uncla Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2005 said: Fistan, 29 Ocak 2005 02:58 tarihinde demiş ki: Niye besliyim ki ben kargayı salakmıyım gözümü oyduracam? lol.[signature][hline]none. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onurf Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Tamda yerleşecek ev arıyodum, beni de besle silmarwen açım.. Şaka bi yana eğer hergün balkona yem bırakırsan sana ait bir kargan olabilir. Tek sorun gelip yiyen hep aynı karga mı belli olmuyor. Ceviz tavsiye ederim kırılmamış bırak gelir kendi alır ve halleder, zeki bir hayvan sonuçta. [Bu mesaj onurf tarafından 23 Temmuz 2005 01:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Karga hmm ben de arıyorum.. Açmıştım bi topik karga veya kuzgun diye orada linkler var.. Linklerde her türlü besleme, yaşam alanı bilgisi var. Ayrıca büyük pet shoplar da Mayna (galiba) türü kargalar var. Sesleri çok kötü değil ayrıca konuşma öğrenebiliyorlarmış[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 cidden ole bir hayvani evcillestirip ,kafeste besleyebilirsen olay olursun :) aldigin gibi resimleri isteriz[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 SÜPER fikir yaa...hayvan tam bi dark-lord...zeki...uzun ömürlü...ayrıxca damda avlamaya çalışma...köyyerinde bulursun...[signature][hline]dinler halkların afyonudur... yanılgılarımız olduysa bile burjuva rejimlerinin yanılgılarıyla karşılaştırılınca çok insancaydı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Ben ciddiyim. Alcam ya kesin. Kesin kafaya koydum az önce =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 tehlikeli hayvandır dikkat et derim :) ayrıca karrgalar tek gezmezler birbirlerine bağlı hayvanlar. şöle 30 tanesini birden beslemeyi göze alıyosan sorun yok :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Kargalarla aram iyi zaten. (Bende kargayım zaten. Göaak) Şaka bir yana bir gün isteyen varsa gelsin, yakalayalım birer tane =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2006 geçende gözümün önünde yerde dolaşan yetişkin bi serçeyi yakalayıp ağacın tepesinde afiyetle yedi karganın teki.gıcık oldum. bide bikaç sene önce sabahın köründe yolda uykulu uykulu servis beklerken çat diye bi ceviz düştü yanıma ödüm koptu la noluyo diye.(çevrede ağaç mağaç yoktu) baktım karganın teki egldi yerden aldı,yükseldi tekrar aşağı baya i yakınıma attı. kafamda kırmayamı çalışıyo napıyo manyak hayvan :) . bu olaydan sonrada gıcık oldum bu hayvana. bide küçükken bi korku filminde kadının tekine saldırıp kör etmişti,sonrada kadına tır çarpıp ölmüştü,ordanda bi gıcıklığım var. çok etkilenmiştim küçükken o filmden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Yok mu karga beslemek isteyen başka ya? Hayır eninde sonunda benim bi tane edinmem gerekiyor da =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eldarduil Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Uzun yaşadıkları için karga beslemek iyi olabilir. Şu anda genç bir karga edinsek biz öldükten sonra bile yaşar o. Kim bakacak o zaman ona aç kalır hayvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2006 karga evcil hayvan değildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 o kadar vahşi ve özgür bir hayvanı alıp besleyeceksin oyle mi?küçücük bir kafeste? ha bir de karga zekidir,rolleri değişmeyin sonra. [ Mesaj 17 Mart 2006, Cuma - 08:35 tarihinde, Laraken tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Finrod Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2006 karga kuşlar arasındaki en zeki hayvanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Babam yolda bulmuştu bitane fazla büyük değildi ve sesi çok kısık çıkıodu, kanadı yaralıymış işte eve getirmişti, banyoya kapatmıştık duşakabin in içine bayağı beslemiştik 2-3 hafta filan. tam bize alışmaya başlamıştı elimizi uzattığımızda filan kaçmıyodu artık ama yarası filan iyileşince babam götürmüştü bırakmıştı Kısa sürede edindiğim bilgiler şu yönde: -Beslemesi sorun değil herbişiyi yiyodu bizimki -Çok zeki bi hayvan, zarar vermiyceğini anlarsa alışması zor olmaz, ama her zaman temkinli yaklaşıyo -Bize de kolay alışmıştı yani arada bi elimize alıp seviyoduk filan(huysuzlanıyodu ama gagalamayı bırakmıştı) -Biraz yabani oluyolar en başta, yani büyük olarak almanı tavsiye etmem korkup gagalamaya filan çalışıyo bazen -Sinirlenirse oldukça tehlikeli bi hayvan, küçük sayılabilecek bi karga bile gagalayarak bayağı can yakıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 @Fistan: Evcilleşir =) @Laraken: Yok ya. Küçük kafese kapatmam ki ben onu. Odayı ortak kullanırız =) @Shadowfury: Saol yardım için. Şimdi bir tek yavru bi karga bulmak kaldı. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2006 besle kargayı oysun gözünü demişler boşa söylememişlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2006 ben karga yerinde olsam kazığa oturturdum,geçtim gözünü oymayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 alfred hitchcock'un vardı kargası. o'na bir danış istersen =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2006 @Silmarwen; evcilleşmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2006 evcilleşmesin abi napcam kuzu gibi kargayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2006 Aha Ozanım=) Tam aklımdan geçeni söylemişsin kardeş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghost_boo Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 eğer bir karga bulup evine götürürsen onun sürüsü evinin üstüne gelir bir kara bulut gibi evinin üstünde sen onu bırakana kadar gezer evden çıkan her insanı gagalarm en sonunda hastanelik olur bırakırsın.. daha önce yaralı bir kargayı veterinere götürdüğümde böyle olmuştu.üstelik sen birde ev diyorsun.. bi kere de arka bahçeye daha uçmasını bile beceremeyen yavru bi karga düştü ağaçlar kargalardan görünmüodu. zavallı kedilerim kaplumbağalarım ve kirpilerim ne yapıcağını şaşırmıştı! [b]aman derim kargalardan uzak dur onlar bi gak yapsa evinin üstüne 4146876 tane karga gelir.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2006 Zamanında 10 tanesini çektik. =) Şaka bir yana. Vazgeçmedim karga beslemekten ama şu şekilde bir foto çektirmem gerekiyor =) Onun için şu anda aciliyet taşıyor. Elimde siyah renkte bass gitar. Sırtımda siyah bir pelerin. Kukuletasını başıma geçirmiş olcam. Omzumda bir karga duracak. Gözlerim kukuletanın altından hafifçe parlayacak =) Photoshop'u ben de çok güzel kullanırım. Ama özellikle orjinal olmasını istiyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 3, 2006 Huh. Az önce 2 tanesinin kavgasını ve etrafında dönenlri gördüm. Korktum valla =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar