Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yarın saat 11i düşünüp heyecandan geberen yok mu....

twistedemo

Öne çıkan mesajlar

said:
twistedemo, 19 Temmuz 2005 21:36 tarihinde demiş ki:
said:
Dark_Soul, 19 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
Bende heyecan yaptım ya,genelde bu heyecan ya yüksek puan alacak olanlarda yada beklediğinden düşük puan gelecekelerde oluyo,moroliniz bozulmasın ama,yada neyse unutun son söylediğimi.

ya ben hatırlamadıım soruları yanlış gibi saydım bide 3 puan çıkardım yok artık yani buna rağmen 10 puan düşmez sapık sapık rüya görüyorum di mi

MORALİ ÇABUK BOZULANLAR OKUMASIN :

Bak 1. si bu sene sorular cidden kolaydı ve katsayılar büyük ihtimalle düşecek geçen seneye göre yani sen geçen seneye göre 250 ham hesaplıyosan,4-5 puan bi ordan düşer,bide doğru yaptığını sanıp yanlış yaptığın sorular olabilir,bende gidim bu sene ve kendimi gelebilecek min. puana hazırlıyom şu an...
2.si seneye sistem değiştiği için herkes bu sene biyerlere girmeye çalışacak,o yüzden ne yapıp edip bu sene girin derim,ben 2 senelik bile yazcam mesela
Sosyal ağlarda paylaş

valla hiç heyecan yok tın tın eheh (ne de olsa seneye).ha bu arada bazıalrı o ruyada 260 olayına takmı$lar gıbı bır goruntu olmu$ta;neden bu kdr buyuttunuz anlamadım ben?acıklamı$ ı$te 270 gerek 260 gordum bla bla dıye.ruyaya hakaret veya yuh daha neler yerıne sız de calı$saydınız desem?

ha bu arada;
said:
Jasco, 19 Temmuz 2005 20:46 tarihinde demiş ki:
adam kabus görmüş resmen!!!260!!nasıl ollur inanamıyorumm !
beh.

bir kıza adam diyen ender ki$ilerdensin,haberin olsun.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Saeros, 20 Temmuz 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
o diil de, beni daha şimdiden öss (yoksa ösym mi desem? patlicak çok fena) stresine sokuyor etrafımdaki insanlar. edicek muhabbetiniz yoksa meraba nassın de git kardeşim, her muhabbet de "lise 3" ve "öss" den açılmaz ki.

me$hur "nereyı ıstıyorsun?","ne olucaksın" dıye sorular vardır.her gırdıgın ortamda sormaları benı delı edıyor.lise 3 ve öss muhabetleri bile o kdr cok sinir etmiyor.[signature][hline]Pyro
dêãth øwñz lìfê
Sosyal ağlarda paylaş

said:
twistedemo, 19 Temmuz 2005 20:39 tarihinde demiş ki:
ben dayanamıyorum artık şimdiden kalbim fırlıcak yerinden... 270 almam gerek rüyamda 260 görmüştüm bide tırsıyorum ühüüü bayılcam :(

ohoo sen ne diyosun ben rüyamda 207 gördüm[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Sosyal ağlarda paylaş

allahım ya heyecanlıysan banane be bende heyecanlıyım o anda bunu yazmam gerekti o zaman sen girme nete fln kafanı örtünün altına sok otur odanda her yerde öss ver bende en az sizin kadar geriliyorum ama bir bahsettimi RHGDFSJRTSZ! gibi tepkiler vermiyorum bak sabahım 7.40ı bi saattir uyuyamıyorum burda beklicem =/
Sosyal ağlarda paylaş

oLan oLmuş , oLay bitmiş. SonuçLar açıkLandıktan sonra kimse moraLini bozmasın , kazananLarı tebrik ederiz , kazanamayanLarı ise daha çok çaLışmaLarı için teşvik ederiz.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...