Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Millet banka hortumluyor diye şaşırıyoruz. Daha 18 yaşındayım ne tip insanlar görüyorum. Soğudum artık hepsinden, herkeze ön yargılı davranmaya başladım. Çoğu insan dolandırıcı. Arkadaşlarım bile beni kazıklamaya çalışıyor. Hemde 5-10 milyon gibi bir para için. 21 yaşında. Patron 5 aydır sigorta yapacak. Emekli tarım il müdürü geliyor, fizibilite raporlarını bilgisayara döküyorum, herif parasını doru düzgün ödemiyor, 1 aydır 50 mılyon alacağım var, telefon ediyorum kapatıyor. Sokaktaki arkadaşlar daha bir başka, adama borç veriyoruz, tamam verecem diyor, kız arkadaşıyla oraya buraya gidiyor. gidip arkadaşının yanında rezil etcen aslında. Adam mozaikçi, bilmem neleri vs varmış. Adam bılgısayarım bozuldu yaparmısn dıyor. Yapıyorum 3 saat uğraşıyorum normal ücreti söylüyorum 30 milyon diyorum, 40 yaşındaki adam 10 mılyon için 10 takla atıyor, paranı bıle doru dürüst alamadan cıkıyorsun. Herkes dolandırıcı olmuş, bende az çok birşeyler kapmaya başladım hepsinden, sağolsunlar çok güzel örnek oluyorlar.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Zor durumda olduğunu söyleyip benden borç alan ve o parayla barlara eğlenmeye giden, artık arkadaşım olmayan adamlar tanırım ben de :). En azından para insanları tanımana yardımcı oluyor.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire | StarCraft Battle.Net Günlüğü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sert kal taviz verme taviz verdiğin takdirde herkes üstüne çıkar buna sadece arkadaşlar deil annen baban herkes daildir bnce çok tavizkar bir insansın bu yüzdendirki insanlar seni kullanmaktan çekinmiyor[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bide benim gibi yumuşak yüzlüysen insnaları üzmemek için hayır diyorsan daha berbat ... bi arkadaşım avr buluşaım diyor buluşuyoruz ptesi buluştuk diyelim kız salı çarşamba perşembe için planlar yapıyor beni bunaltıyo hayır diyemiyorum ya zorla gidiyorum ya son anda arayıp yalandan bahaneler buluyorum insanların hayır diyemeyen insanları kullanmasında nefret ediyorum. bıktım bigün deli gibi bağırıcam herkese :([signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 şu emekli müdüre acaip kıl oldum. herifle çalışmayı bırakmıştım, 1 ay önce tekrar geldi ( parasını ödemediği için bırakmıştım yine) bak kardeş biz şöyleyiz böyleyiz hak yemeyiz, herif yine aynı yıne aynı. wordde 20 punto dan yazıp, 1.5 satır aralığı bırakacam. Eksik verdiği paralarla bir nevi ödeşmiş olacaz. Bakın bende benzemeye başladım.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 benze bencede hakediyo =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hayat tecrübesi bunlar. haram da edebilirsin.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 /rude çek hepsine geç git. Ağlamaya değmez hayaaat bu götyaşlarınaa[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sonuncusu bence de dolandırıcılık değil. sen isteseydin o parayı söke söke alırdın. Demek ki sen de az çok pazarlığa açıkmışsın :) Ama o özellikle arkadaşlarınla ilgili yaşadıklarına söyleyebileceğim bi kaç cümle var.Bu tür insanlar nasıl senin için arkadaş olabiliyor? Hele de bu kadar rahatsızlık duyoyorsan. Bi de o kadar takma bence. Tecrübe insanalrın yaptıkları yanlışlara verdiği isim. Unutma bunu ;)[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Siz hala okumadınız mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spastik_Serce Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 suratlarına bile bakmıyorum artık, anlıyorlardır.[signature][hline]Deli333 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 cok haklısınız katılıyorum... ama bıde su war gencler, hepımız ya ortam cok kotu ınsanlara guven olmuyo dıyoruz, hepımız boyle dıyosak bu kotu olanlar kım? bence hepımız farklı olmadan bısıler yapıorz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 valla biz buna yavshaklık deriz aslında[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bir şey ödünç alıp, geri getirmeyen ve önemsemeyen insanlardan uzak durmak lazım[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Hayat zor...[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Hayat boyu bu tur ınsanlar karsımıza cıkıcak normal seyler. İyi güvenilir insanlar bulmak kadar zor bısey olmasa gerek[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 olm lan al bi elektrikli testere sularını cıkar... valla çok sinir oldum.[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] terör=şalvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gryphon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hayat kötü kolla g.tü[signature][hline]Level 32 Karus Mage [Xigenon] Ultima online Sphere serverimiz yakında sizlerle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Spastik_Serce, 23 Temmuz 2005 19:49 tarihinde demiş ki: Millet banka hortumluyor diye şaşırıyoruz. Daha 18 yaşındayım ne tip insanlar görüyorum. Soğudum artık hepsinden, herkeze ön yargılı davranmaya başladım. Çoğu insan dolandırıcı. Arkadaşlarım bile beni kazıklamaya çalışıyor. Hemde 5-10 milyon gibi bir para için. 21 yaşında. Patron 5 aydır sigorta yapacak. Emekli tarım il müdürü geliyor, fizibilite raporlarını bilgisayara döküyorum, herif parasını doru düzgün ödemiyor, 1 aydır 50 mılyon alacağım var, telefon ediyorum kapatıyor. Sokaktaki arkadaşlar daha bir başka, adama borç veriyoruz, tamam verecem diyor, kız arkadaşıyla oraya buraya gidiyor. gidip arkadaşının yanında rezil etcen aslında. Adam mozaikçi, bilmem neleri vs varmış. Adam bılgısayarım bozuldu yaparmısn dıyor. Yapıyorum 3 saat uğraşıyorum normal ücreti söylüyorum 30 milyon diyorum, 40 yaşındaki adam 10 mılyon için 10 takla atıyor, paranı bıle doru dürüst alamadan cıkıyorsun. Herkes dolandırıcı olmuş, bende az çok birşeyler kapmaya başladım hepsinden, sağolsunlar çok güzel örnek oluyorlar. gerçek hayata hoşgeldin[signature][hline]Eski Grom Hellscream...(Nicki değiştirim dedim Malkavian gibiyimdirde:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loras Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: twistedemo, 23 Temmuz 2005 20:03 tarihinde demiş ki: bide benim gibi yumuşak yüzlüysen insnaları üzmemek için hayır diyorsan daha berbat ... bi arkadaşım avr buluşaım diyor buluşuyoruz ptesi buluştuk diyelim kız salı çarşamba perşembe için planlar yapıyor beni bunaltıyo hayır diyemiyorum ya zorla gidiyorum ya son anda arayıp yalandan bahaneler buluyorum insanların hayır diyemeyen insanları kullanmasında nefret ediyorum. bıktım bigün deli gibi bağırıcam herkese :( Ah ah çok iyi anladım bu durumu, eskiden hayır demeyi bende bilmezdim ki çok zor bir durumdu. Sonra zaman içinde öğrendim artık hayır diyorum bir de "neden" diyo bazısı sana açıklamak zorunda değilim, hayır yetmeli diyip daha da kırıcı oluyorum tabi çok ısrar edene. Bir an önce şu 'hayır' deme işini sen de öğren kesin tavsiyemdir.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies; Blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Öğrenemedim bir türlü.. Yalan söylüyorum ben de "yok" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 yalana gerek yok zaten bende öyleyimdir adama gelirim açık sözlü olurum her zaman sınıfta millet tırsıo çocukta ya olm şunla dolaşma salağın teki falan filan ama yüzüne diyemiyorlar 1 sene boyunca ondan hep ark gibi davranıolar ona:) sonra tenefüste arkla dolaşcaz ark istemio o çocugun gelmesini ama adam gelio bizle ark git diyemiyor tabi ben diyorum olm git diyorum neden diyor istemiyorum şimdi yanımda olmanı fln böyle açık sözlü ve kırıcı olcaksın her zaman no mercy[signature][hline]Eski Grom Hellscream...(Nicki değiştirim dedim Malkavian gibiyimdirde:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Spastik_Serce, 23 Temmuz 2005 19:49 tarihinde demiş ki: Sokaktaki arkadaşlar daha bir başka, adama borç veriyoruz, tamam verecem diyor, kız arkadaşıyla oraya buraya gidiyor. gidip arkadaşının yanında rezil etcen aslında. benim çok var böle en yakın arkadaşlarımdan biri yaptı bi keresinde telim kapancak borç ver dedi o sırada da cebimde 130 milyon vardı 110 verdim 270 gelmiş faturası,neyse ertesi gün aradı gel abi keyfteyiz kızarkımla diye gittim normal dandik bi kafede 56 milyon hesap ödedi 2 kişi benim 1 önceki gün verdiğim parayla çektim kenara bidaha yaparsa ağzına ... söledim parayı geri almadım hattı kapandı borcu 790 milyon oldu.ama sorarsanız adam oldumu cvp: hayır[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 can sıkıcı konular bunlar umursamayın .. ama millet çakalsa ,sizde kurt olun[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 kendini zeki sanan tipler bunlar.. borç almak için 40 takla atıp sonra "nasi .....m enayiyi hahahaaa" diye kendi aklındaki arkadaşlarına söyleyen tipler.. Ben hayatımda çok az kişiye borç vermişimdir. Biri kardeşimdir biri 10 küsur yillik arkadaşim.. Başkasına borç falan vermem. Sırf borcu olduğu için muhatabını kesen, borçlu olduğu elemana çok gözükmemeye çalışan tipler gördüm. Bunları gördükçe iyi ki vermiyorum diyorum. (Borç la kastım 3-5 milyon değil 50+)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
innkeeper Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Spastik_Serce, 23 Temmuz 2005 19:49 tarihinde demiş ki: Patron 5 aydır sigorta yapacak. aman diyim direk kaç o şirketten. bende yaşamıştım oyle salak bi sorun, primeart mı ne adı batasıca şirket, hala hem maaş hem sigorta borclar var. 6 ay zor dayanmıştım. o tür firmalardean uzak durun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar