Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Naa, 14 Temmuz 2005 15:01 tarihinde demiş ki: daha alınmadı. hatta alınmayacagı bile soyleniyor. evet öyle bir söylentide var medyaya yem atmak için resmi sitede nobrenin röportajına yer verilmiş gibilerinden...[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 MALdonado alinamaz die dusunuyorum cunku talibi fazla ve eski hocasinin takima gitmek varken avrupa kupalarında "0" cekmeyi garantilemis bi takima gitmez... Ayrica adi duyulmamis dedigin oyuncu ulkesinde en degerli oyuncu secildi Kaynak: Telegol'deki spiker[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Mandoo, 13 Temmuz 2005 22:19 tarihinde demiş ki: tamam beyler kupa garantilendi dimi?[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Theo, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: MALdonado alinamaz die dusunuyorum cunku talibi fazla ve eski hocasinin takima gitmek varken avrupa kupalarında "0" cekmeyi garantilemis bi takima gitmez... Ayrica adi duyulmamis dedigin oyuncu ulkesinde en degerli oyuncu secildi Kaynak: Telegol'deki spiker fazlacana agresif olmus biraz volume'u kis malum kavga cikinca toparlayamioz iki saat.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 fener iyi transferler yapiyor zamanalrda herhalde sağlam futbolcudur[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ümit özat'ı sol bek oynattığmız sürece nereye kadar? o kadar klasik ki artık topu alır kornere doğru koşar topukla geriye döner sonra sağ ayakla orta yapar.. tamam bazen iyi orta yapıyo ama bu mantelitenin anlamı nedir?[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Maldonado CM'de bayâ iyi bir oyuncuydu gerçekte nasıldır orasını bilemem tabii.[signature][hline]Ölümü özledim yaşamak isterken delice! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Azmodai, 14 Temmuz 2005 15:22 tarihinde demiş ki: said: Theo, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: MALdonado alinamaz die dusunuyorum cunku talibi fazla ve eski hocasinin takima gitmek varken avrupa kupalarında "0" cekmeyi garantilemis bi takima gitmez... Ayrica adi duyulmamis dedigin oyuncu ulkesinde en degerli oyuncu secildi Kaynak: Telegol'deki spiker fazlacana agresif olmus biraz volume'u kis malum kavga cikinca toparlayamioz iki saat. O zmn mesajı silin bizde cvp vermeyelim tartışma çıkmasın[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 olgunlugunuza guveniyoruz bonjo. insanlarin mesajini silmek hosuma gitmiyor abarti olmadigi surece.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Hala neyin tartışması yapılıyor anlayamıyorum ya kim kimden üstün konusu mu ? Eğer bugün FB olmasaydı GSnin anlamı olmazdı,GS olmasaydı FBnin öyle değil mi ? Yeter artık yani neyi değiştireceksiniz,FBlinin veya GSlinin kafasındakini mi ,böyle düşünen varsa gerçekten salaktır kusura bkmasın,herkes tabiki sevdiği takımı sonuna kadar savunup tutacaktır,ne yani karşı takımın taraftarı laf edince bizim takım kirleniyor mu yada tam tersi ? Aşın birazcık bunlar bence türkiyenin her sene çıkan şike iddalarına,hakem hatalarına,futbol kalitesine,anadolu takımlarının hallerine,genç futbolcularımıza bakın,biraz bunlarla ilgilenin bence. Yok o gelmez yok bu gelmez FB 6 tane attı,0 çekti,GS riberyi kaçırdı vay mallar fln Anlayışlı olun birazcık ,ben rastlayamadım ama aynı stadda yanyana GSlilerle maç seyretmek o kadar çok isterdim ki,geçen gün TVde izledim ne kadar uzak geliyor şimdi bize..Keşke böyle olmasaydı,keşke.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Senin dediğin zamanLarda okumuş cahiL sayısı çok az oLduğundan herkesin herkese karşı sonsuz hoşgörüsü ve anLayışı vardı.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ammavelakin konumuz maldonado ve fenerbahce. konuyla alakali bir sekilde konusmalarimiza devam edersek sevinirim efenim.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 haklısın azmadoi ama gerekliydi bence,çünkü bu yapınlar tartışma değil.[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 evet konumuz maLdonado ve adamın birini sırf bu herifin adını MALdonado yazdı diye hırpaLıycaz :) Ne kadar enteresan değiL mi , adamın adını doğru yazmak biLe suç oLmuş :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 tamam ben bundan sonraki mesajlar icin dedim ztn ;)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ilk ben yazdım suçlu varsa benim =)[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: sabonis, 14 Temmuz 2005 20:27 tarihinde demiş ki: ilk ben yazdım suçlu varsa benim =) atın bunu hapse pis mahkum :P[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 adımın ismi maldonado dimi tam fb ye gore bi adam çok başarılı olur..[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hammerheart Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 çok zekisin be[signature][hline]Disaster Orc Shaman Disappear Undead Rogue www.wowturk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Fenerin vazgeçilmezi olur..[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Toshack Amokachi Rahim gibi isimleri aynı dönemde kadrosunda buluşturanlar varken Maldonado ya laf etmeyiniz :) Zaten gelmeyecek kontenjan doldu[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 geldimi kesin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 maldonado'da balon oldu.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 anelka ab statüsnde olursa maldonado transferi yapılacakmış[signature][hline]karnım aççç! çok klas bi blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 reddedildi[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar