BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ya ben şimdi msn den bir kıza sinirlendim şeftali dedim :) kızla aramız iyi böle :P karşılıklı birbirimize asılıyoruz durumlarındayız zaten işte kız yatmaya gidiyordu iyi geceler canım dedi bende ona bye dedim sadece . Kız dedi ben sana canım diyorum sen bana bye diyosun dedi (ama şakasına öle biri değil çünkü :D) bende şakasına sus şeftali dedim :P kız üstüne alındı yarım saat kavga ettik. Ben şeftali değilim filan dedi (zaten şeftaliden nefret eder) sonra bana küstü gitti :D şimdi ne yapmalıyım :D sen eriksin dedim inanmadı, ekler dedim yemedi, dondurma dedim affetmedi kaldım ortada :/[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] [Bu mesaj BeIlow tarafından 21 Temmuz 2005 00:16 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Biskrem de affeder herhalde[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 "ben koca kafali bi eşşeğim aii aii " de[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Yolla 1 kilo çikulata unutur... içinede bi yazı Bellowdan Selamlar...[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 abi normal yakıştırmalar yapmamışsın affetmez tabi =p ben de twistedemo'ya yaparım böyle şeyler -yarın uyanınca anlatır aeh- ama biz 2 seneye yakın çıkıyoruz, sen düşüncen artık :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 :D anlasa keşke sen sus :P[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 şeftali fazla erotik bir meyve.[signature][hline]TOiO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 neresi erotik ya kıllı bişi işte :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ahahah kıllı ve çok gizemli bi meyve artı olarak da garip bir anlamı var hani şeftalini dilliyim şeklinde kötü etmişin be :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 tuysuzu var? off ne diyorum ben yahu? tamam işte git özür dile ben eşşeklik ettim sen etme de, edicem diye tutturursa "eşek " de, kafanı kırsın :D[signature][hline]Bilginin azi tehlikeli ise, tehlikeden uzak kalacak kadar cok şey bilen kişi nerede? T. H. Huxley Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 az hormonlu bal kabağım diyebilirdin[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ehuh sizin yazıyı okurken o meyveden bir tane yemekle meşguldum şu an yerdeyim. Bellow deme öyle şeyler ayıp :D (Kız çıkacakmış kavag ederken engellemişsin ona kızmıştır :D[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya ne bilem sabahtan beri msn deki herkese şeftali diom bi bu kızdı kıza kıza :D keşke şebekülestan deseydim :([signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: dory, 21 Temmuz 2005 00:18 tarihinde demiş ki: "ben koca kafali bi eşşeğim aii aii " de [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Şeftali şey değil miydi, Rocko's modern life'daki evil mahlukatın adı :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Rewendor, 21 Temmuz 2005 00:30 tarihinde demiş ki: Şeftali şey değil miydi, Rocko's modern life'daki evil mahlukatın adı :) Süperdi o yaaa. Yarışmlar falan :D Evet bak onunla kurtarabilirsin (tabi İzlerse batarsın ayrı :D)[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ne seftalı mı? offf kavgada bıle soylenmez....ufff eheuh *gaz vermeye calısır* ya bısı olmaz yarın sen bı ıkı guzel laf et saka yaptıgını bellı et o fazla buyutmez (yanı ısallahh)[signature][hline]ya aglayana kadar kus,ya da kusana kadar agla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 aklıma şey geldi... Face off da Nicolas Cage (Nc di sanırım) diyorya, Bütün gün şeftali yiyebilirim. Eheueh koptum...[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Erutan, 21 Temmuz 2005 01:05 tarihinde demiş ki: aklıma şey geldi... Face off da Nicolas Cage (Nc di sanırım) diyorya, Bütün gün şeftali yiyebilirim. Eheueh koptum... Masum bir meyve bile nerelere çekilebiliyor. :P[signature][hline]"Son dileğini söyle" dedi nereden geldiğini anlamadığı garip görünüşlü kadın "Neden basettiğini anlamıyorum. Daha önce hiçbir dilek dilemedim. Zaten hiçbir şey hatırlamıyorum" dedi adam korkmuş bir şekilde. "İkinci dileğin herşeyi unutmaktı ve yerine getirirldi. Son dileğini söyle" dedi kadın kıpırdamadan. "Herşeyi hatırlamak istiyorum. Artık buna dayanamıyorum" dedi adam bağırarak. "Garip" diye gülümsedi kadın sislerin arasında yavaşça kaybolurken. "İlk dileğinde bu olmuştu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ya eskiden arkadaşlarım bana şeftali derdi o yüzden bu lakabı birisine atmak için dedim de..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 hastasıyım seftalinni bide boel tuylu diye yiyemeyenner icin nektarin diye bisi mevcut[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 21.07.2005 SEX, DRUGS , ROCK&ROLL and BONEPARTS BLOG. YEAH. - Axl Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Evet genel de taze şeftaliler baya güzel oluyor. Ye ye doyamıyorsun o derece, ama fazla sulu olanı da çekilmiyor ya. Tüysüz olması da bi artısı olur, ağzın şey olmuyor :P[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 sen de tam meyvasını bulmuşsun ha!! şeftalisini yesinler[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: BonePART, 21 Temmuz 2005 01:56 tarihinde demiş ki: hastasıyım seftalinni bide boel tuylu diye yiyemeyenner icin nektarin diye bisi mevcut LOL[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 yani şeftali diyince aklıma aptal bir fıkra geliyor o kadar =) sen nasıl becerdin bu kelimeden kavga etmeyi takdiri hak etmiyor değilsin[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar