Grudge Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 parmaklıkların arka tarafındaki yıkıntıların üst tarafına çıkıp ordaki amblemi aldın mı?[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Parmakliklarin arka tarafindan ? Bir parmakliktan geciytorsun. Yikik temple gibi biseyde 3-4 kisiyi kestikten sonra, yukarilara tirmaniyorsun biraz ve merdivenli bir yere geliyorsun. En asagida da bu olay var zaten.[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 hmmm... yaw bilemiyorum. o zımbırtıyı alana kadar baya bi dolandıydım. ama sonra kolayca geçtimdi... sonuçta yüksekçe biyere çıkıyosun, ordan bi kule görünüyo. cain oraya uçuyodu. zannedersem o sealin arka tarafında ya da öyle biyerdeydi... neydi yaw... walla unuttum...[signature][hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2004 Kule mi ? Hoh ? Yuksekce bir yer ? Su Cain `in ilk ucmasindan bahsetmiyorsun degil mi ? Yarasa olup su buyucunun kulesinin oralara ucuyordu[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 hah bak sharky parmaklıkların arka tarafına geçiyosun harabenin tepeden bi yere geliyosun en aşağı iniyosun adam bakınıyo bişey lazım türü konusuyo fln orda bi tıkanıyosun napcam diye orda bölüme başladığın yere geri gitcen bi gate türü bir şey var ama kapı olması gereken yerde bi sütün var, bide ondan önde alakasız bi sütün var orda kapının yanındaki meşaleleri tk ile yakıcan, sonra alakasız olan sütünü çevircen onun çıkıntısı kapıyı gösterene kadar çevircen kapı açılcak soar[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 direklerin adı pillars of nosgoth bu arada :p[signature][hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2004 Aegean var ya opecegim seni opecegim :)[signature][hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carneg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Abicim spoil yapmak ne demek ya bakın aranıza yeni katıldım siz bana spoilu söyleyin bende size oyunda geçemediğiniz yerleri oyunu bitirdim rahat rahat sorabilirsiz:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carneg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Bakın benim emailim [email protected] sizinkiler nedir yazar mısınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carneg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 YA hiç konuşmuyosunuz bu arada gerçek adım Ata:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Carneg Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 ya ayıp oluyo bi cevp yazın veya gelin muhabbet edelim arkadaşın varsa özel mesj at ki buraya gelsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2004 spoil demek berbat etmek demek mesela ben bi oyunun başındayım, sen onun sonunu bana söylersen oyun zevkimi mahvetmiş olursun yani spoil etmiş olursun.bu yüzden o tarz mesajların başına "spoiler" yazıyoruz ki (veya bitirmeyen okumasın gibi uzun ama türkçe bişiy de olabilir) bitirmemiş arkadaşlar oyunlardan zevk almaya devam etsin.[signature][hline]stick me with pins peel away my skin pluck out my eyes i can't stand to see you die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2004 Oyunun sonunu bana özelden spoil edecilecek var mı?[signature][hline] Aşk ve pilav böceği "To empty your mind is to fill your grave." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 23, 2004 [up] race before mist rises bölümünde underworldden kaçışta yukarı çıkıcam o tentaclein birinin yıktığı yerden soldan tırmanılıyomuş ama beceremedim biri püf noktasını söylerse sevinirim[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 blood omen buldum oynadım biraz ilerledim gaza geldim gittim blood omen 2 ve defiance aldım blood omen 2 kurmadı cdde bozukluk varmış patladım defiance çok güzel, kombatlar mombatlar, demon kain vs.. ama iş zıplamaya gelince berbat ötesi bir oyun. konsol oyunlarının en sevdiğim olayı. -süper aksiyon, cool hareketler. konsol oyunlarının en nefret ettiğim olayı. -berbat kamera kontrolu, iğrenç zıplama aktiviteleri. -gördüğüm en salak save imkanı. evet, bir yerde iki sarkıt kırıp üzerlerinden atladığımız kısımda takıldım ve 50 kere (evet 50) aynı yeri oynamama rağmen geçemedim çıldırcam.. oysa oyunun başı çok eğlenceliydi.. pfff yok mu bu salak kamera kontrolunu third person fixlenmişe çevirecek? ya da bir "istediğin yerde save" fixi de olabilir.. ya da bir uçma hilesi de olabilir şu salak zıplama yerlerini geçmek için.. [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 17 Kasım 2004 13:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2004 oooh daha ilerde vorador's mansionda bir zıplama yeri var ki, bulana kadar canım çıkmıştı, sana save bulur yollarım ben şindi bişeyciğin kalmaz bonec:) not: bende yaklaşık 56 kerede falan geçtim hehe[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 sildim zaten oyunu cd'yi frizbi niyetine kullanıyorum. kain'in haraketlerini o sidiye uyguluyorum.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaleidoscopic Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 bonec +10yüz1000 baloncuk cdyi kırıp yiyesim gelmişti adam şurdan şuraya gidemiyo diye bi de aşmış vampir olacaklar... peeeeeeh blood omen 2 yüzünden de serçe parmağım 1.5 katına çıkmıştı nasır tutmaktan (neden? soldaki shift tuşu ne yazık ki combat mode tuşu idi ve basılı tutmak gerekiyodu :hrr: )[signature][hline]Boğaz'ın Ortasında Rakı-Balık Aşksız Gitmiyor beleş 3.5 ed.e Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 o bahsettiğin tuş büyük ihtimalle gamepadın arkasındaki olan tuştur. ee konsolun gamepadinde çok kolay basması. ancak klavye ve mouse 3 boyutlu birşey değil ki, tuş haritası 2 boyut üzerinde olması lazım. Gamepadi tutarken basması kolay olan tuş, klavyede eziyet çektiriyor insana.[signature][hline]Did you know that 4 out of every 5 people have the potential to be a zombie? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2004 işte anlayın beni. geçmiştim orayı!!! yolunuda söyleyeyim hatta, ilk hedeye zıplayıp ddeath domaine geçiyoruz, ardından diğerine şeyediyoruz, veya karıştırdım ben.[signature][hline]öss nubisi MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 oh be bitirdim oyunu sonu istedigim gibi bitio:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2004 yaw ben raziella mansionda takıldığım için bitiremedim doğal olarak, oyunun sonunda yeni bir oyun için açık kapı bırakıyorlar mı??[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2004 Mansionda bende önceleri takılmıştım oyunu silip gene yükledim geçtim söyle nerde takıldın yardımcı olayım birde evet birazcık açık kapı var devamı için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geffen Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Süper bir oyun.[signature][hline]mahsun ibo izzet alişan özcan!! benlen poleniğe girmeyin!...[/i] kalhiae G3NK-Ster paradayz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 eski konuyu uplamak die buna denir. hll be[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar