SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Hepsi Power diyemiyorum çünkü dinlediğinde birbirleriyle alakası olmayan gruplar olduğunu anlayabilirsin örnek şu üçünü aynı tür diye dinleyebilirmisin? Iced Earth, Savatage, Falconer üçüde alakasız gruplar birbiriyle. Sanırım power metal diye yapılan genellemede bi hata var :) Iced Earth Thrash bunlar içerisinde, Savatage Progressive, Falconer içinde power demeye dilim varmıyor. Netekim kendileri Mithotyn uzantılı bir grup olmakla beraber Matthias Blad gibi bir vokalistleri vardı (ilk dönemden bahsediyorum). Stratovarius ve Sonata Arctica için power denir onu kabul ediyorum. Helloween için ilk dönemine denebilir ki oda şu an Powerdan anlayacağın şeyle alakası olmayan bir tür. Neyse öyle işte genelleme yapmayın.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Abi metallica ilk 4 albüm gerisi yalan Children of bodom güzeldir (atari tonlu klavye) brutal vokal ilk başta rahatsız eder ama sonra bunsuz bir metal müzik hayal bile edemezsin :D bu arada punk seven bir insan olarak soruyorum hangi grupları dinliyorsun[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Rhcp (gerçi funk)..SexPistols..SimplePlan..Offspring..Blink..MxPx filan...sen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Sentenced dinneyebilirsin mesela?[signature][hline]Sanırım içmek, ertesi sabah tekrar hayata dönülebilen ve her gün tekrarlanabilen bir intihar biçimidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Malach, 22 Temmuz 2005 12:56 tarihinde demiş ki: Rhcp (gerçi funk)..SexPistols..SimplePlan..Offspring..Blink..MxPx filan...sen? sex pistols NoFX Greenday Bad religion... punka ilgiliysen punk felsefesi diye bir kitap vardı onu mutlaka oku tavsiye ederim ;)[signature][hline]you know we Ain't gonna die! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Greenday+1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 eheh gene başlamışlar powerdir,bruttur davasına :) within temptation nightwish theatre of tragedy therion yer yer senfonik yeryer götik yeryer öle bişiler işte[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 al bunları da dene istersen accept, therion, paradise lost, in flames, moonspell, iron maiden, savatage, mercyful fate, blind guardian, black sabbath, bruce dickinson, dio, ensiferum, judas priest, megadeth, slayer korn metal değil pop bu arada :P[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Valla InFlames - Trigger a 2 gündür takıldım..Çok fena sardı..IronMaiden in eski kasetleri babamda var onu da biliorum..Morbid Angel dinledim korktum yatağın altına saklandım karnım acıktı yemek yedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 manowar - killing heidi - head automatica - interpol :P bndende ortaya karışık[signature][hline]Ucanadamla msn sohbeti: boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 mercyful fate i kesinlikle dinle brutal de değil hem... tavsiye şarkı: the lady who cries gypsy curse of pharaohs doomed by the living dead nuns have no fun is that you melissa into the coven nightmare the mad arab the lady in black buried alive kutulu[signature][hline]insanlar ikiye ayrılır; akbili olanlar ve akbili için şöföre para verenler... ımph! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 power metal olarak Blind Guardian tavsiye edebilirim.[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş: seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık! forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki: bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Therion Orphaned Land Haggard Nightwish Opeth Moonspell [Bütün şarkıları değil] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 soilwork, iced earth, sentenced (evet kesinlikle) derim.[signature][hline]Papirus* ... Arian: abi neden ben hep çukura boşalıorm? philoxenus: çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Alternative metal / Punk söliim sana TRAPT bilen kişi sayısı az türkiye de ama çok kaliteli bi grup olduğu kesin..dinle bağlan[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ne metal oda ne? Ben sana burdan Led Zeppelin - Ramble On yazıyorum hadi yavrucuğum 3 öğün al emi[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
philoxenus Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 evet bu kesinlikle daha makbul.[signature][hline]Papirus* ... Arian: abi neden ben hep çukura boşalıorm? philoxenus: çukurların feminal bi görüntüleri ve buna bağlı seksüel imgeleri olabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 her gruptan değişik şarkılar tavsiye edek mesela Anathema = Deep , Judgement , Parasienne Moonlight Amorphis = Thousand Lakes Empyrium = Weiland albumundekileri dinle hoşuna gitceğinden eminim Lake of tears = Forever Autumn , So fell autumn rain dinle bunları güzel şarkılardır[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Therion iyi gider bence. Özellikle de Vovin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 therion: clavicula nox, wine of aluqah iron maiden: the evil that men do, fear of the dart, the trooper, moonchild blind guardian: bards song, mirror mirror, journey through the dark, soulforged, age of false innocence manowar: HAİL AND KİLL!!! bu arada bunalr çok ufak örnekler mesela therionun daha bi ton güzel şarkısı vr keza diğerlerininde[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz'' [Bu mesaj Aket-Atum tarafından 24 Temmuz 2005 01:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 megadeth - tornado of souls dark tranquillity: lethe in flames - colony opeth - godheads lament gardenian - selfproclaimed messiah novembre - everasia at the gates - slaughter of the soul death - zero tolerance metallica - fade to black ilk aklıma gelenler bunlar ama en guzel şarkıları olarak ayrım yapamıyorum çocuğum gibi hepsinin butun sarkıları[signature][hline]when you kill a man, you're a murderer.Kill many, and you're a conqueror.Kill them all ...Oh you're a God! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Therion'un Theli ve Vovin albümleriyle başlayablirsin. Ayrıca Blind Guardian v eRhapsody ile fantastik diyarlara yelken açmak da mümkün.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting [Bu mesaj aktiftablet tarafından 24 Temmuz 2005 11:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 dark tranquillity: lethe bundan baba şarkı tanımam :) Metal dinleme işine tam olarak(metalika dönemlerinden sonra :)) bunalım dönemlerimde bi marilyn manson kasedi almıştım. Holyvood albümü. Ondan sonra git gide ağırlaştı. grindcore falandır gidiyo. :D (marilyn manson dinlemeyi animals lı bi albümü vardı ondan sonra bıraktım :D) Sana tavsiyem bunalım durmları varsa al bi holywod albümü :D[signature][hline]Name: CaNNi Class: Assasian Clan: Konsey Race: El Morad Server: Beramus CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar