Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Düşündüm de cidden peynir ya da çikolatadan birini hayatımdan çıkarmam gerekse ben çikolatadan vazgeçerdim. Sabahları neyle doycam be? Ya da fırında kaşarlı mantardan nasıl vazgeçilir... Oooof saymasam iyi olacak...:)[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben zeytin sevmiyorum mesela horace :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 şlop şlop ay bana bişiler oluyor komşular[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ezine peyniri.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Muhallebi, 17 Temmuz 2005 19:10 tarihinde demiş ki: Ezine peyniri. ehp adını duydum beyaz peynir gibi mi?[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 *!Searchbot mode on* Aramaya inanalım Sevdiğiniz Peynir Çeşitleri[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 işte hadi birini sevmezsin anlarım da üçü birden? yani yazık diyorum başka da bişi demiyorum. bak şindi. zeytini alıyosun. bööle iri iri etli gemlik zeytini (gökçeada zeytini de olur) bi de ince, salamura yeşil zeytin. atıyosun kaseye. üstüne 1.0 asidik buram buram kokan direk yerinden alınmış ev yapımı zeytinyağı. az kekik. az pul biber. limon. karıştırıp kenara koyuyosun. akabinde, örme peyniri yıkayıp doğruyosun kayık tabağa. ayrı bi tabağa mihalıç. bir diğer tabağa da sıkma beyaz peynir(koyun+manda. trakya usulü extra blend :)). tavada biraz hellim kızartıyosun. bi de sucuk üstüne kaşar. hepsini koyuyosun sofraya. bunlar asıl elemanlar ama yazmışken gerisini de yazalım. bahçeden alınma yakan domates doğranır. maydanoz ve yeşil soğan ile süslenir. tavada yeşil biber patlatılır. közlenmiş kırmızı biber tabağa konur(grand mediterranian marketlerde satılıyo. olmadı onu al. o da güzel) çemen açılır. gül, bergamot ve karpuz reçellerini de sofraya tıkıştırırsın. sıcak alman ekmeği ve vakfıkebir ekmeğini de koy sofrana. bi de çay. oahh... pazar sabahları rulaz. ownz j0o![signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 @twistedemo eet bildiğin beyaz peynir. Ama ne biliyim daha güzel :D Ve oldukça pahalı :/[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 mirage iki yıl olmuş be baba be. yapma be baba be.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 gıcıksın sen cidden ((mirage)) =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hellim peyniri mi ne garip bi peynir vardı hatırlamıyorum. böyle eritirdin sulu sulu lastik gibi olurdu biraz. canım çekti kahretsin.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bana ne bana ne, peynir konusunun patenti bana ait :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 dil peyniri, taze kaşar, rokfor, krem peynir[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 her yemekte mutlaka peynir yiyen bi insanimdir. ama hic adlarini falan bilmem ne yazikki,yani sunu sunu seviyorum diyemem. tek bildigim almanyaya geldigimden beri aradigim peynir tadini bulamamis olmam.Devamli Tr' den ,ciftlikte yaptirtigimiz tulum peynirlerini(beyaz peynir yada,ad bilmiyorum iste ) ,yasak olmasina ragmen , hediye paketi seklinde almanya'ya getiriyorum,2-3 ay yetiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 dil bi de böyle gevrekçiler satar ya kare kare (paketli demiom) onlar. :D[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 çıtır kaşar ve eski kaşar:D[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: St_Dreamer, 17 Temmuz 2005 19:01 tarihinde demiş ki: peynir sevmeyen insan olması imkansız çünkü peynir sevmeyen insan olamaz :) sütlü ürünlere alerjisi olanlar var.[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... [Bu mesaj PrudenT tarafından 17 Temmuz 2005 19:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 krem peynir :)[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: PrudenT, 17 Temmuz 2005 19:58 tarihinde demiş ki: said: St_Dreamer, 17 Temmuz 2005 19:01 tarihinde demiş ki: peynir sevmeyen insan olması imkansız çünkü peynir sevmeyen insan olamaz :) sütlü ürünlere alerjisi olanlar var. istisnalar kaydeyi hoplatmaz diyeceğim buna :)[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Suda bekletilmis beyaz peyni(tuzsuz boyle) kalıp kalıp yerim duramam:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Tulum(deri tulumu) peynirine hastayım.Sonra örgü peyniri,kelle peynirini ve keçi peynirini severim :D[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yörsan beyaz peynir... Bi' de Ankara'da sakaryadaki supama'nın koyun peyniri... Kaman'ın koyun peyniri de güzel oluyo... Pınar kaşar...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 rokfor[signature][hline] ÜÇ Ayarcılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tuzlu örme peynir bide sıcak ekmek arasında yumuşak beyaz peynir[signature][hline]En refresh | Rakipsiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tam yağlı beyaz peynir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar