Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir kıza ..

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Ya ben şimdi msn den bir kıza sinirlendim şeftali dedim :) kızla aramız iyi böle :P karşılıklı birbirimize asılıyoruz durumlarındayız zaten işte kız yatmaya gidiyordu iyi geceler canım dedi bende ona bye dedim sadece . Kız dedi ben sana canım diyorum sen bana bye diyosun dedi (ama şakasına öle biri değil çünkü :D) bende şakasına sus şeftali dedim :P kız üstüne alındı yarım saat kavga ettik. Ben şeftali değilim filan dedi (zaten şeftaliden nefret eder) sonra bana küstü gitti :D şimdi ne yapmalıyım :D sen eriksin dedim inanmadı, ekler dedim yemedi, dondurma dedim affetmedi kaldım ortada :/[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

[Bu mesaj BeIlow tarafından 21 Temmuz 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Ehuh sizin yazıyı okurken o meyveden bir tane yemekle meşguldum şu an yerdeyim.

Bellow deme öyle şeyler ayıp :D (Kız çıkacakmış kavag ederken engellemişsin ona kızmıştır :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 21 Temmuz 2005 00:30 tarihinde demiş ki:
Şeftali şey değil miydi, Rocko's modern life'daki evil mahlukatın adı :)

Süperdi o yaaa. Yarışmlar falan :D Evet bak onunla kurtarabilirsin (tabi İzlerse batarsın ayrı :D)[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
"Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde.
"İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan.
"Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Erutan, 21 Temmuz 2005 01:05 tarihinde demiş ki:
aklıma şey geldi...

Face off da Nicolas Cage (Nc di sanırım) diyorya, Bütün gün şeftali yiyebilirim. Eheueh koptum...

Masum bir meyve bile nerelere çekilebiliyor. :P[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın
Sosyal ağlarda paylaş

ya eskiden arkadaşlarım bana şeftali derdi o yüzden bu lakabı birisine atmak için dedim de..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Sosyal ağlarda paylaş

sen de tam meyvasını bulmuşsun ha!! şeftalisini yesinler[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 21 Temmuz 2005 01:56 tarihinde demiş ki:
hastasıyım seftalinni
bide boel tuylu diye yiyemeyenner icin
nektarin diye bisi mevcut
LOL[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi
KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] |
Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...