bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Sağlık Bakanlığının yeni tasarısına göre Diş hekimleri ve doktorlar özel muayenelerinde ibadethane açmak zorunda... Tasarının 113. maddesi "Birinci basamak sağlık Kuruluşlarında hastaların dini gerekleri için mekan açılması" nı öngörüyor... Tasarı yürürlüğe girerse 50 bn sağlık kuruluşu ibadethane açmak zorunda.Açmayanlar ruhsat alamayacak... Meslek Odaları tasarıya isyan etti "Dini inancın yerine getirilmesinin yeri sağlık kuruluşları değildir.Bize zorla mescit açtıracaklar.Aleviler için Cem Odası , Azınlıklar için Havra ve Kilide mi açalım ? Kaynak : Sabah...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bu daa baslangic daa neler koyacak bunnar[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ntv de haberi görünce televizyona ye 9 sn boyunca bakakaldım zombi misali.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 gundemi biraz daha yakindan takip etmek lazim. tasarida varmis oyle bir sey ama meclisten duzeltilip cikti .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 halkın tepkisini ölçe ölçe.yavaş yavaş.[signature][hline]Aslında.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: huun, 19 Temmuz 2005 23:45 tarihinde demiş ki: gundemi biraz daha yakindan takip etmek lazim. tasarida varmis oyle bir sey ama meclisten duzeltilip cikti . hocam daha sabahki haber ve 3 saat öncede haberlerde dinledim ne zaman girdide ne zaman çıktı ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ben de haberlerde izledim tasarı düzeltilmiş. ancak tepki gelince mi düzelttiler yoksa hakkaten "aa yanlış yapmışız" diyip mi düzelttiler onu bilemicem.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sadece yatak ta hasta bakılan(normal tedaviden sonra) sağlık kurumları bulundurmak zorunda[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 [spo1=ulusa şemkirme]ya oha ya ve oha hadi çıkıp duruyo bu tip yok çocuk kobaylar yok şeriat kanunları falan ama demek bunları koyduran milletvekilleri azınlıkta değil üstelik güçlü yerlere sahip. yarın öbürgün cumhurbaşkanı da yobaz şeriatçı herifin biri olursa hiç sorgusuz sualsiz geçircekler bunları işte yazıklar olsun yeter artık gidin şu ülkenin başından gidin bu milletin başından aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa çıldırcam[/spo][signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh[Bu mesaj -DoruK- tarafından 19 Temmuz 2005 23:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ayrıca zaten daha önceden bu mescitler vardı mesela vakıf gurabada akp den önce de vardı, ondan önceki hükümet döneminde de[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 kamera şakası mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 O_o[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok. ~®âi ~ * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Şaşırmıyorum artık nedense.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 abi haber süper gelecek seçimleri akp kesin kaybetti işte budur :D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi[signature][hline] harvester Like a thief in the night, The wind blows so light. It wars with my tears, That won't dry for many years. lylidn... [Bu mesaj Messor tarafından 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 öle bi kanun cıkaramazlar ama hiçbir sekilde.. devletin dini olmaz hesabı, kim ne acacak ki? herif putperestse, iki de heykel mi dikecekler yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 devlet dinsiz kansız allahsız :D vurun kahpeye :D[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Mandoo, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: abi haber süper gelecek seçimleri akp kesin kaybetti işte budur :D ben kesin oy vercem walla bunu yapmasalardı vermezdim.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Ceday, 19 Temmuz 2005 23:58 tarihinde demiş ki: öle bi kanun cıkaramazlar ama hiçbir sekilde.. devletin dini olmaz hesabı, kim ne acacak ki? herif putperestse, iki de heykel mi dikecekler yani.. Daha güzel dile getirilmezdi sanırım derdimiz. (+1 deseydım de postmu kasaydım)[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Muhallebi, 20 Temmuz 2005 00:01 tarihinde demiş ki: said: Ceday, 19 Temmuz 2005 23:58 tarihinde demiş ki: öle bi kanun cıkaramazlar ama hiçbir sekilde.. devletin dini olmaz hesabı, kim ne acacak ki? herif putperestse, iki de heykel mi dikecekler yani.. Daha güzel dile getirilmezdi sanırım derdimiz. (+1 deseydım de postmu kasaydım) Aynı Anlam MAntık Aynı Düşünce ve fikirler Same.[signature][hline]DJ Tiesto fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki: katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon. Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki: ahha süper geyikler dönüyo buralarda :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: forgiver, 20 Temmuz 2005 00:00 tarihinde demiş ki: said: Mandoo, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: abi haber süper gelecek seçimleri akp kesin kaybetti işte budur :D ben kesin oy vercem walla bunu yapmasalardı vermezdim. atılan abuk subuk adımlara hitaben attım o mesajı ama...şakacı...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 yavaş yavaş yoldan cıkıp hedeflerini belli ediyorlar gibi geliyor[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ya şöle büyük bir hasteneye gidipte mescit görmeyen var mı ki hemen şeriat diye başladınız ?[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 sözü edilen dişçi yahu aaaa kızdırmayın adamı[signature][hline]erkek adam kendi milletinin kızıyla takılır höh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Ağzımızda tüy bitti 2 senedir. Yok kardeşim dinleyen yok. "Allah'ın sopası yok" diyerekten değişik bir ironi yaratayım bari.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar