Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ohaa Warlock

Hammerheart

Öne çıkan mesajlar

said:
axedice, 23 Temmuz 2005 15:46 tarihinde demiş ki:
1e1de (hatta 2ye ve 3e birde :)) lockların zayıf olduğunu düşünen arkadaşlara şu ve şu vidyoları tavsiye ediyorum. Bide aynı elemanın 3. filmi var ama daha onu izlemedim. Bundan sonra galiba bi lock açıcam :)

aynı biçimde 1v5 shadow priest videosu izletebilirim ama bu shadow priest 5 kişiyi alır demek değildirki... 5 kişi eblek olursa, priest'te iyi bir oyuncuysa keser tabii. bahsettiğim video'da priest yanyana mage ve warlock'u da alıyor ama lock'ta mage'de çok hata yapıyor bariz.

zaten bir video yapsam, sadece kestiklerimi değil (ki oynamayı beceremeyen bir insanı kesmek, izleyene hiçbirşey kazandırmıyor) adam gibi kapışıp öldüğüm anlarıda koyardım herhalde. maksat pvp hakkında fikir sahibi olmak, "ben überim" diye movie yapmak değil ki :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deacon, 23 Temmuz 2005 16:10 tarihinde demiş ki:
nerdeyse her class tan video izledim edindiğim sonuç : karakteri kullanmayı biliceksin.

olay o zaten abicim :)
shamanlar hakkında "learn to play your class, noob" esprisi de ordan geliyor :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Warlock genel olarak zayıf bir class olarak gözüküyor ki çoğu warlock öyle,5 combo biriktirip coldblooded evis vurdum mu "çoğu" ölüyor.Ama öyle warlocklar var ki adamı şebek ediyor.Classını oynamayı bilmesi önemli burda zaten.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired)
Forgon,the space orc |EVE|(Retired)

Sosyal ağlarda paylaş

petim olduğu sürece ( duruma göre felhunter yada scubbus) warrior ve rogue dışında diğer classlarda gerek çok gerekse düşük bir hitpoint yüzdesiyle alabiliyorum.

örneğin mage de özellikle felhunter çok işime yarıyo, poly yi kaldırabilmem bunun en önünde gelir.
bunun dışında melee durumlarda da scubbus süper seduce ederek öldürüyorum ama rogue un stun lock ı bide warrior ın immnue durumu, onlara karşı çok şans bırakmıyor[signature][hline]Boo
Sosyal ağlarda paylaş

patch den sonra demonology e dondurdum warlock u ..
eskiden lanet olsun nie bu class ı oynuorum die dusunurdum evet belki 2 crit atınca olduremiyeceim kimse yoktu ama succubus olmadı bi zaman rogue yu oldurmem nerdeyse imkansızdı ..
yeni talent lar la mageler e karsı fellhunter la baya etkili olabiliosun ..
bg lerde karsı takımda bi priest bulup onla urasıorum genelde .. manasını bitirine kadar:P ıluvatar la baya urasıom gorunce :)
drain manayla falan iş gorebiliosun baya ..
ama hala warlock tam bi classdeil ..ki bu duzelicek die umut ediorum 2,3 patch sonra belki
mesela tek savunma skillimiz kendimizi, talent la alınan soullink i dusunmessek ki soullink alınca bi ton dmg den vasgecmen gerekio ,fear fear ında trinket ı var falan flan 1.5 sanie cast i var rogue ye atmak nerdeyse imkansız..
dier class larda oldugu gbi warlock 48 den sonra talent larla cok inanılmaz ozellikler almıo hatta 40 dan sonra .. o yuzdendir ki o levellarda guclu gozukuo olabilir ama hic oha warlock luk bi durum yok ortada

[Bu mesaj Noyanh tarafından 24 Temmuz 2005 03:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...