Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ingiltere de bi otobüs daha batladı ingilter ayakta _ son dakika

2pac

Öne çıkan mesajlar

londradan son durum yayını :

üç metro - bir iki katlı otobüsün üst katında patlamalar oldu,ilk patlamanın olduğu istasyondan geçen trenin içindeydim parça tesirli bir bomba patladıldı çok yüksek şekilde duman ve ses çıktı ama tren durmadan devam etti ve birsonraki istasyonda tahliye edildi ben şoktayım ama yaralı olanlar var özellikle bayılanlar şoka girenler çok oldu ağır yaralı fazla olduğunu sanmıyorum benim bilgim bu kadar,birazdan en yakın istasyona gidip ifade vermem gerekiyormuş bombacılardan biri yakalandı elimden geldiğince size olanları aktaracağım ama dumandan dolayı ve astımım olduğundan dolayı rahat nefes alamıyorum ama allaha şükür birşeyim yok...[signature][hline]vesmor - karma$ik insanimsi ya$am formu!
Vigilant Electronic Sabotage and Mandatory Observation Replicant
Sosyal ağlarda paylaş

@vesmorAllah'a şükür! Allah'a şükretme bre kafir! Sen müslüman olsaydın silahını kuşanır beline bombanı sarar içinde bulunduğun treni havaya uçururdun...
İşbu yukarıdaki entry sadece ve sadece bağnaz düşünce yapısına sahip, havlu kafalı teröristleri yeni mesihler, romantik süper kahramanlar,dengeyi sağlayanlar olarak gören salaklara ithaf edilmiş olup yazarın gerçek görüşleri aşağıdaki gibidir

@VesmorAbi Allah hepinizin yardımcısı olsun. Bu geri zekalı havlu kafaların ne yapacağı belli olmuyor. Manyak gibi sağı solu bombalıyorlar, masumların canına kıyıyorlar. Umarım bu olayı tekrar yaşamazsın,yaşamayız.
Kaldı ki İngiltere'de yaşayan Türkler bugünlerde ne İsa'ya yaranabiliyor ne Musa'ya... Bir tarafta herkesi katletmeye antiçmiş kuduz köpekler diğer tarafta bu olayların gazına gelip Müslüman ırkçılığı yapan cahiller... Allah yardımcın olsun abi... Üzücü gerçekten üzücü ama bu kafa, bu kara içi örümcek ağı tutmuş taş kafa her yerde var. Üzgünüm sadece üzgünüm.[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Sosyal ağlarda paylaş

Şu an polis geldi ves. in evine bakalım ne iş msnden saniye saniye konuşuyoruz büyük şok atlatmış valla geçmiş olsun kardeşim ya...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında...
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

DEF Klanı'nın Gücü !
Sosyal ağlarda paylaş

1-2 ay sonra bahane edip irana suriyeye saldırırlar nolcak kim ne diycek at koşturuyo adamlar haçlı seferine çıkmışlar belli iran suriye bitincede sıra bize gelir yakındır bi 10 sene içinde.[signature][hline]ne davamıza göre bir kız bulduk
ne davamızdan vazgeçtik
kız dedigin istanbul gibi olmalı
fethi zor fatihi tek.

Sosyal ağlarda paylaş

Böyle eylemlerden sonra neden hep müslümanlar sorumlu tutulur anlamadan bir amerikalı eylem yapsa tüm hristiyanları avrupayı bilmemnereyi mi sorumlu tutacağız...[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş

said:
enema, 21 Temmuz 2005 16:58 tarihinde demiş ki:
cok film izliyorsunuz ya, hemen gaz olmus millet savas cikacak diye lol

lol tabii
zaten 11 eylül saldırısı ardından ABD, Saddam'a ve Usame Bin Ladin'e karşı taaruza geçmedi.
biz öylesine gaz yapıyoruz burda :)

Terrör saldırıları gittikçe artıyor, bu gerçek.
Gerek Türkiye'de PKK, gerek İngiltere'de El-Kaide.
bu böyle gitmez.
"gaz yapıyorsunuz, çok oyun oynuyorsunuz, çok gilm izliyorsunuz" gibi şeyler deniyor ama,
11 Eylül gibi bir durum daha olabilir düşüncesinde değilim hani. Korkum, Terrörü bahane edip 3. Dünya Savaşı'nın çıkartılması.
Üzüntüm ise terrör saldırılarının her geçen gün artması.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

bi olayda ulkenin sembollerinden biri yerle bir oluyor 3000kisi oluyor, digerinde ise 1-2kisi yaralaniyor. sen karar ver.
ayrica bi ulkeye savas acmakda oyle kolay birsey degil. irakta olanlardan sonra, bazi ulkeler ayni tarzda bi olaya tahammul edemeyebilirler.[signature][hline]fol lol the doh fol the day

[Bu mesaj enema tarafından 21 Temmuz 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
enema, 21 Temmuz 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
bi olayda ulkenin sembollerinden biri yerle bir oluyor 3000kisi oluyor, digerinde ise 1-2kisi yaralaniyor. sen karar ver.

ben mi anlatamıyorum anlamak mı istemiyosun??
amaç aynıysa gerçekleşme şekli de aynı olmak zorunda mı??
böyle bi kaide varsa da benim haberim yoksa sen hiç kafanı takma her geçen gün bi yere bomba koysalar yavaş yavaş 3000e ulaşırlar![signature][hline]where's my mind??
Sosyal ağlarda paylaş

said:

bi de sen şunu düşün.
her gün şehrinde bombalamalar oluyor.
her gün birileri yaralanıyor, her gün birileri ölüyor.
şehrin sürekli maddi hasara uğruyor.
can güvenliğin gittikçe azalıyor vs vs.
eğer terröre karşı savaş vermessen her geçen gün bu olaylar artıyor...

hatta şöyle birşey var. zamanında PKK bize böyle saldırılarla sürekli bezdirdi. 1-2 kişi yaralanıp durdu sürekli.
ama toplamda 30000, 40000 ölüye vardı verdiği zarar.

hala da vermeye devam ediyor güney doğuda, her gün 1-2 kişi şehit veriyoruz.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

son mesajda neyi savunmaya calistigini anlayamadim. ben diyorumki boyle bi olay icin kimse kimseye savas acmaz, hollywood filmlerine benzemiyor bu isler. azmodai'nin de dedigi gibi bunu yapanlari yakalayacagiz falan fistik derler.[signature][hline]fol lol the doh fol the day
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 21 Temmuz 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
said:

bi de sen şunu düşün.
her gün şehrinde bombalamalar oluyor.
her gün birileri yaralanıyor, her gün birileri ölüyor.
şehrin sürekli maddi hasara uğruyor.
can güvenliğin gittikçe azalıyor vs vs.
eğer terröre karşı savaş vermessen her geçen gün bu olaylar artıyor...

hatta şöyle birşey var. zamanında PKK bize böyle saldırılarla sürekli bezdirdi. 1-2 kişi yaralanıp durdu sürekli.
ama toplamda 30000, 40000 ölüye vardı verdiği zarar.

hala da vermeye devam ediyor güney doğuda, her gün 1-2 kişi şehit veriyoruz.

yani diyosunki bunu yapanların herhangibir amacı yok canları sıkıldığından öldürüyolar insanları...

nası bi bağlantı kurduğunu anlayamadım...[signature][hline]where's my mind??
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...