Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

GTA : San Andreas

MrLevie

Öne çıkan mesajlar

ps2deki versiyonun üzerine modifiye edilmiş ve pc için piyasaya sürülmüş.ve kesinlikle driv3r gibi hayalkırıklığı değil mühteşemötesi süper bi oyun.simsin 3rd person shooter hali eheh :P[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,

Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)

Sosyal ağlarda paylaş

bendede aynısı oldu laptopla girdim menü açılmadan ekran windowsa dönüp hata verdi exeden ve oyun kapandı, sanırım ekran kartı hafızasının yetersiz olması yüzünden (bendeki 32 mb paylaşımlı) böyle oluyor.[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa...
kermit:Hydra ateistmiş ben öyle duydum
screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli,

Talaras, da Lvl 50 Druid of BL (Retired...for now)

Sosyal ağlarda paylaş

yazık nvidia kullanıcılar ... bende radeon 9600 var babalar gibi çalışıyo :D

Oyunda Los Santos bölgesini geçtim köy bölgesi görevlerine atladım.Çok zevkli arkadaşlar oyun mükemmel yaw.Yannız görevlerle uğraşmaktan kız arkadaşımla vakit bulamadım.Tamamen etkiledikten sonra sanırım yatağa atıyosun.Bu kısmını gören varmı ?

bu arada hemen söylyim

P4 3.0 (2.8 overclock)
1.536ddr-ram (mmo hardcore yüzünden)
Radeon 9600pro
dsl 512
vs vs...yangın olan evde bilgisayarım kasınca dedim bilgisayarım dandik galba... daha çok ram alsammı ? yoksa ekran kartı mı eskidi...[signature][hline]MxO:Galadriel,KahnX (betada)
Guildwars:Galadriel D'Arneth (betada&oyunda)
Shadowbane:Mehmetcik (betada&oyunda)
Dark&Light: KhanX D'Arneth (betada)
SWG:Khanx Exflame (oyunda) (Jedi)
Anarchy online,uo,LineageII,Knight online,KOC,DarkThrone

MMO Rekoru kırmış bir türk...

[Bu mesaj KahnX tarafından 11 Haziran 2005 20:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ABI BU NE!!!!!

1) konsola oyun yapiyoruz diye zavallilari koreltiyolar.
2) konsollara aptal aptal oyunlar yapiyolar, fikirleri harciyolar. sonra bunlari pc'ye aktarmaya calisiyolar ortaya San Andres gibi igrenc seyler cikiyo.
3) San Andres tek kelimeyle GTA'larin yuz karasi... hyr bu oyun bu sekilde konsol icin bile iyi degil... 3'te yaptiklari ne varsa silip atmis adamlar; ambulans calistirmakti, polis gorevi yapmakti vs... yasayan bi sehir vardi 3'te. bu oyun... bu oyun... seneler oncesine geri goturmus GTA'yi... ama ruhunu geride birakmis...

ayiptir sormasi, oynamaya nasil katlaniyosunuz?

edit: henuz save/load olayini bile cozemedim. ben bu katliamin uzerine butun gece aglarim heralde. yazik ettiler guzelim oyuna bohuuuu[signature][hline]Tulahr

[Bu mesaj riglous tarafından 11 Haziran 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
riglous, 11 Haziran 2005 22:55 tarihinde demiş ki:
ABI BU NE!!!!!

1) konsola oyun yapiyoruz diye zavallilari koreltiyolar.
2) konsollara aptal aptal oyunlar yapiyolar, fikirleri harciyolar. sonra bunlari pc'ye aktarmaya calisiyolar ortaya San Andres gibi igrenc seyler cikiyo.
3) San Andres tek kelimeyle GTA'larin yuz karasi... hyr bu oyun bu sekilde konsol icin bile iyi degil... 3'te yaptiklari ne varsa silip atmis adamlar; ambulans calistirmakti, polis gorevi yapmakti vs... yasayan bi sehir vardi 3'te. bu oyun... bu oyun... seneler oncesine geri goturmus GTA'yi... ama ruhunu geride birakmis...

ayiptir sormasi, oynamaya nasil katlaniyosunuz?

edit: henuz save/load olayini bile cozemedim. ben bu katliamin uzerine butun gece aglarim heralde. yazik ettiler guzelim oyuna bohuuuu

?
abi ne diyosun yaa oyun superrr
save load olayıda bence güzel.Sac stili olayı giysi olayı,body yapınca vucudun kaslanıyor falan da filan da işte super yani
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...