onu kabul ediyorum. Helloween için ilk dönemine denebilir ki oda şu an Powerdan anlayacağın şeyle alakası olmayan bir tür. Neyse öyle işte genelleme yapmayın.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist!
horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki:
...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Sosyal ağlarda paylaş

Abi metallica ilk 4 albüm gerisi yalan
Children of bodom güzeldir (atari tonlu klavye)
brutal vokal ilk başta rahatsız eder ama sonra bunsuz bir metal müzik hayal bile edemezsin :D
bu arada punk seven bir insan olarak soruyorum hangi grupları dinliyorsun[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Malach, 22 Temmuz 2005 12:56 tarihinde demiş ki:
Rhcp (gerçi funk)..SexPistols..SimplePlan..Offspring..Blink..MxPx filan...sen?

sex pistols NoFX Greenday Bad religion...
punka ilgiliysen punk felsefesi diye bir kitap vardı onu mutlaka oku tavsiye ederim ;)[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Sosyal ağlarda paylaş

al bunları da dene istersen
accept, therion, paradise lost, in flames, moonspell, iron maiden, savatage, mercyful fate, blind guardian, black sabbath, bruce dickinson, dio, ensiferum, judas priest, megadeth, slayer

korn metal değil pop bu arada :P[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Sosyal ağlarda paylaş

mercyful fate i kesinlikle dinle brutal de değil hem...
tavsiye şarkı:
the lady who cries
gypsy
curse of pharaohs
doomed by the living dead
nuns have no fun
is that you melissa
into the coven
nightmare
the mad arab
the lady in black
buried alive
kutulu[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler...
ımph!
Sosyal ağlarda paylaş

power metal olarak Blind Guardian tavsiye edebilirim.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

her gruptan değişik şarkılar tavsiye edek

mesela

Anathema = Deep , Judgement , Parasienne Moonlight

Amorphis = Thousand Lakes

Empyrium = Weiland albumundekileri dinle hoşuna gitceğinden eminim

Lake of tears = Forever Autumn , So fell autumn rain

dinle bunları güzel şarkılardır[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Sosyal ağlarda paylaş

therion: clavicula nox, wine of aluqah

iron maiden: the evil that men do, fear of the dart, the trooper, moonchild

blind guardian: bards song, mirror mirror, journey through the dark, soulforged, age of false innocence

manowar: HAİL AND KİLL!!!

bu arada bunalr çok ufak örnekler mesela therionun daha bi ton güzel şarkısı vr keza diğerlerininde[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''

[Bu mesaj Aket-Atum tarafından 24 Temmuz 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

megadeth - tornado of souls
dark tranquillity: lethe
in flames - colony
opeth - godheads lament
gardenian - selfproclaimed messiah
novembre - everasia
at the gates - slaughter of the soul
death - zero tolerance
metallica - fade to black

ilk aklıma gelenler bunlar ama en guzel şarkıları olarak ayrım yapamıyorum çocuğum gibi hepsinin butun sarkıları[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God!
Sosyal ağlarda paylaş

Therion'un Theli ve Vovin albümleriyle başlayablirsin.
Ayrıca Blind Guardian v eRhapsody ile fantastik diyarlara yelken açmak da mümkün.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 24 Temmuz 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

dark tranquillity: lethe

bundan baba şarkı tanımam :)

Metal dinleme işine tam olarak(metalika dönemlerinden sonra :)) bunalım dönemlerimde bi marilyn manson kasedi almıştım. Holyvood albümü. Ondan sonra git gide ağırlaştı. grindcore falandır gidiyo. :D (marilyn manson dinlemeyi animals lı bi albümü vardı ondan sonra bıraktım :D)

Sana tavsiyem bunalım durmları varsa al bi holywod albümü :D[signature][hline]Name: CaNNi
Class: Assasian
Clan: Konsey
Race: El Morad
Server: Beramus

CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...