Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya esas screen refresh rate çok kötü oluyor..[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 oyunda şunu fark ettim gta3 ve vaysiti de oyundan çık deyince bekletiyodu baya bunda çık deyince çıkıyo yine taktirimi kazandılar eheh[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a-smurf Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bu oyun ps2den mi modifiye edilip pcye aktarılmış yoksa adamlar en baştan pc için mi yapmış?eğer öyleyse driver 3 gibi iğrenç olabilir....[signature][hline]Bende Bilmiyorumki?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ps2deki versiyonun üzerine modifiye edilmiş ve pc için piyasaya sürülmüş.ve kesinlikle driv3r gibi hayalkırıklığı değil mühteşemötesi süper bi oyun.simsin 3rd person shooter hali eheh :P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 laptopda denedim oyun acılıyo sonra exe hata veriyo oyundanmı ? makinadanmı sizce.bu sorunla karşılaşan oldumu. -tüm crackleri denedim.[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 bendede aynısı oldu laptopla girdim menü açılmadan ekran windowsa dönüp hata verdi exeden ve oyun kapandı, sanırım ekran kartı hafızasının yetersiz olması yüzünden (bendeki 32 mb paylaşımlı) böyle oluyor.[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli, Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Sex apl.... özelligi ne nasıl kasarız bunu için. Size bi tavsiye hergün body e gidim halter yapın en sonuna gelince üstünüzdekini bi cıkarın :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ana nvidia nvhardpage i cekerken Forcewawe 77,13 ü gördüm ama offical sitesinde yok.Officalda 71.89 var hala. Eee www.nvidia.com koymadan http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1087 da nasıl varrr? plz fast cvp :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yağmur yağınca ekranda böyle eski tv lerdeki gibi karıncalanma oluyor onun dışında bir sorunum yok[signature][hline]shinsetsu desu.. Satılık wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 guru sitesi daha 'official drivers'lar hazir olmadan kendileri oynama yapilmis sürücüleri cikartilar bu yuzden de bole ilginc durumlar cikar. onerecegim driver ise guru'nun 71.89 nforcedriveri ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 valla kurdum77.16 mıdır nedir.Sorun da yok saol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Oyuna girdim, grafikler şaka gibi kötü geldi. Arada sesler kayboluyordu anlamadım, bakim belki oynadıkça alışırım ama ilk görüş olarak sevmedim.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ya benim ki eskiymiş baya 61 bilmemkaç var suan 71.89 umu yukliyim onumu önerirsiniz.nvidia da indiremiyorum neden anlamadım dl accelarator var ondna mı acaba[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Ya bu oyunda Track player den muzik dinlemek istiyrm ama oyun dosyasında bura da calacagım mp3 nereye konulacagını bilmiyrm yardımcı olurmusunuz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 yazık nvidia kullanıcılar ... bende radeon 9600 var babalar gibi çalışıyo :D Oyunda Los Santos bölgesini geçtim köy bölgesi görevlerine atladım.Çok zevkli arkadaşlar oyun mükemmel yaw.Yannız görevlerle uğraşmaktan kız arkadaşımla vakit bulamadım.Tamamen etkiledikten sonra sanırım yatağa atıyosun.Bu kısmını gören varmı ? bu arada hemen söylyim P4 3.0 (2.8 overclock) 1.536ddr-ram (mmo hardcore yüzünden) Radeon 9600pro dsl 512 vs vs...yangın olan evde bilgisayarım kasınca dedim bilgisayarım dandik galba... daha çok ram alsammı ? yoksa ekran kartı mı eskidi...[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada) Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda) Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda) Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada) SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi) Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone MMO Rekoru kırmış bir türk... [Bu mesaj KahnX tarafından 11 Haziran 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Diablo, 11 Haziran 2005 20:06 tarihinde demiş ki: ya benim ki eskiymiş baya 61 bilmemkaç var suan 71.89 umu yukliyim onumu önerirsiniz.nvidia da indiremiyorum neden anlamadım dl accelarator var ondna mı acaba 77 bilmemne yi kur.Beta ama en son işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 mp3lerimizi nereye atıcaz ibo koymam lzm :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 "GTA San Andreas User Files" dosyasını vindowsta aratın orada "user trucks" dosyası cıkacak bu dosyanın içine mp3 lerinizin "KISA YOLLARINI" atarak oyun içinde mp3 dinleyebilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 GECEMİYORUMNMMMMMMMMMMM Sweet's in arabayla dans mıdır nedir.seni test ediyolar.alttakileri yapıom hep failed bıktım. yapan varsa anlatsın herkes takılcak orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ABI BU NE!!!!! 1) konsola oyun yapiyoruz diye zavallilari koreltiyolar. 2) konsollara aptal aptal oyunlar yapiyolar, fikirleri harciyolar. sonra bunlari pc'ye aktarmaya calisiyolar ortaya San Andres gibi igrenc seyler cikiyo. 3) San Andres tek kelimeyle GTA'larin yuz karasi... hyr bu oyun bu sekilde konsol icin bile iyi degil... 3'te yaptiklari ne varsa silip atmis adamlar; ambulans calistirmakti, polis gorevi yapmakti vs... yasayan bi sehir vardi 3'te. bu oyun... bu oyun... seneler oncesine geri goturmus GTA'yi... ama ruhunu geride birakmis... ayiptir sormasi, oynamaya nasil katlaniyosunuz? edit: henuz save/load olayini bile cozemedim. ben bu katliamin uzerine butun gece aglarim heralde. yazik ettiler guzelim oyuna bohuuuu[signature][hline]Tulahr [Bu mesaj riglous tarafından 11 Haziran 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: riglous, 11 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki: ABI BU NE!!!!! 1) konsola oyun yapiyoruz diye zavallilari koreltiyolar. 2) konsollara aptal aptal oyunlar yapiyolar, fikirleri harciyolar. sonra bunlari pc'ye aktarmaya calisiyolar ortaya San Andres gibi igrenc seyler cikiyo. 3) San Andres tek kelimeyle GTA'larin yuz karasi... hyr bu oyun bu sekilde konsol icin bile iyi degil... 3'te yaptiklari ne varsa silip atmis adamlar; ambulans calistirmakti, polis gorevi yapmakti vs... yasayan bi sehir vardi 3'te. bu oyun... bu oyun... seneler oncesine geri goturmus GTA'yi... ama ruhunu geride birakmis... ayiptir sormasi, oynamaya nasil katlaniyosunuz? edit: henuz save/load olayini bile cozemedim. ben bu katliamin uzerine butun gece aglarim heralde. yazik ettiler guzelim oyuna bohuuuu ? abi ne diyosun yaa oyun superrr save load olayıda bence güzel.Sac stili olayı giysi olayı,body yapınca vucudun kaslanıyor falan da filan da işte super yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 GTA diye Carmageddon TDR 2000 mi oynuyor bu ne yapıyor :).[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 said: Damn, 11 Haziran 2005 22:36 tarihinde demiş ki: GECEMİYORUMNMMMMMMMMMMM Sweet's in arabayla dans mıdır nedir.seni test ediyolar.alttakileri yapıom hep failed bıktım. yapan varsa anlatsın herkes takılcak orda numpadi kullanacaksın orda[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Damn Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 ühühhü biliyom ama ne yapsam sonlarda bad too late falan filan diyor ya şimdide dance olayı cıktı napcam bilmiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 onda da wasd yön tuşlarını kullanacaksın:D sonrası kolay zaten hehe[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar