Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kargo - Yıldızların Altında ( Cover )

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
evet beyler sizce nasıl olmuş? bence çok hoş yapmışlar sadece şarkının bi yerinde biraz kötü olmuş ama genel olarak hoş bir kargo cover ı olmuş.
Mesaj tarihi:
güzel bi cover ama album için ölye konuşmayacağım :)[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü=
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız...

Mesaj tarihi:
daha iyi yapılabilirdi ama güzel..[signature][hline]Madcat....--->Metket...*
sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen..
yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem..
bebeğim benim.. hayalet sevgilim..
Mesaj tarihi:
güzel bir cover yapmışlar ben beğendim. klipte ise sonunda melek gibi kanatlarının çıkması sahnesi hariç çok orjinal bir klip çekmişler. eğer yaptıkları cover kötü olsaydı bile klip sayesinde kurtarabilirlerdi. kısaca güzel olmuş :)[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
sonunda melek cikma olayi hosuma gitmedi,kanatsiz kanatsiz arklarini donup yurusuler daha ii,ne o oyle orkid kizlari gibi..
Klip yine de gzl ama tv de cikinca izletio yine bence kendini,boylece sarkiyi da dinletiyo=)
Mesaj tarihi:
klip hakkında yorum yapmayacagım, cover vasatın üstünde güzel olmuş ama çok çoık iyi diyemem açıkçası...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
kargo dınlemem ama tv de izledim klipte guzel bıde bısey sorucam kargonun bı sarkısı vardı arkadasta dınledım yertsız yurtsuz faişe mı ne o sarkıyı bulamadım varsa buraya koyabılırmısınız tesekurler[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
Mesaj tarihi:
yapmasınlar artık şu tarz coverları, geçsinler ya, yeni beste yapsınlar adam gibi.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
said:
Selamon, 21 Temmuz 2005 14:34 tarihinde demiş ki:
@Hardter: Arabic Fahişe diye bir şarkıları var ondan bahsediyo olmuyasın?

bılmıorum arkadasımda dınlemıstım eger varsa koyarmısın :)[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır
  • Yeni Oluştur...