Fransuxa Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 resmen kol bacak fırlıyo bide nasıl bir zihniyettir elin elemanı dur hacı bi kurcaliyim diyo giriyo ülen bürüs wilis maviyi kesti bende onu kesem diyo bi koyuy 15 kişi patlıyo yanlız farkındamısnız etrafında 20 kişi wardı bir patladı biri bile kalmadı hepsimi uçtu yaw?
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 said: onurf, 21 Temmuz 2005 00:13 tarihinde demiş ki: Şimdi bunun 3. dünya ülkesi olmasıyla ne alakası var çözemedim. Koyun psikolojisi ( ulan herkes bakıyo bende bakayım ) + cahilliktir kendi kendini yanıtladın[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 haketmişiz dalga geçilmeyi ordaki tek suçlu polistir yerel halk deil uzaklastıran uyaran eden yok bizim milletimiz zaten meraklı ordaki polise iyi olmus sayesinde bide 3.sınıf beyinli insanların malzemesi oluyoruz..[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 aklım hayalim almıyor ya, hadi anladım bir sürü salaklığımız cahilliğimiz vs. falan kabul de, bu kadar da olmaz ya... utandım, herhalde en duygularımı en iyi öyle açıklayabilirim, utandım...[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ya londra'da koca bombalar patladı. İzlediniz mi bilmiyorum, adamlar saki kendileri bombayı koymuş gibi hemen şeritleri çekmişler halkı uzaklaştırmışlar. O kadar profesyonelce yaklaşıyolarki olaya.. takdire şayan. a bide böylesi var tabii. yazık, sen ne sokarsın kafanı oradan be adam..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 heh iyi de dalga geçmişler. sen etrafına toplanan meraklı angutları uzaklaştırmazsan , üzerine koruyucu birşey giymeden kurcalarsan böyle olur işte.[signature][hline]peace!
BioHazarD Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 öeah.[signature][hline]Keep Out! Hazardous Material! ((eski rockncoke))
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Türkiye uydurulan bir yalan isimle "Gelişmekte olan ülkeler" kategorisindedir. 1. Dünya Ülkesi olmadığımız kesin. 2. Dünya ülşkesi nedir o zaten son derece muallakta olan bir durum, 3. dünya ülkesi olmadığımız da aynı ilki kadar kesin zira 3.dünya ülkesinde ne kadar paranız olursa olsun istediğiniz malı bulamaz, istediğiniz hizmeti alamazsınız.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 evet bu olay olalı baya oluyor ilk izledigimde de salak mı ararsın al sürü ile var demiştm 3. dünya ülkesi olmakla alakası yok Aziz Nesin in doğru tespitinin bir ürünü sadece[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Ama ethopya'da istediğin kadar paran olsun aradığın bir nipel'i bulmak için deli gibi dolaşman gerekir hatta yurtdışından bile getirtmen gerekebilir. Saç ihtiyacın olur, yurt dışından özel getirtirsin. Olayı yiyip içmeye endekslemeyin.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Sen ver bizim ekibin eline uzaktan kumandalı bomba imha robotu knight industries 2005 Widowmaker diye robot bizimkilerde tehlikesizce etkisiz hale getiririler ama yok işte para.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
arc Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 iyi de robot yok diye sivil, koruma kıyafeti olmayan, işten anlamayan herkes bomba şüphesi duyulan bir paketin başında toplanmak zorunda mı? dikkat edin orda cep telefonu ile konuşan bile var ya.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected]
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Emin olun yeterli cihaz ve eğitimi verildiğinde en avrupalısından iyi kullanıyor insanımız.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 of ya of of of... ulan sanane be salak adam ne işin var çantayla senin.. ki hiç bomba patlamayan bi ülkede yaşamıyoruz ki.. insanların da biraz kendilerini korumayı bilmesi lazım.. e5te yolun ortasında piknik yapmak gibi bişey bu..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim
arc Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ona bir lafımız yok da, cihaz yok diyelim, ortada da bomba olduğundan şüphelendiğin bir paket var? bomba imha ekibi de atıyorum ankarada yola çıkmış yarım saate gelecekler. naparsın görev yerinde yetkili polis olarak? en azından bir "dağılın lan bomba bu" dersin. ya da sen bomba imha ekibisin diyelim (sanmıyorum ordakilerin öyle birşey olduğunu hani nerde ekipman?), ya madem bunun eğitimini gördün orda o kadar insanın işi ne? son ihtimal de ordaki polislerden birinin "ya ne bombası durun hallederiz şincik" diyip olaya girişmiş olması, aha bunu yapan da maldır zaten. yukardaki postlardan birinde 2. bir paket olduğundan, ona güvenip buna böyle yanaştıklarından bahsediliyor. eh, ordan bir kişi akıl etmez mi ya, en azından sivilleri uzaklaştırın bari.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected]
arc Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 o da doğru tabi, tam cahil cesareti olmuş bunların ki de. bir de eğitimin de niteliklisi lazım işte, sonuçta o polisler falan hep akademi mezunu değil mi? yani işte trajikomik birşey. inşallah ders almışlardır diicem de daha geçen sene mi ne birileri bomba olduğundan şüphelenilen paketi ayağıyla dürtüyordu, yanlış hatırlamıyorsam.[signature][hline]bu paticik beni çok güldürüyo ya Msn: [email protected]
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 şu geldi benim aklıma haberi inceledikten sonra http://www.kotuvepis.com/polishatira.htm [spo1=hatta kolaylık olsun] 5433: "Caddede şüpheli bir paket var." Merkez: "Anlaşıldı, çevre güvenliğini alın, pakete dokunmayın. Uzman ekip seyir halinde 5433: <3 dakika sonra> "Uzman ekibe gerek yok. Paket boş". Merkez: "Nereden anladınız, 'Çevre güvenliğini alın' demiştik". 5433: " Üzerinden kamyon geçti efendim". [/spo][signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting.. [/b]Msn adresim [Bu mesaj fastreload tarafından 21 Temmuz 2005 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 tam bobm patladığı an winmapta a takımı müziği başaldı bi garip oldu[signature][hline]Aket Atum Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş; ''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Yazık ya izledim çok üzüldüm gerçekten. Hele o adamın feryatları...:([signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Öne çıkan mesajlar