Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Terör şimdi de Mısırı vurdu

zamo

Öne çıkan mesajlar

Cıkmıo url ?

edik: cıktı tamam :)[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.

asıldık ey halkım, unutma bizi...

Deniz Gezmiş

[Bu mesaj Valeron tarafından 23 Temmuz 2005 12:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vallahi yavaş yavaş işin boku cıkmaya başladı.Bizi Vurmalarıda yakındır gibi geliyor bana ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.

Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

kız arkadaşım aradı sabah ben iyiyim burda bomba patladı diye. geziye gitmişti oraya da. başına bişey gelseydi çok pis dövmeye adardım hayatımı bu teröristleri.ama yine de çok kıl oldum şimdi.masumlara niye zarar verirsin bre gerizekalı.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
quod abolesco dum te defendo
Sosyal ağlarda paylaş

Muhtemelen Mısır'ın Otoriter devletlerin politikalarına sıcak bakmaları olabilir sebep.Veya şöyle bir mesaj içerebilir;
Biz istediğimiz zaman istediğimizi vururz.Müslüman'ı,Hristiyan'ı,Musevisi yok.Korkun bizden.
Demek olabilir bir nevi :)[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.

Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

Abdullah Azzam örgütü üstlenmiş . El Kaide'ye bağlı olan.Yani Başka ellerden kastın eğer yanlış anlamadıysam İngiltere ve türevi ülkeler olabilir onlraın organizasyonu olabilir demek istedin heralde e ama onlar yapsa Abdullah Azzam niye üstlensin ki ? Bide Iran varken Niye Mısır olur o zaman ?[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.

Deniz Gezmiş
Sosyal ağlarda paylaş

saldırı bilhassa otellere ve turistik yerlere yapılmış sanırım hedeflenenler mısırlılar değil de turistler. iyice azıttılar artık, nasıl önüne geçilcek bunun bilemiyorum..

-El Kaide'ye bağlı "Abdulah Azzam Tugayları" adlı grup bir internet sitesinde yayınladığı bildiriyle saldırının sorumluluğunu üstlendiğini duyurdu.

-Polis ölenlerin arasında İngiltere, Almanya, Hollanda, Katar, Kuveyt ve Mısır vatandaşları bulunduğunu duyurdu

an eye for an eye only leaves us blind.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..

[Bu mesaj sir tarafından 23 Temmuz 2005 12:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sade biz değil avrupalıların, amerikalıların da tatillerinde huzursuzluğu hissetmelerini amaçlamışlar besbelli.

bizimkiler işi sıkı tutuyorlar, metroda köpekli polisler dolaşıyor falan diyorduk da abim geçenlerde leventte patlama duymuş, polisler künyeyle patlatmışlar. künyeyle patlatılanlar elkaide olmasa da huzursuz edici, polisler buluyorlar allahtan, ne diyim, tesadüfen yaşıyoruz.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

Açmayın dedikçe açıyosunuz bı tip haber topiclerini. Televizyonda bas bas bağırıyolar zaten. Ayrıca bizim yapabileceğimizbişey yok Küfredelim diyemi yapıyosunuz.Ben byle haberleri görmeyeyim diye televizyon açmıyorum Öldüm bittim bu patideki kaza bomba facia haberlerinden. Olmuş bitmiş olay görevliler araştırıyodur. Gözümüze sokmaya gerek yok böyle şeyleri.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spawn77, 23 Temmuz 2005 12:49 tarihinde demiş ki:
Açmayın dedikçe açıyosunuz bı tip haber topiclerini. Televizyonda bas bas bağırıyolar zaten. Ayrıca bizim yapabileceğimizbişey yok Küfredelim diyemi yapıyosunuz.Ben byle haberleri görmeyeyim diye televizyon açmıyorum Öldüm bittim bu patideki kaza bomba facia haberlerinden. Olmuş bitmiş olay görevliler araştırıyodur. Gözümüze sokmaya gerek yok böyle şeyleri.

bence var.
tanıdığın birine birşey olsaydı senin için çok önemli olurdu bu topic duyarsızlığın sınırlarını zorluyorsun. dinlemek istemiosan tv. yi açma tamam ama gelip de tartışmayın bunları demen de yuh yani.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
Sosyal ağlarda paylaş

Tartışmamı Yani sence burda elle tutulur bi tartışmamı var. Buna sadece gülerim.

Bi karşı taraf yokki Herkeze göre Terör Kötü......... Herkeze göre yapan yerin dibine batsın. Burda küfrederiz Küfrederiz geçeriz Bu tartışmamı yani. Hiçmi okumadınız lisede........

Ayrıca Terör ü tartışmak istiyosanız Terör hakkında ne düşünüyosunuz yada bence altında Bilmemne var ETC. diye topic açarsın onda tartışırsın olan olmuş biten bitmiş. Yapabileceğimiz hiçbişey yok ve zaten haber alma mekanizmaları Bas Bas bağırıyo bunun üzerine burada böyle bi topic açmak. Taksim meydanına çıkıp Mısırda Bomba patlamış Bilmemkaç ölü bilmemkaç yaralı demekten farklı bişey değil.

Ayrıca Herkez kadar bizde üzülüyoruz böyle haberlere ve o yüzden görmek istemiyoruz.

Ha hayatın gerçeklerini reddetmek falan olsa alakası yok yapabileceğimiz elden gelen hiçbişey yok çünkü.

Karşıdakininde üzülebileceğini düşünmeden saldırıya geçenleri kınamıyorum sadece gülüyorum......[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

@spawn77: burda insanlar bildiklerini paylaşabilir, nedenlerini tartışabilir. bu işin sonrasında olacakları konuşabilir, okumak istemiyorsan bakmazsın, kimse kimsenin gözüne zorla sokmuyor. sen okumadığın/ bilmediğin zaman ,o olaylar yaşanmamış olmuyo ki.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Sosyal ağlarda paylaş

uzatmak istemiyorum. dediğin şey saçma işte. o zaman haberler de şöyle olsun, şimdi de üzücü haberler sayın seyirciler duymak istemeyenler lütfen şimdi kanal değiştirsin.
database in dolmasıı ile alakan olsa tamam dicem, insanlar istediğini konuşur anlattığım o.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle Mısır sanıldığının aksine şeriat ile yönetilmiyor, ortadoğu standartları içinde laik bile sayılabilinir :) (burada önemli ayrıntı ortadoğu standartları). Ayrıca Mısır batılılarla arası ortadoğuda en iyi olan ülkelerden birisi ve arap ülkeleri içinde liderliğe oynuyor. Hepsini geçtim Irak'da konsolosluk açan ilk arap ülkesi ki bu sebepten konsolosu öldürülmüştü. Hepsini geçtim Mısır'da zaten radikal islamcılarla hükmet güçleri arasında süregiden bir savaş var. Kısaca yine hiç şaşırtıcı olmayan bir hedef seçildi.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...