Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Maldonado Fenerbahçede !

Bonjo

Öne çıkan mesajlar

said:
Rush, 13 Temmuz 2005 15:01 tarihinde demiş ki:
sobatopiclere gereksiz cevap vermektense önüne bak derim.

said:
Rush, 13 Temmuz 2005 14:14 tarihinde demiş ki:
sasa iliç fos çıkacak.

oldu şekerimin ara beni'nin üstüne bir de, bık bık etmeden bi kendine bak derim[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj sabonis tarafından 13 Temmuz 2005 15:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Valla FB daha oturmuş yıldız bir oyuncu transfer eder diye bekliyodum... Ne bileyim, adı sanı duyulmamış bir oyuncu süper yetenekli de olsa FB'nin transfer politikasına yakışmıyor... Hem ortasahada problemi yok ki FB'nin göbekte... Aurelio gibi bi savaşçı varken oraya başka adam gereksiz bence... Kanat ya da sağ-sol bek alsalardı çok daha mantıklı olurdu... Tabii kaleci de alabilirlerdi, rüştünün durumu belli değil sonuçta...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

bugun bicok gazete ve sitede wardı..ismini daha öncede duymustum ama nasıl bi oyuncu oldugunu henuz bilmiorum..eger transfer gerceklesirse insallah hayırlı olur ortasahadaki soruna çözüm olur..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Sosyal ağlarda paylaş

Ortasahadaki hangi soruna çözüm olacak ki? FB'nin ortasahasından kimi keseceksin? Alexi mi Aurelioyu mu? Ya da o mevkide de çok iyi olan Tuncay'ı mı? FBnin sorunu kanatlarda, göbekte değil ve ördüğüm kadarıyla alınan adam da kanat oyuncusu değil. Ha, dersin ki Aurelio Alex sakatlanırsa falan yedek, ama sınırlı sayıdaki yabancı kontenjanını yedek oyuncu için harcamak da pek akıl karı iş değil. Onun yerine Selçuk, Serkan gibi "idare eder" adamlar yedek bekletilse de kanada ya da kenar beklere takviye yapılsa çok daha iyi olurdu...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 13 Temmuz 2005 19:27 tarihinde demiş ki:
Ortasahadaki hangi soruna çözüm olacak ki? FB'nin ortasahasından kimi keseceksin? Alexi mi Aurelioyu mu? Ya da o mevkide de çok iyi olan Tuncay'ı mı? FBnin sorunu kanatlarda, göbekte değil ve ördüğüm kadarıyla alınan adam da kanat oyuncusu değil. Ha, dersin ki Aurelio Alex sakatlanırsa falan yedek, ama sınırlı sayıdaki yabancı kontenjanını yedek oyuncu için harcamak da pek akıl karı iş değil. Onun yerine Selçuk, Serkan gibi "idare eder" adamlar yedek bekletilse de kanada ya da kenar beklere takviye yapılsa çok daha iyi olurdu...

Kardeş Daum sistemi değiştirdi , artık kanatlara o kadar önem vermiycekmiş...
4-3-1-2 şeklinde oynayacak orta saha tuncay-aurello-maldonado şeklinde olacak...[signature][hline]98>100
Sosyal ağlarda paylaş

said:
paspatur, 13 Temmuz 2005 21:11 tarihinde demiş ki:
göbekte aurelio ve maldorado yanlarında iki kanat , hemen önlerinde de souza ,ileri ikili anelka tuncay....

3 - 4 -1 - 2

valla bencede bu sistem çok daha iyi ama daum un kafasındaki plan 4-3-1-2 imiş...daum kafasına koyduysa oynatır valla ister başarılı olsun ister olmasın ilginç adam :)[signature][hline]98>100
Sosyal ağlarda paylaş

ya abi hadi türkiyede ümitle idare ettinde avrupada ne bok yiyeceksin sağ kanatta?3-4-1-2 oynayacaksa fener acilen 2 kanat alması lazım.Gerçi sol tarafta mahmut hanefi nasıl olur diye düşünmüyor değilim[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Aramıza sizde katılın!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RamsesII, 13 Temmuz 2005 21:19 tarihinde demiş ki:
ya abi hadi türkiyede ümitle idare ettinde avrupada ne bok yiyeceksin sağ kanatta?3-4-1-2 oynayacaksa fener acilen 2 kanat alması lazım.Gerçi sol tarafta mahmut hanefi nasıl olur diye düşünmüyor değilim

doğru tabi avrupa kasar kanatsız...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır
arap atasözü
oldu mu?

Sosyal ağlarda paylaş

Bu devirde kanatsız oynayacaksan ancak milan gibi bir kadroyla, her biri 20 milyon dolardan başlayan yıldızlardan kurulu ortasaha göbeğiyle (ki en az biri pirlo gibi "amele" statüsünde olacak inanılmaz koşup sürekli pres yapıp her maç sahada ayak basmadık yer bırakmıycak) ve cafu maldini ikilisi gibi her forveti korkutacak ve kanatlara da koşacak beklerle gideceksin ya da her ciddi maçta 3-4 fark yemeyi göze alarak sahaya çıkacaksın. Bizim ribery i size satsaydık bari ya... En azından 3-5 kuruş para alırdık.

Bi de FB'nin sol kanada aslında Kemal nasıl olur diye düşünmüyo değilim. Zamanında ortega bunun için türkiyenin en iyi ortasahası demişti galiba... Bi oynayamadı çocuk adam gibi..[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

Real Madrid'in teknik direktörü Luxemburgo Maldonado ile baya bir ilgilenmiş , ocak ayında girişimleride olmuş ama transfer gerçekleşmemiş...

http://www.cooperativa.cl/p4_noticias/antialone.html?page=http://www.cooperativa.cl/p4_noticias/site/artic/20050402/pags/20050402120628.html[signature][hline]98>100

[Bu mesaj Bonjo tarafından 13 Temmuz 2005 22:19 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Vay be antuda oylama var, Maldonado hakkında...
105 kişinin 101 i yönetim işini bilir yerinde transfer demiş...
istemeyiz diyen 4 kişi var biri zaten benim :D
biz bazı şeyleri aşmışız , aile gibi olmuşuz valla taraftar yönetime , yönetim dauma güveniyor...biz bu ortamda zor yıkılırız ;)[signature][hline]98>100
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...