Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

pkk yine saldırdı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bu sefer de şerefsizler Tunceli de bir askeri araca pusu düzenlemişler, bir araç da Hakkari de yola döşenen mayın yüzünden parçalanmış, 4 asker şehit olmuş.

Bu örgütü yeniden aktiv olmaya teşvik edenlerin de, bu örgüte para, maddi manevi siyasi destek sağlayanların da, kendi ülkelerine saldırı olunca, masum amerikan vatandaşına yapılan hain saldırı diyip (gerçi biz de oh olsun diyoruz, bu konuda söz söyleme hakkımız ne kadar var tartışılır), "stratejik ortak" diye adlandırdığın(sözde) devlete terör dadanınca, "Oooo action var George biraları kap da izleyelim" diyecek laubalilikte olan devletlerin de, topunun Allah cezalarını versin.
Daha çok şey söylerdim de, terbiyemi bozacağım o olacak, en iyisi susayım.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Mesaj tarihi:
Allah topunun belasını versin..Kan dökerek olmuyor bu işler yıllarca bomba patlattılar hiçbir bok değişmemişken hala neyin uğraşını verıyorlar.Allah topunun belasını versin[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Mesaj tarihi:
said:
Wispy, 20 Temmuz 2005 10:09 tarihinde demiş ki:
Hakkari de yola döşenen mayın

Allah Karayollarının Belasını versin !!![signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
allah rahmet eylesin yaa
ne kdr kötü bişey..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 20 Temmuz 2005 10:40 tarihinde demiş ki:
Bir askerin de son göreviymiş o görev.
nasıl üzüldüm...

Son görev derken teskere olup evine mi dönecekmi$?
Mesaj tarihi:
said:

Allah Karayollarının Belasını versin !!!

Ne alaka ?[signature][hline] Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
Mesaj tarihi:
said:
Lakers, 20 Temmuz 2005 11:34 tarihinde demiş ki:
said:

Ne alaka ?

Mayını döşeyen kim karayollarında çalışanlar...
Bu adamları alan kim Karayollarının başındaki insanlar...

daha ötesimi var ?

İstihbahratta çalışan bi arkadaş var herif dioki asfalt atılıyor asfaltın altına mayın koyuyolar falan dio[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 20 Temmuz 2005 11:53 tarihinde demiş ki:

daha ötesimi var ?

İstihbahratta çalışan bi arkadaş var herif dioki asfalt atılıyor asfaltın altına mayın koyuyolar falan dio

ha birde asfalt yapıldıktan sonra üstünden silindirle geçerler ne tesadüf ki düzeltirken patlatmamış karayolu çalışanları.

pkk teroristleri işte bu işi yapanlar[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
Anlatıyım güzelim forgiver zaten sinirler üstümde biraz daha tartışıp sana patlıyım dimi :)

Tunceli de asfalt ne arar dediğin yerde bu iş için asfalt dökülüyor.

Kullanılan mayınlar uzaktan kumanda ile patlatılıyor.Ve asfaltın içine tüp koyuyolarki parça tesirli olsun diye.

Sen şu memlekette çalışan kaç tane kürt tanıyorsun? Karayollarında elbet yüzlerce pkk lı var...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 20 Temmuz 2005 11:53 tarihinde demiş ki:
said:
Lakers, 20 Temmuz 2005 11:34 tarihinde demiş ki:
said:

Ne alaka ?

daha ötesimi var ?

İstihbahratta çalışan bi arkadaş var herif dioki asfalt atılıyor asfaltın altına mayın koyuyolar falan dio

saklama bizden sen mit tesin demi

allahtan kardeşlermize gani gani rahbet dilerim

[Bu mesaj Ragnar tarafından 20 Temmuz 2005 12:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 20 Temmuz 2005 12:23 tarihinde demiş ki:
Anlatıyım güzelim forgiver zaten sinirler üstümde biraz daha tartışıp sana patlıyım dimi :)

Tunceli de asfalt ne arar dediğin yerde bu iş için asfalt dökülüyor.

Kullanılan mayınlar uzaktan kumanda ile patlatılıyor.Ve asfaltın içine tüp koyuyolarki parça tesirli olsun diye.

Sen şu memlekette çalışan kaç tane kürt tanıyorsun? Karayollarında elbet yüzlerce pkk lı var...

genel de telekomdan çaldıkları kabloları kullanarak, uzaktan patlatıyorlar şeklinde açıklanmıştı.

bu patlamaların olduğu yerler genelde köy yolları, asfalt olduğunu hala düşünmüyorum

senin yazdığından olabilir ama bana mantıklı gelmedi.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Mesaj tarihi:
evladım forgiver bak !!!!!!!!! :=)

Sırf asfalt bile gerekmez bunun için yola toprak dök altına koy yine aynı şey.

Ayrıca Tunceli civarında merak etme bisürü asfalt yollar var

çok gezdim oraları...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Kuzey Irakta operasyona başlanıyor..Sınır dışına taşıyoruz terorle mucadeleyi..Muvaffak olalım inşallah!..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Mesaj tarihi:
Allah rahmet eylesin, bütün ölen şehitlerimizin yakınlarına Allah sabır versin.
ayrıca bütün teröristlerin hepsinin Allah belasını versin şerefsiz bölücüler.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme !

[Bu mesaj uncla tarafından 20 Temmuz 2005 13:14 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...