Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 evet başlıkta sordum size soruyu.Sizce Warriorun,bir Rogue'a vurma şansı sizce nasıl olmalı ? Warrior yenmemeli demiyorum.Ama sizce hayalgücünüzde bu oranın nasıl olması gerektiğini söyleyin. Bana göre Warrior,vurduüu zaman yerde yarık açmalı ama bir Rogue a da hemen vuramamalı ;)[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... [Bu mesaj Fefe tarafından 19 Temmuz 2005 10:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 o zaman tauren de gnome u bloöpçk die ezsin?savasmasinlar bile?yani herşeyi gerçek hayata endekslememeliyiz bence. denge önemli olan.[signature][hline]Aslında.. [Bu mesaj Laraken tarafından 19 Temmuz 2005 10:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 eet ya ezelim şu aptallatı.Nasıl gıcık oluom =) hayır bari tosalım[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kafanı o kadar eğemezsin.takla makla atarsın mazallah.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ehe gerçek hayata uygulayamıyorum.Ben gıcık oluyorum warriorların aban 4 kez vurunca ölmeme :) Tabi item eksiğimden kaynaklanana ve karşıdakin rütbesi ile gelen hayli epic şeyinden kaynaklanan bir şey oluyor geneldee başıma. Nese kızmayalım hemen,fikirlerimizi söyleyelim[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 zaten vuramıyorlar ama overpower diye bir olay var, mantığını anlamış değilim ama çalışıyor. paladinimde %70 blokaj şansı varken "hayır bloke edemezsin" diyor. daha birsürü şey var düz mantıkla düşünülürse, kafa yormayın.. :-)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dunedain Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Düşünecek olursak o aşır zırhlara çarpan hançerin paramparça olması lazım tabi :D . Birde o hançerler ne kadar zarar verebilirki plate zırha ? Gerçek hayatta olsa ben ozrıhla gelsem elimdede kuru kafa şeklinde bir balta olsa senin elindede bir hançer olsa hangimiz ezme olurduk onu düşünmek lazım :D .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben if önünde 1 warior 1 rogue duel gordum.. walla rogue ezip geçdi sildi adamı oha deyip uzaklaşıtım mekandan..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 halk arasinda buna "kodumu oturtur" diyoruz.[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yazık yani warrior zaten zayıf classlardan biri. biri de rogue olarak oyundaki en iyi pvp yapan-yapabilen classlardan biri diyim. warrior ile kafa kafaya çarpışmaya çalışırsanız zaten bir şey yapamazsınız... yenenler gördüm end game rogue ile end game warrior u. tabiki warrior un yaptığı tek tuşa basmakken rogue biraz yırtınıyor ama sonuçta rogue un anti class ı diyelim warrior a. her class ın böle bir antisi var. en azından doğru şekilde oynayınca mücadele ediliyor. ha bi de karşıdaki warrior iyi equipmentlıyken siz daha yeni 60 lardansanız aranızdaki level +5 koyun equipment çok fark ettiriyor warrior u Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kraven Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: ermynorac, 19 Temmuz 2005 11:26 tarihinde demiş ki: yazık yani warrior zaten zayıf classlardan biri. biri de rogue olarak oyundaki en iyi pvp yapan-yapabilen classlardan biri diyim. warrior ile kafa kafaya çarpışmaya çalışırsanız zaten bir şey yapamazsınız... yenenler gördüm end game rogue ile end game warrior u. tabiki warrior un yaptığı tek tuşa basmakken rogue biraz yırtınıyor ama sonuçta rogue un anti class ı diyelim warrior a. her class ın böle bir antisi var. en azından doğru şekilde oynayınca mücadele ediliyor. ha bi de karşıdaki warrior iyi equipmentlıyken siz daha yeni 60 lardansanız aranızdaki level +5 koyun equipment çok fark ettiriyor warrior u Tek tusa baskmak ? Ağlarım burda nerdeyse 102 tuslu klavyeyi full kullanmaya calisan bi class tan behsederken tek tusa baskak ? bahsi gece overpower ise eger avantajı buyuk ama sadece onla is bitmiyor inan. sadece onun kullan warrior isterse 5X end game olsun cok rahat kesersin :D[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One) WoW : }{an©e® -> LvL 35+ Human Warior / Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batlamyus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 zaten vurarak kesmiyor genelde rogue ben cok seriyim diyip warriorun vurusunu dodge luyor warrior senmisin dodge layan diyip overpower la gelip 1000 1000 vuruyor :)[signature][hline]Beynime bir silah daya ve duvarları beynimle boya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ironhammer Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Fefe, 19 Temmuz 2005 10:56 tarihinde demiş ki: evet başlıkta sordum size soruyu.Sizce Warriorun,bir Rogue'a vurma şansı sizce nasıl olmalı ? Warrior yenmemeli demiyorum.Ama sizce hayalgücünüzde bu oranın nasıl olması gerektiğini söyleyin. Bana göre Warrior,vurduüu zaman yerde yarık açmalı ama bir Rogue a da hemen vuramamalı ;) Zaten bu dediğin varki : Warriorun str si fazla çok hasar veriyo agilitysi rogue göre az vurma şansıda az oluyo.Rogue ınde agilitysi fazla vurma şansı ve doge şansı yüksek.[signature][hline]O==[=============- Solid -============]==O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oblomov Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Warrior hiçte ezik değil artık. Aksine en iyi pvp classlarından biri haline geldi. Battle Groundlarda warriorlar estiriyor resmen. Hiç ölmeden bg den 1. çıkan warriorlara uyuz oluyorum artık :) Mageler eskiden güle oynaya alırlardı warriorları şimdi bakıyorumda eskisi gibi kolay değil işleri. Hele roguelara vuruşları inanılmaz. 3-4 vuruşta yere seriyolar rogueları. Çok ıkınırsak belki alabiliyoruz birazda şansla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: ermynorac, 19 Temmuz 2005 11:26 tarihinde demiş ki: yazık yani warrior zaten zayıf classlardan biri. .... tabiki warrior un yaptığı tek tuşa basmakken Lol dicem sabah sabah[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 warior 600 600 götürüyor valla zorluyor artık.. ha bide crit vurursa... O_o ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 overpower ın olayı, kazara miss geçmediği sürece block edilmesi imkansız bir saldırı olması. ayrıca evet arcanite reaperla iyi critical vuruyor :) aldığım gün 2456 vurdum ben :P ayrıca gerçek hayat ile kıyaslar isek bir rogue un elinde bıçakla zırhlı bir insanı öldürebilmesi için dibinde olması gerekir fakat zırh dediğin şeyin sadece belli bölgelerinde açık vardır yani sadece o bölgelerden bıçak sokabilirsin -kol altı, diz dirsek gibi eklem yerlerindeki açıklar veya miğferin boynu açıkta bıraktığı bir noktadan falan- yoksa 1 cm kalınlığı olan metale bıçak girmez, tencereye bıçakla dalın bakalım sonuç ne :) ha bu esnada elinde deve gibi silah olan biri sadece bir savurması ile dibine gelen adamı 2ye keser :) zaten assassin dediğimiz olay dümdüz bodoslama zırhlı savaşçıya saldıran biri değildir, (zaten sıradan bir zırhlı savaşçıya dalınmaz genelde; komutanlara, krallara yüksek rütbeli veya kritik önem taşıyan kişilere suikast düzenlenir) o anca oyunlarda olur. bir hırsız/katil/rogue/assassin, herneyse artık, düşmanı genelde savunmasız bir haldeyken ve gizli bir şekilde, mesela gece uyurken yada evinin bahçesinde zırhsız dolanırken öldürür genelde.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Norak, 19 Temmuz 2005 12:47 tarihinde demiş ki: overpower ın olayı, kazara miss geçmediği sürece block edilmesi imkansız bir saldırı olması. ayrıca evet arcanite reaperla iyi critical vuruyor :) aldığım gün 2456 vurdum ben :P ayrıca gerçek hayat ile kıyaslar isek bir rogue un elinde bıçakla zırhlı bir insanı öldürebilmesi için dibinde olması gerekir fakat zırh dediğin şeyin sadece belli bölgelerinde açık vardır yani sadece o bölgelerden bıçak sokabilirsin -kol altı, diz dirsek gibi eklem yerlerindeki açıklar veya miğferin boynu açıkta bıraktığı bir noktadan falan- yoksa 1 cm kalınlığı olan metale bıçak girmez, tencereye bıçakla dalın bakalım sonuç ne :) ha bu esnada elinde deve gibi silah olan biri sadece bir savurması ile dibine gelen adamı 2ye keser :) Benim elimde hançer değil kılıç var hemde kocaman 2 tane :) Gerçek hayatla tabiki kıyaslanmaz ama merak etme Samuraylar hakkında biraz araştırma yap,kullandıkları Katana isimli kılıcın nasıl test edildiğini ve nasıl bişey olduğunu öğrenirsen,isterse Trex gelsin onu bile biçersin :) (Abarma oldu ama,o beni yemezse biçerim onu :P ) Bir ikincisi zaten,Roguelar her dodge yaptığında,Warrior dehşet bir damage vuruyor.Roguelar Dodge şansını elleyemedikleri için,en büyük silahları,Warrior karşısında en büyük düşmanlarının silahı oluveriyor. Blizzard sanki Roguelar'da bir kere bir classı kesemesin demiş...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: ermynorac, 19 Temmuz 2005 11:26 tarihinde demiş ki: tabiki warrior un yaptığı tek tuşa basmakken çok uo oynamışsın sen. :) warrior altımla oynarken hangi tuşa basıcağımı şaşırıyorum be. ki daha level 35. ilerki levelları düşünmek bile istemiyorum. mage'den fazla hız gerektiren bir class olduğunu bile düşünüyorum şahsen.[signature][hline]- sauron is back frodo. - bi parça ekmek tutuşturun eline gitsin hayret bişiy.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Hunterdan sonra warrior oynaması basit gelmişti bana valla ama yine de tek tuş falan değil[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ne tek tuşu ya. charge edip rend verip hamstring atıp bi heroic strike patlattıktan sonra bir daha vurup berserker stanceye alıp koşup intercept çakıp bide execute veren insan warriordan vazgeçemez. te bunu diyim. blinkleyen mageye intercept'de aynı şekilde ekrana "nihoho" diye bağırmanıza sebep oluyor. heu[signature][hline]valandil ownz j0o! "outdoor for show , indoor for pro." WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 gerçek bir katananın (bilmem kaç yüz kere çekilmiş, ıslatılmış, el yapımı vb)doğru açıyla sokulduğunda metal zırhı deldiği doğrudur, ama zaten bu oyundaki hali ile ortaçağ avrupasındaki zırh ve silahlar var, yoksa bir samuray zırhı zaten full plate değildir kat kat bir zırhtır yani banded armor veya splint mail türündedir. bunlarda da bol bol aralık açıklık vb vardır, zaten aslen samurayın karşı birimi olan ninjanın asıl amacı gizli şekilde adam öldürmektir :) bide avrupadaki crusader türü diyebileceğimiz zırhlı şövalyeler bu tip samuraylı/ninjalı bir savaşta hiç yeralmamıştır benim bildiğim? yani bir katanayı bir savaşta full plate armora karşı kullanma şansları olmadı? varmı ki böle bir savaş tarihte? varsa sonuç ne olmuş :). yani karşılaştıklarında çoktan tüfeğe falan geçmişti avrupa diye biliyorum :) zaten kılıç dövüşü dediğimiz şey toplamda 5sn bile değildir aslında.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - Life - NwN-II Training is nothing, Will is everything Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ya aslında oyundada warriorun rogue a vurma oranı gerçekten düşük dodge şansı çok fazla rogueların ama şöle bi olay varki over power dodgelanmıyo =) ki oda vuramadığı attackalrın acısını fazlasıyla çıkarıyo.[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Şöyle bir eklemede ben yapim; Gerçek bir Katana'nın çeliğini 7 kez ıslatıp dövmek gerekir. Bu şekilde yapıldıktan sonra bile,eski çağlarda şu yöntem uygulanırdı. 7 tane ölüm cezası almış mahküm arka arkaya birbirlerine yapışık şekilde dururdurulup,tek bir kılıç darbesi ile(koşarak olmalı sanırım) hepsinin vücütlarını 2 parçaya bölüyorsa kılıç Katana adı verilirdi. Diğerleri ise kullanılmazdı.Çelik zırha karşı illaki denenmiştir Katana oda ayrı ama Rogue ve Warrioru,hantal ve çevik olarak ayırırken,biri çok damage verir diğeri vermez diye bir mantık olmamalı. Bence Rogue,stealt ve arkadan saldırırken,Masaüstünde olduğu gibi,boynu gibi açık yerlerden kılıcı saplama şansı olmalı ve bonus almalı. ama bunlar yok,hiç bir class için.Polemik değil sadece beyin fırtınası yapıyoruz...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 blood rage verip bi thunder clap attın mıydı , overpowerları üstüste dizersen ötesi olmaz. rogue bi kere warriora girmeye çalışıyorsa şansını zorluyor demektir.[signature][hline]valandil ownz j0o! "outdoor for show , indoor for pro." WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar