SadButcher Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 İnsiyatifin neden bu yönde kullanıldığıyla ilgili bir yorum. Maddiyet ile manevi borç yaratarak insiyatifi istediğin tarafa yönlendirmekle ilgili. Yoksa ben çok hatırlarım Karşıyaka sahilinde bira içtiğim için gecenin köründe alınıp nezarete götürülüp 2 saat sonra bırakıldığımı. Ama bunlar dönem dönem olan şeyler. Her bir dönemde bunların nedenleri var izlenen politika bu. Yine söyleyeyim görmedim, duymadım kesin olmayan şeyler konusundada kesin birşey söylemek imkansız ancak yazdıklarım aylardır İzmirin başını ağrıtan bir hadise.[signature][hline]"Story of SadButcher" - SadButcher Playlist! horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Rewendor, 20 Temmuz 2005 21:35 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 20 Temmuz 2005 20:06 tarihinde demiş ki: polisin güvenlik konusundaki hassasiyeti universite oyunları için olabilir ama düşük bel konusunda genç abazanlar rahatsız Bu kıyafet özgürlüğüdür, istediğinin istediğini giyebilmesidir. İnsanın bir hakkıdır. Bunu kısıtlamayı abanzanlıkla bağdaştırmak ise tamamen dargörüşlülüktür. herkes istediği gibi giyinemiyor, bkz; başörtüsü, herneyse genç abazanlar düşük belin kısıtlanmasından rahatsız dedim orda.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Forgiver, AKP'nin yaptiklarini savunacam diye maymun oluyorsun, maymun. Genc abazanlar en azindan kadin sacindan tahrik olmuyor bazi kesimler gibi[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Rewendor, 20 Temmuz 2005 21:35 tarihinde demiş ki: said: forgiver, 20 Temmuz 2005 20:06 tarihinde demiş ki: polisin güvenlik konusundaki hassasiyeti universite oyunları için olabilir ama düşük bel konusunda genç abazanlar rahatsız Bu kıyafet özgürlüğüdür, istediğinin istediğini giyebilmesidir. İnsanın bir hakkıdır. Evet malasef tek taraflı bir ozgurluk var ulkemizde...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Dela Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 acilmanin da kapanmanin da siniri var, tek tarafli falan degil sacmalamayin.[signature][hline]TOiO
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Temmuz 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Forgiver, AKP'nin yaptiklarini savunacam diye maymun oluyorsun, maymun. Genc abazanlar en azindan kadin sacindan tahrik olmuyor bazi kesimler gibi hımm akp ? ne alaka, izmir sıkı yönetimi, univeriste oyunları, polis bir de akp bence alakasız şeyler birbirinden genç abazanlar lafını ciddiye alıyorsanız biraz sorun arayın olayları algılayış şeklinizde[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: forgiver, 20 Temmuz 2005 21:44 tarihinde demiş ki: herkes istediği gibi giyinemiyor, bkz; başörtüsü, herneyse genç abazanlar düşük belin kısıtlanmasından rahatsız dedim orda. İsteyen başörtüsü takabiliyor, buna kimse karşı değil ki.. Türban dersen türban başörtüsü değil ayrı bir şey ve bir siyasi simge. Kaldı ki resmi kurumlarda yasak o da sadece. Yoksa yolda kimse "sen niye türban takıyosun" diye kimseyi çevirip ceza yazmıyor. Zaten resmi kurumlarda türban gibi bikiniyle gezmek falan da yasak... Çünkü belli başlı kıyafet yönetmelikleri var. Ha evet, abazan kesim de rahatsız olabilir durumdan ama herkesi öyle ilan etmemek lazım. Yoksa zaten 18 yaşını doldurmuş kişinin giyim tarzı ve "namus"undan kendisi, doldurmamışların da ailesi sorumludur. Kim kimin namus bekçiliğini yapıyor da karışıyor giyimine? Böyle bir yönetim gerçekten varsa izmir ya da başka yerde, durum vahim demektir.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Melkor, 20 Temmuz 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Gene parklarda sakın sakın bira içmeye kalkmayın aynen topluyolarmıs... Gene parklarda takılan kimligi belirsiz kişiler yerlerinden oldular.. Ne zaman bi parktan gecsem (güzelyalı sahil tarafı parkları) bir polis bir sokakta yatıp kalkan kisileri kovdu.. Aksi halde solugu karakolda alırsınız dedi.. Baska nelerle karsılastınız merak ediyorum ama sanki eski izmir daha güzeldi.. Rahatımız kactı ya yıllarca takıldıgım banktan kovulmak enteresan tabi.. Eski izmir derken ne kadar eskisini biliyorsun bilmiyorum ama bundan 8 sene önce bira içerken polislerin kovduğunu ve gittiğimiz yerde yeniden aynı polilerle karşılaşıp "sarı çiçekli kız, ben seni kovmamışmıydım diğer parktan, burda ne işin var?" diye bir de azar işittiğimi, başka bir gün elimde şarap şişesiyle(Caanım efes güneşi) polislere yakalanıp gömleğimin içine saklayıp nefesim tükenene kadar koştuğumu hatırlıyorum ve daha neler neler... 1 mayısa katılan arkadaşların mimlenip sokaklarda polislerce nasıl taciz edildiğini biliyorum. Şimdi hangi eski izmirden bahsediyordun?[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 o küçük parkta yaşanan bir olayı tüm izmirime genelleme olarak yapman bence yanlış. Ben hiç bir yerde görmedim özellikle böyle bir uygulama yapılacaksa kordon ve alsancak civarına konuşlanmalı polisler. Saçma bir uygulama. pek bi takılacağını zannetmem...[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 olduğunu sanmıyorum böyle bir durumun; spor tesislerine yakın yerlerde sorun çıkmaması için fazla alınan önlemlerdendir zaten adam gibi bir kaynak yok; yapılan uygulamanın ne ile alakalı olduğu hakkında ve ne tür bir yaptırım uygulandığı hakkında ps: başörütüsüne girmeyelim, hem vakit dar hem de topic.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Dev Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Penthesilea, 20 Temmuz 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Forgiver, AKP'nin yaptiklarini savunacam diye maymun oluyorsun, maymun. Genc abazanlar en azindan kadin sacindan tahrik olmuyor bazi kesimler gibi +1[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü !
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 terazi yok off şimdi bu olayla birisi bana akp nin ilişkisini anlatabilir mi?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 penth, akp nin yaptiklarini savunmak icin maymun oldum ben . sana ne ? zorla akp ci yapacaksiniz beni . akp nin yaptiklarina karsi ciktigin icin sende makak oldun ok ?[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Melkor Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ya beyler tamam tamam.. Birbirimizle lutfen ugrasmayalım ya..Ben size taze yaşadıgım bir olayı anlattım/paylastım..Merak ettim dusuncelerinizi merak ettim boyle sacma sapan seyler yasadınızmı diye.. Bir dostumun (kız oluyor kendisi) bana dedigi seyi belirttim.. duydugumda bende güldüm ve bunu ilk mesajımdada belirttim.. Lütfen ya zaten parkımdan bankımdan kovulmusum.. Bir sekil almısım kız arkadasımın yanında :( Yarın vaktim olursa gidicem karakola boyle bir uygulama varmı ? Varsa bu uygulama bölge bölgemi yoksa nedir yani nedendir diye sorucam.. Ama vaktim cok kısıtlı bu ara..[signature][hline]Önce o vardı. BjK
huun Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 bence karakola gidip oyle bir soru sorma . memurla alay etmekten ceza alabilirsin . akliniz aliyor mu ya izmir gibi bir yerde dusuk bel pantalon giydi diye 50 ytl ceza kesildigini .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 saçmalama yok öyle bişiy.[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Nartanesi, 20 Temmuz 2005 23:08 tarihinde demiş ki: said: Melkor, 20 Temmuz 2005 19:58 tarihinde demiş ki: Gene parklarda sakın sakın bira içmeye kalkmayın aynen topluyolarmıs... Gene parklarda takılan kimligi belirsiz kişiler yerlerinden oldular.. Ne zaman bi parktan gecsem (güzelyalı sahil tarafı parkları) bir polis bir sokakta yatıp kalkan kisileri kovdu.. Aksi halde solugu karakolda alırsınız dedi.. Baska nelerle karsılastınız merak ediyorum ama sanki eski izmir daha güzeldi.. Rahatımız kactı ya yıllarca takıldıgım banktan kovulmak enteresan tabi.. Eski izmir derken ne kadar eskisini biliyorsun bilmiyorum ama bundan 8 sene önce bira içerken polislerin kovduğunu ve gittiğimiz yerde yeniden aynı polilerle karşılaşıp "sarı çiçekli kız, ben seni kovmamışmıydım diğer parktan, burda ne işin var?" diye bir de azar işittiğimi, başka bir gün elimde şarap şişesiyle(Caanım efes güneşi) polislere yakalanıp gömleğimin içine saklayıp nefesim tükenene kadar koştuğumu hatırlıyorum ve daha neler neler... 1 mayısa katılan arkadaşların mimlenip sokaklarda polislerce nasıl taciz edildiğini biliyorum. Şimdi hangi eski izmirden bahsediyordun? sasirdim yaç bu soyledigin zamanlarda biz alsancakta kilise sokaginda sarap icer ,gitar calardik(8sene once) yunuslar gecerdi motorla onumuzden hic birsey olmazdi. tek sorun suanki dantel sokak olan ,o zamanin dar sokagiydi.orda icirtmezlerdi oda sanirim yabanci madde muhabbetinden dolayi.ordan hep polis kovalardi biz kacardik.hatta ufacik sokagin sadece bi tarafindan kovalarlardiki ,diger taraftan kacabilelim diye.
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kilise sokaındaki ağaçları kestiler oturamıoz artık[signature][hline]boğaç (seçilmiş kişi): kadın olmak ister miydin Lexius || Alkoliğim ben...: hastır lan
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yaw bi izmirli olarak yok öle bişey yaw, öyle saçma bişeyi izmirde yapabilirler mi hiç, aklınız alıo mu cidden?[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Rewendor, 20 Temmuz 2005 20:39 tarihinde demiş ki: Şimdi böle bişe var mı yok mu? Var mı bi izmirli açıkalyacak gerçeği? Bi penthe sorim ben izmirdeyim hiç görmedim daha böyle birşey.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: forgiver, 20 Temmuz 2005 22:53 tarihinde demiş ki: said: Penthesilea, 20 Temmuz 2005 22:11 tarihinde demiş ki: Forgiver, AKP'nin yaptiklarini savunacam diye maymun oluyorsun, maymun. Genc abazanlar en azindan kadin sacindan tahrik olmuyor bazi kesimler gibi hımm akp ? ne alaka, izmir sıkı yönetimi, univeriste oyunları, polis bir de akp bence alakasız şeyler birbirinden genç abazanlar lafını ciddiye alıyorsanız biraz sorun arayın olayları algılayış şeklinizde Bikac asagidaki baslikta da saglik merkezlerine mescitin ne kadar gerekli oldugu üzerine yazilar yaziyorsun da, ondan diyorum. BonePART'in totemlerini nereye koyacaz : /[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 çüş artık şakamı bu...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 böle bi uygulama samsunda da olmuştu ama bu uygulamaya girişenlerin sonu pek iyi olmadı:) düzelir düzelir merak etmeyin...[signature][hline]where's my mind??
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 feyk bunlar feyk..klişeleşmiş şeyleri değiştiremezler.her ne konuda olursa olsun..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 düzelmez böle bişey çünkü yok ki böle bişey kim gördüm diosa yalan dolan[signature][hline]Spirit It is the hero's strength, and the mother's resilience, and the poor man's armour
Öne çıkan mesajlar