codename_curse Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 göztepe ethem efendide dvd olarak aldım[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben hıc dvd pıyasasını bılmıyorum da bu oyunlar ne kadar oluyo dvd olarak bıde bu dvd lerın sanırım cıft taraflıları varmıs onlar da fıyat noluyor bırı bıraz bahsedebılırmı acaba?[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ühühühühüh yalan oldu öss almamam lazım hayır *!kendi kendine telkine devam eder*[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 demin aldım şimdi rarları açıyorum 6cd[signature][hline]shinsetsu desu.. Satılık wow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 :( aldım hatta yüklüyorum ama olsun, test çözdükten sonra oynayacam :)[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 boşver oyna sabah akşam, öss'de 1 adam eksilsin millet rahatlasın biraz :p.[signature][hline]Verecek ışığı olmayan, karanlığı sever... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya kendi mp3lerimiz nasil dinliyoruz mp3 folderi fln yarattim ama olmuyo vice city deki gibi diil nasil yapildigini bilen varsa yardim etsin pls lowridera binip "hate it or love it" dinlemek istiyorumda:D[signature][hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Öyle ya demokrasiye iktidara gelinceye kadar gereksinmeleri vardi. İktidara gelince demokrasi ayak bağı olacaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 6600GT var xp2600 ve 1 gb ram var, FPS full detayda falan düşüyor. Ama geliştirmeler acaip, yepyeni oyun yapmışlar resmen.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben bu oyunda şişkoluk olayını anlamadım altta fat var o dolunca mı şişmanlıcaz birde nasıl body çalışcam bulamadım hala[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 vice city de cok guseldi ya.ibo koyuodum gece sokaklarda dolasıodum :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 şu üstümdeki beyaz tişörtten kurtulamıyorum yahu help[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Ya oyun alanı çok büyük, harika resmen, bir tura çıkayım dedim kayboldum. Vice City'in boyutu minicik kalır bunun yanında. Hastası oldum oyunun resmen.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 birde şu araba zıplatmada nasıl geççez heç bişi anlamadım 2 ye basıyorum ama olmuyor missed too late diyor hep[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ıyun çok gzl de 6 cd brz fazla diil mi ya biz şimdi bu oyuna nerden baksak en az 10 12 milyon para verecegiz ama degicek bişeye benziyo yorumlara göre :)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ben 15 verdim ama değdi senaryosundan tut herşeyiyle süper gidiyor oyunda yalnız hissetmiyorsunda kendini bir sürü kanka brother var takılıyoruz ayrıca çok geyik adamlar yahu:)[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 aslında ben oyunu oynuyorum 3 4 gündür ama ps2 de. orda da oyun çok akıcı ama bilgisayarda tadi başka tabiki. o yüzden alsam mı diye düşünüyorum.. yoksa oyun spr biliyorum..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 hıı sen bilirsin bilg sistemin güzelse al derimde o zaman bişi dicem şu araba zıplatma bölümünü nasıl geçicem birde üstümdeki beyaz tişörtten kurtulamaz mıyım giysi alınca hep üstüne giyiyor istemiyorum ben beyaz tişört[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 giysi için clothes shop a gireceksin. bak kıyafetlere kafana göre al işte.. arabalı bölüme gelince ps2 de ok tuşları yuvarlak bi şeyin içine giriyo tam o içerdeyken gösterildigi yön tusuna basarsan puan kazanmaya başlıyorsun. yanında veya brz geç kalırsan puan alamıyosun ama bilmiyorum bilgisayarda da öle mi..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dux Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 http://torrentbytes.net/download.php?id=6261&name=Grand.Theft.Auto.San.Andreas-HOODLUM.torrent torrentbytes üyeliğimden torrenti beya hızlı çekmek istyenler için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 bilg tede ölede clothes e gittim beyaz tişörtten kurtulamıyorum yeşil tshirt alıyorum üstüne giyor beyazın ya mal gibi oluyoır öylede[signature][hline]BonePART, 03 Şubat 2005 02:49 tarihinde demiş ki: ORTADA ACMAMA ISTEGI BENCE NORMAL BENDE MASA ALTINDA CIKARIRIM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 boşwer ya o zmn üstün öle kalsın ne olcak sen oyununa bak :):):):):):):):):):)[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Dux, 10 Haziran 2005 01:17 tarihinde demiş ki: http://torrentbytes.net/download.php?id=6261&name=Grand.Theft.Auto.San.Andreas-HOODLUM.torrent torrentbytes üyeliğimden torrenti beya hızlı çekmek istyenler için... tıklanabilir yapsaydın daha ii tıkla..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ps2de oynamıştım ama bilgisayardaki kadar zevk almamıştım tek kelimeyle muhteşem[signature][hline]karnım aççç! iPod fonuna yardımda bulunun enteresan şeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya almak istiyorm gta hastası olarka ama içimde patlamasın 6cd.sistem kaldırmaz falan büük hevesla alıp oynıyamamk var :)[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 arabayi nasi oynaticaz ulan olmuyo bi turlu yaaa bide askeriyenin garajindan kutulari calamadim, her seferinde olduruyolar bizim elemani ben kutulari toplayana kadar[signature][hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar