Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bisiklet Modifikasyonundan anlayanlar (a.k.a. Ghaldszar' ın 32 yaşında bisikleti oldu)

ghaldszar

Öne çıkan mesajlar

Doğumgünüm nedeniyle arkadaşlar birleşip bana bisiklet almışlar. Basit bir montain bike. Yani bu yaştan sonra da bisiklete biniceğiz. Biraz bindim inceledim ama tabii bizim küçüklüğümüzde vitesli bisiklet felan yoktu o yüzden biraz cahil de kaldık. Neyse baktım ki ortalıkta kum gibi parça kaynıyor. Yani bir sabit bisikletle yavaş yavaş değiştirerek çok güzel şeyler meydana getirlebiliniyor. İyi ama ben bu işten hiç anlamıyorum. Var mı bu tarz şeylerden anlayanlar. Burada biraz bir şeyler öğrenelim tartışalım felan.
Sosyal ağlarda paylaş

Sen en iyisi onun önüne bir sele takmakla başla. çok pratik oluyor canim :)[hline]Hepimiz aslında n adet yüzü olan birer prizmayız.
-Estel Anorien-

Playlist icin tiklayin

Chemical, 25 June 2003 21:33 tarihinde hayatinin en düzgün lafini etmiş ki o da şöyle birşey:

Havaya zıplamış araca birkaç saniyelik zıplama hareketi "Uçan araç" sıfatını kazandıramadığı için air Force One adını almaz
Aracın "Uçan araç" sıfatını kazanması için uçmak için dizayn edilmiş ve yer üstündeki faaliyeti havadakinden daha fazla olmamalıdır

Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 28 June 2003 17:15 tarihinde demiş ki:
ilk önce dijital bi hız ölçücü taktır,çok işe yarıyo,eheh rekor falan kırmaya çalışıon devamlı,çok karisma pedallar var onlardanda al,böyle alüminyum ayak sokma yerli falan[hline]..........

bi talihsiz anda bisikletle yuvarlanip ayaklarini cikaramayarak kafa gozu devredebilirsin.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

önce bikaç tane boncuk alarak fren kablolarına tak. sakın jantlarda kullanma çünkü jantlara bembeyaz üzeri siyah kuru kafa amblemli şeylerden tak. (hani bütün jantı kapatan cinslerden) ucunda üç tane ses çıkarma şeysi (!?!) olan bi zil al. (deli gibi ötenlerden) ardından pazardan 2.5milyona temin edebileceğin bi saatin kayışlarını atarak işe yarayan kısmını gidon (gidon muydu o direksiyon şeysi) un tam ortasına bantla.
bi de vitesin arka bölmesine güzel bi türkiye bayrağı lazım tabi.
eğer hepsi tamamsa, bisikletin her bi tarafına bianchi,bisan,mercedes, vs.. bilimum marka stickeri yapıştır, hala yer kaldıysa sakızlardan çıkan futbolcu/araba yapıştırmalarını kullan.

hayırlı olsun![hline][i]
qu est ce que c'est:viande
Sosyal ağlarda paylaş

Benim ufaklığımda böyle üçgen şeklinde plastik seyler vardı. Cantlara takılırdı rengarenk olurdu. Onlardan alıp bir de cantlara boncuk takıcam. Ayna sinyal dörtlü dedikmi di koparım valla süper olur.
Ha bu arada arkaya sele koydurup sevgilime uzun etek gydirecem, başına sacları uçmasın diye bir örtü, bir de yanlamasına oturdu mu bakın nasıl havalı oluyom görün o zman.
:lol:
[hline]
Bu arada yeni bisikletimi kutlayan herkese teşekkür ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu arada bugün bisikletciye gidip biraz bir şeyler sordum. Direk modifikasyon yapma dedi. Buna bin bir süre alış sonra eğer istersen gelirsin sana bir tane orta dereceli bir şey toplarız sonradan onu geliştirirsin dedi. Bunun gövde aliminyum felan değilmiş çok ağırmış. Değmez şimdi buna bir şeyler yapmaya öyle pahalı parçalar kullanmaya çünkü ne yaparsan yap çok ağır olacak dedi. Yine de thread kapanmasın bu tarz şeyler hakkında bilgileri olanlar bilgi verirse sevinirim. Ben de bu arada bir şeyler öğreneyim. Çünkü bu konuda gerçekten bir bok bilmiyorum. 3600 euro ya bisiklet de var 75 milyona bisiklet de var ve ben bu ikisini yanyana görsem ayırt edemem ve neden o fiyat farkı var neye yarıyor onu da bilmem. Sadece pahalı olanın daha hafif olduğunu biliyorum o kadar.
not: Bu arada Ben izmirde oturduğumdan o söylediğiniz yerleri sadece internetten incelemekle yetinebiliyorum. :(
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elesso, 29 June 2003 12:30 tarihinde demiş ki:
bide tekerleğe deyer biçimde plastik şişe parçası tak,öyle olunca motorsiklet sesi çıkarıyo çok kral oluyo :=)[hline]..........

lol, küçükken deli gibi yapardım ben de onu. hatta bu küçük meyve suyu kartonlarıyla da oluyor.

vrom vrooom.[hline]Pretty women makes us buy beer,
Ugly women makes us drink beer.
[Al Bundy]
Sosyal ağlarda paylaş

ehae :) mmm
sanırım benim çok bir şey dememe gerek kalmamış...UrZa ve diğer arkadaşlar herşeyi döktürmüşler...
eee
link atmakta bana düşsün bari :)

www.deltabisiklet.com
www.yesilbisiklet.com
www.cambriabike.com
www.adanabisiklet.com

;][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

Only in My Dreams Now...Curse!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...