Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2003 heralde kimse bunu görmedi,sizin adınıza nekadar mutluyum anlatamam. Hep türk televizyonculuğunun ne kadar sefil olduğunu söyleyip duruyoruz ama bu korkutucu bir nokta bundan sonra ne yapabileceklerini düşünmek bile istemiyorum neden bahsettiğimi anlamamış olan arkadaşlar için açıklayayım bu akşam yeni bir yerli dizi ile karşılaştım ama dizi yeni değil,bildiğiniz vakti zamanında cnbc-e nin bir gafı olarak zilyon tane bölümü yayınlanmış whos the boss çok yaratıcı yurdum yapımcıları bunu birebir uyarlamışlar üstüne üslük orada bildiğiniz gibi baseball oynamamış olan burada cem davran tarafından canlandırılan karakter türk versiyonunda geçmişinde kasımpaşa spor da futboll oynamış neyse sakın unutmayın bu adamların bir sonraki adamı dünyanın sonunu getirmek olucak[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Heh, annemde diyordu, birebir almışlar diye, hatta evin dizaynı bile bütünüyle aynıymış. Fakat yinede güzel bir diziye benziyor, seyredilebilir.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 bahsettiğin diziyi bilmiyorum ama ben dün akşam izledim çok hoşuma gitti espriler gayet güsel.[hline]Uçurtmalar rüzgar gücü ile değil o güce karşı koydukları için yükselirler. W. Churchill... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 yeni birsey yaratmayip var olani birebir kopyalamaya sinirlenmissin sanirim. aynisini jeffersons ve die nanny de de yasadik, niye bukadar sasirdin ki?[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. [Bu mesaj Dojorel tarafından 17 December 2003 10:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Evet bende ilk gördüğüm saniye amaninnnnnn dedim. Neden hep kopya?[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Dizi aslında güzel güldüm baya fazla dizi izlemem ama hoş.. Ama biyerden alıntı olması kötü tabi[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 dizide herşey eğriti duruyor ben orjinalinden haz almıyorum kötü bir kppyası bozucu etki yaptı bende.Niye kopya, yapan nasıl yapıyor var mı bir ekmek teknesi bir ikinci bahar gibisi[hline]Özhan Canaydın demiş ki "vatan haini mektebi sultaniye pankartını açanları kınıyorum" bir hafta sonra vergi daireside demiş ki "galatasaray klübünün vergi kaçırdığı tespit edilmiş olduğundan dolayı 1 trilyon lira cezaya çarptırılmıştır" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elderon Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 kopya mopya, güzel kardeşim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
willow Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2003 izlediğim kadarıyla güzele benziyor:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 aslında cem davran da orada başrolü oynayan adama biraz benziyo :P[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Hayır benzemiyor. :p Dizi kopya. kolayına kaçmak. rezillik. cahillik. saçmalık. başkalarının sırtından para kazanmak. emeğe saygı duymamak. Nerede zıçan adam haddini bildirsin şunlara![hline]Madem herkes bigün ölecek, o zaman ben niye ölüyorum ya?! (!!) Phann - Exca/Hib Hatırlar mısın bir aralar OSI'de etrafa para saçan Wacky diye onurlu bi mage vardı... Verin lan paraları geri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Bi ara "Married with Children" ını da yapıyorlardı filan ama o tutmadı heralde.[hline]Every man dies, not every man really lives. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2003 İyide anlamadıgım nokta adamlar dizi bizim eserimiz filan demiyorki zaten who is the bossın Türkçe versionu diyorlar japonlarada Çoçuklar duymasının Türkçesi gösterilmişti ilk olarak eger tutulsa aynı senaryoları Japonların görüş açısından tekrar çekip yayınlanacaktı.Patron kimin bölümünü izledim hoşumada gitti bence güzel olmuş.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
willow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Saeros, 18 December 2003 21:16 tarihinde demiş ki: Bi ara "Married with Children" ını da yapıyorlardı filan ama o tutmadı heralde.[hline]Every man dies, not every man really lives. marriead with children'ı taklit etmeleri biraz zor gibi cesaret ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
willow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 said: Saeros, 18 December 2003 21:16 tarihinde demiş ki: Bi ara "Married with Children" ını da yapıyorlardı filan ama o tutmadı heralde.[hline]Every man dies, not every man really lives. married with children'ı taklit etmek cesaret ister zor yane o iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
willow Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 coupling güzel ama seinfeld kadar güzel değil bana kalırsa married with children'ı uyarlaması zor yani o espriler tamam belki bir yere kadar uyarlanabilir ama rtük diye bişiy var bu ülkede adamlar nasıl birebir uyarlayacaklar ben yinede olmaz diyorum bu işe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 who is the boss diyince aklıma charles in charge da geliyor.. onu da Türkçeye çevirsinler.. Cem Davran bir sürü özgün dizide oynadı. çeviri dizilerinde oynamasında sakınca görmüyorum. Yaptıkları da güzel birşey. "Patron kim bizimdir biz yaptık" demiyorlar, eski bu tip dizileri Türk halkına hitap edebilen oyuncularla tekrar çeviriyorlar.. Mesela Dadı. Nanny'den çok daha zevkli geliyor bana..[hline]Bir şeyi göremiyor olman, orda olmadığı anlamına gelmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2003 die nanny almanca cunku.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 ehe izledim geçenlerde.. hoş dizi bence :] Yabancı versiyonu hakkıdna bilgim yok ama.. Cem davran oldukca güzel oynamış hatta..[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Umutlarımı yok etmeye çalış..Yenileri gelir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 married with children kopyası hiç iyi olmadı ama bence bu olmuş hatta gayet de iyi olmuş..[signature][hline]bigün bi imzamz da olur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hired_gun Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 yakında "kuzen larry" yerine "emmioğlu haşmet" çevirilirse şaşmayacam.........[signature][hline]I love my solitude¹ ¹Yalnızlığımı seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Valla güzel dizi kopya falan ama napalım.Güzel oynuyor kadro...[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 bütün güzel dizilerin kopyalarını yapıyorlar veya onlardan esinleniyorlar. kuzen larry yi de yapmışlardı yanlış hatırlamıyorsam. zaten yarım elma da ona benziyor biraz[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 ama amerikalılar da coupling i yapmışlar mesela (cnbce dergi) ama tutmsmış ve kaldırmışlar. önemli olan güzel olması. patron kim iyi. çocuklar duymasın iyi. evli çocuklu kötü[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
regulus Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2004 tatlı hayat ı unutmuşum o baya iyi[signature][hline]İmza güncelleniyor,lütfen bekleyiniz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar