McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Korlic, 16 Haziran 2005 00:22 tarihinde demiş ki: Ya ama işte çalmıyo şarılar o slak spikerler konuşuo durmadan şarkılar çalmıyo. o klasöre direk şarkıları koymucaksın kısayol koycan. kısayol kopyala de klasörün içine sorunun hallolur[signature][hline]ICQ#:149976315 | Msn: [email protected] Kellindil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 kopyalasada olur önrmli olan options tanscan etmesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Bu ilk şehirde araba Hidroliklerini kullanarak yaptığımız bir yarışma var. Onu nasıl geçebileceğimi bilen varmı? Tam vaktinde bile bassam Missed yazıyor.[signature][hline]Ecm 5x Priest 1453 Clanı (clan buldum sonunda) Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 numpad lerle yapcan..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ilk sehirde bir silah dukkani var fakat bu dukkanın kapisi yok icerden silah alinamiyor.Nerde bu dukkanın girisi ya?deli etti,daha oncesinde orasi ile bir gorev vardi ama geri donup bi daha yapmak istemiyorum. tesekurler[signature][hline]To follow the path: look to the master, follow the master, walk with the master, see through the master, become the master. Zen saying Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Cure Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Solufain, 16 Haziran 2005 13:24 tarihinde demiş ki: Bu ilk şehirde araba Hidroliklerini kullanarak yaptığımız bir yarışma var. Onu nasıl geçebileceğimi bilen varmı? Tam vaktinde bile bassam Missed yazıyor. tam ortasındayken basınca olmuyor ortaya gelmeden biraz önce basarsan olur zaten zamanla alışırsın zamanlamasını ve numpad ile yapıcaksın 8 yukarı 2 aşağı 4 sol 6 sağ çarplarda ise mesela sağ üst köşeyi gösderirse 8 ile 6 ya aynı anda basıcaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cirit Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 ehehe oyunu dün bitirdim.tadı damağımda kaldı.yeniden başladım.neyse gta 4 yolda.umarım bu oyun da vice city gibi cafelere yem olmaz......bikaç bebenin silah hilesi yazıp onu bunu vurup polis gelince hile ile polisi yok etmesi.sora oraya buraya çarpması yurdum insanının ne kadar geri kaldığını gösteriyor.hele ki bazı cafelerde gta 8 gibi oyunlar var.(vice city modları)bazı yerlerde 10 mb lik türkçe gta lar 3.5 milyona satılıyor.ne diim umarım bunun kaderi o olmaz......gta 4 ü bekliyoruz.[signature][hline]Volfied, 04 Kasım 2004 18:08 tarihinde demiş ki: lan buraya sizin resminizi koysam altina TOP yazsam TOP lan bu mu diceniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korlic Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: ShdwFx, 16 Haziran 2005 10:29 tarihinde demiş ki: kopyalasada olur önrmli olan options tanscan etmesi.. Off çok teş ederm ya işte bna bu lazımdı.Çok saol oyun şimdi iki kat daha zevklendi.[signature][hline]The Guardian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Korlic, 16 Haziran 2005 15:11 tarihinde demiş ki: said: ShdwFx, 16 Haziran 2005 10:29 tarihinde demiş ki: kopyalasada olur önrmli olan options tanscan etmesi.. Off çok teş ederm ya işte bna bu lazımdı.Çok saol oyun şimdi iki kat daha zevklendi. Genede radyoalrı mutlaka dinlemeni öneririm. Reklamlar falan koparıyor ama ço kaliteli şarkılarda cabası :d[signature][hline]Ecm 5x Priest 1453 Clanı (clan buldum sonunda) Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 GTA4 yolda ama PS3'e çıkacak. PC'ye çıkıp çıkmayacağı henüz belli değil.[signature][hline]LathspeLL (a.k.a seth) Taurelilomea-tumbalemorna Tumbaletaurea Lomeanor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 çıkar sen emrak etme[signature][hline]Gilean's Blog - Life with Gilean Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gormo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Solufain, 16 Haziran 2005 13:24 tarihinde demiş ki: Bu ilk şehirde araba Hidroliklerini kullanarak yaptığımız bir yarışma var. Onu nasıl geçebileceğimi bilen varmı? Tam vaktinde bile bassam Missed yazıyor. bunu çalan müziği dinleyerek yaparsanız çok daha kolay olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 beyler elbette zorunlu degilsiniz ama su ilk sehirdeki silah dukkanina nasil girilebilcegini soylerseniz ihya olucam.Eminimki cok salak bir detayi atliyorum ve dukkana giremiyorum.Dukkanın kapisi ya da girisi nerededir acep? tesekurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Ammu-nationlar belli bir görevi yaptıktan sonra hizmete açılıyorlar. Oyunda dükkan soyma yok mu arkadaşlar? Silah doğrulttuğum para vermiyor?[signature][hline]Cem_Jedi'nin anısına... (LöL) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 evet elleri kaldırıo ama para alamadı mbend ebi türlü[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sinowhatrecup Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Oyunda arada seslerin kesilmesi durumunu duzeltmek gibi bi imkan var midir acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 said: Dux, 16 Haziran 2005 01:59 tarihinde demiş ki: said: Grom_Hellscream, 16 Haziran 2005 01:37 tarihinde demiş ki: şu uçaklı yerde takıldım şimdide 3. school da kaldım ben o görevde hemde ps2 de önce oyunu sövüyodum sonra bi düşündüm...!=) o gösteri uçağını modelleyen düşünen adamlara sövmeye başladım...sonra bi rahatlamışım 2 görevinide o kadar oynadımki altınla geçmişim =) helikopterliyi nasıl geçtin:)[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 sövüceksin..[signature][hline]^Dallas Mavericks^ Penthesilea'lar banlanmasın! Level 10 Student (Level 2 Lise Prestige Class) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 oyunu bitirdim yeniden başladım.... acaba tır görevlerini bitirince ne gibi bir değişiklik oluyor? hırsızlık yapmak için gerekli aracın ismi neydi?nerde bulabilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 bi ben alamadım şu oyunu pöf[signature][hline]nedanko, 08 Şubat 2005 23:31 tarihinde demiş ki: Aşk bir elma şekeridir. Bitince sapı kalır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malkavian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2005 şu helikopterde kamyon ve arabaları patlatıp yerine iniş yapmayı bi geçemedim herşeyi yapıp yerime konuyorum hatta kırmızı şeyin içine giriyorum %50 veriyor ya neden[signature][hline]Yeah yo yo yo bana bak fıçı kafalı Bellow ben kel değilim tamam mı şişko desen senden zayıfım beni tüm cemaat bilir ama seni bilmez come on yeah man dönde aynaya bak sırık al kendine bir bıyık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Ben şimdi bir uçak görevindeyim. (lerning to Fly dan sonraki görev) Uçağı hangardan çıakrıp alçaktan uçarak bir mekana gitmemiz gerekiyor muhtemelen. Ama hangarın tam önünde bir direk var. Doğrudan ona çarpıyorum. Uçağı bir kere kaldırabildim. Ondada dengede tutamayınca savaş uçakları gelip.... Sövmek işe yararmı acaba bu görevde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
T-Bone Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Solufain, 17 Haziran 2005 09:36 tarihinde demiş ki: Ben şimdi bir uçak görevindeyim. (lerning to Fly dan sonraki görev) Uçağı hangardan çıakrıp alçaktan uçarak bir mekana gitmemiz gerekiyor muhtemelen. Ama hangarın tam önünde bir direk var. Doğrudan ona çarpıyorum. Uçağı bir kere kaldırabildim. Ondada dengede tutamayınca savaş uçakları gelip.... Sövmek işe yararmı acaba bu görevde. havalanmadan sağa döndür uçağı hangardan çıkıp.sora rahat geçersin.denizden gitmeye çalış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 said: Keyzar, 16 Haziran 2005 02:49 tarihinde demiş ki: Bişey değil yakında Klu Klu Klanx'a katılıcam o olacak:D: KKK They took my girl away diye şarkı çıırıcam bende o zaman.[signature][hline]Don't you have a kingdom to run? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaY Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2005 ya ben hırsızlık yapcamda o mınıbus u bulamadım kolay hıbı gozuktu bana hırsızlık bı gorevde sılahları calıyoruz ya onun gıbıyse eger cok para kırarım gıbıme gelıyorda hıc yapmadım henuz o van ı bulamadıgımdan[signature][hline]---------Kadikoy Anadolu------------- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar