Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

aliiance da en iyi paladinmi warriormı? warrior için en ideal ırk!!!!

gamer

Öne çıkan mesajlar

arkadaşlar şimdi paladinle warrior arasında ikilemde kaldım. ama tanıdığım insanlar yüksek levellarda warrior çok avantajlı diyor. bu konuda saiin de görüşlerinizi bekliyorum. bide warrior olarak en iyi ırk hangisi human mı elf mi yoksa dwarfmı? bu konuda acil yardım beklyorum ona göre kakarekteri açacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

ben paladin oynarım , x warrior oynar ; paladin daha iyi olur.

ben warrior oynarım , y paladin oynar ; warrior daha iyi olur.

şimdi burdaki anlama bakalım.[signature][hline]valandil ownz j0o!
"outdoor for show , indoor for pro."
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

ne yapmak istediğine bağlı ilk lvl larda pladin warrior un işini yapabildiği için çoğu kişi bu yanılgıyaa düşüyor oysa ki çok farklı klasslar. Son lvllarda yaptıkları işi söyleyeyim. PVE de warrior tank oluyor paladin de heal atıp cleanse atıp dolanıyor. Gerekirse melee ye giriyor (durumda nduruma değişiyor)

pvp de warrior kafa göz giriyor (başka bir açıklama bulamaıyorum :) ) paladin de aynı kapasite yok daha fazla hayatta kala bildiği için grubundakileri de hayatta tutmaya çalışıyor.

Paladini kendini heal edebilen warrior olarak kesinlikle düşünme. lvl 60 da işleri bayağı farklı oluyor...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® ©
Sandrue
human paladin (Burning Legion)
oxxx[==============>

Sosyal ağlarda paylaş

Bende 60 warrior var 2. karakteride shaman veya paladin açmayı düşünüyorum kafamda kalkanlı kılıçlı , heal ve kalkan kullanımında uzmanlaşmış bir paladin var .

Palanın bir support classı olduğunun farkında olarak paladin açmayı düşünüyorum vede hakkaten sağlam bir pala oyunu kazandırabilir grubuna .
Sosyal ağlarda paylaş

Night Elf in % 1 Dodge şansı bonusu ( bi warrior için bu direk %1 Dmg reduce anlamına geliyor) Agility bonusu ve Bana göre en önemlisi Shadowmeld olayı var. Evet benim warrioum NE :)

Ama racial olaylar o kadar etkilemiyor oyunu bence.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

paladin is good.. bole tam olcekken kendine heal i bascan :D sonra shamanların rüyasına gircen..aççan divineyi dalcan origimar a nebilim bağırcaklar arkandan paladin nerf fln.. güzel şeyler bunlar..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 19 Temmuz 2005 14:47 tarihinde demiş ki:
paladin is good.. bole tam olcekken kendine heal i bascan :D sonra shamanların rüyasına gircen..aççan divineyi dalcan origimar a nebilim bağırcaklar arkandan paladin nerf fln.. güzel şeyler bunlar..

Tam olcekken heali basican ama bakican ki kafaya 5k execute yemishin. Sonra ne bu nerf teh wariorz die thread accan.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

değiştiriyor tabii ki. farklı stratejiler kullanmana imkan tanıyor.
ancak öyle çok ahım şahım birşey değil.
2000 armorun 2100 olmuş çok önemli değil.
hızın %70 düşüyor, ki rakibin kolayca elinden kaçıp uzaklaşabilir.
immune to poison, disease var, shamanlar da immune sayılabilir. sonuçta ellerinde instant cast spell var var poison ve disease için.

classların racial ability'lerinden ziyade, senin zevkin ve stratejin önemli.
mesela benzeri bir stomp olayı var taurenler için.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Ilk olarak, statlara bakip karar verme bence.
Human'i direk elemeni öneririm.
Night Elf'in özelliklerini Malibu saymis zaten.
Dwarf'un o immune özelligi güzel, cok zor aninda seni kurtarabilir.
Gnome ise, hem cok tatli hem oynamasi cok keyifli hem de escape artist olayi tam warriorlik.

Ben olsam gnome acardim, hatta su an kastigim gnome female rogue u belki birakip gnome female warrior acmayi düsünüyorum, bi ara karar vericem ona : ) Sekle bakarak karar ver sen.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Her lvl atlayınca 5 defense skill daha geliştirmene izin verilir,mesela 20 lvl sın 40 defense'ın var,o defense ı herhangi bi şekilde 45 yaparsan(mesela +5 defense veren bi armor),21 lvl'a eş değer bi defense seviyesine kavuşursun ve 20 lvl iken 21 lvl yaratıklarla rahatlıkla uğraşırsın(tabi bu kabaca oldu bu daha geniş ve bence çok önemli bi olay)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 19 Temmuz 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
Gnome ise, hem cok tatli

ıyy

said:
Ben olsam gnome acardim, hatta su an kastigim gnome female rogue u belki birakip gnome female warrior acmayi düsünüyorum

ıyyy

Sam'i de geçmişsin hocam sen.

Zaten başında ufacık çocuk olan Alliance'ın oyuncularından başka bişi beklemezdim :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

hahaha, bonec, gün gelir de Neutral guildinin eline düsersen nolursun acaba cok merak ediyorum : )

P.S. Neutral guildi tüm üyelerinin gnome, ve biri haric diger hepsinin female oldugu süper bir guilddir : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blazefury, 19 Temmuz 2005 16:11 tarihinde demiş ki:
Her lvl atlayınca 5 defense skill daha geliştirmene izin verilir,mesela 20 lvl sın 40 defense'ın var,o defense ı herhangi bi şekilde 45 yaparsan(mesela +5 defense veren bi armor),21 lvl'a eş değer bi defense seviyesine kavuşursun ve 20 lvl iken 21 lvl yaratıklarla rahatlıkla uğraşırsın(tabi bu kabaca oldu bu daha geniş ve bence çok önemli bi olay)

O hesaba gore , lvl 60 bir adamin 450 (+150)defansi olunca ragnaros ve cumle cetesini sololar....[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Blazefury, 19 Temmuz 2005 15:44 tarihinde demiş ki:
charge die bi olay var,nereye kadar uzaklaşcak.Lvl 60 ve warrior seti yapmış bi adamın armoru %5 le çok fark eder

Yok etmiyo pek ya, zaten yediğin curse dur pvp de başka bişey değil en fazla crippling posion dan kurtulmak için acarsın stone form, %5 hayat kurtarmıyo.

Ha shadowmelt wisp form hede hödö lü NE imba acıkcası, ama ödediğin bedel cok ama cok buyuk NE olunca. ELF OLUYOSUN!!!!
*!HIAAAAAA titrer ürker ezilir büzülür*

bu yuzden Alliance'ın warrior'ı dwarftur arkadaş humanda demeyin bana cok tipsiz ve orantısırz humanlar, gnome'lar düşünsenize ayakları olan bi helm ragnoros'u tanklıyo. Lvl 30 dan sorna karakterinizi goremiyosunuz gnome warrior'sanız.

Ama dwarf ölemi. Tauren denilen arkadaşla kafa kafaya gidebillicek tek adam dwarfdur alliance'da.

Dwarf warrior guzeldir, hoştur gerek dual wield'i gerek shield'i gerek heavy hander'ı hakkıyla yapar böle miss gibi durur yıkılmaz.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 19 Temmuz 2005 16:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Offical forumlarda Defance nin nasıl çalıştığı nelere etki ettiği Blizzard yetkilileri tarafından yazılmıştı. Şimdi internetim yavaş arayıp bulamayacağım ama oradan Defancenin PvP ve PvE de nasıl çalıştığını anlayabilirsiniz.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...