Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Elminister(spoiler icere bilir)

KenshinHimura

Öne çıkan mesajlar

tanrıcada yalan tanrıca.Geberip duruo,yok aşk meşk yaşıo.Burda olsa dalga geçerler valla =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Aralarındaki aşkın sebebi Mystra'nın tanrılık yetenekleriyle Elminster'ın geleceğini biraz görüp (aslında tam burası biraz şaibeli) Elm'e spellfire "vermesidir" :) Yoksa tanrılar öyle aşkmış maşkmış ölümlülerle, hele ki FR tanrıları.. Cık, olmaz öyle şey. Mystra'nın Kelemvor'a sulanıyor gibi gözükmesinin sebebi Midnight'ın ölümlü Kelemvor'a aşık olması. Ancak aşkları bittiği zaman gerçek birer tanrı olabiliyorlar, zaten FR'daki kaosun bitmesi ve 2nd edition'a geçiş Cyric'in innocence by reason of insanity suçlaması düştüğü zaman gerçekleşiyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Aşkları bitmiyo biliyorum ama.Bakınız:Yalanlar Prensi.Bu Mystra'da ne gözü oynaşta bi tanrıçaymış bu arada :D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

Gerçi bu olayla ilgili en güzel lafı BG'den Edwin amcamız vermiştir:''Elminster this,Elminster that.Give me two thousand years and a flicky hat,I'll kick his arse... Süpeer :D[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Gimli, 01 Temmuz 2005 03:12 tarihinde demiş ki:
level neymiş ki kalpler bir olduktan sonra
göz göze gelmişler sevmişler birbirlerini
biraz aşktan anlayın aşktan

yerlerdeyim:lol:[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

Valla ed greenwoodu bilmem ama baldur's gate oynarken karsima çıktığında çok sevinirdim. Hiç Bg 2 deki John Irenicus gibi abartı büyüler atmıyordu sadece konuşup geçiyordu en çok o yanını seviyordum :) Birde halı gibi pelerini yok mu?[signature][hline]İyilik et, iyilik bul.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kartan, 02 Temmuz 2005 12:52 tarihinde demiş ki:
Sahici Dertler Zamanı'ndan sonra mystra değişti,aşk da bitmedi mi?Zira yeni Mystra'nın Kelemvor'a sulandığı bariz...

yeni mystra mystra olmadan önce kelemvorun sevgilisiydi zaten (: avatar üçlemesi diye bir seri var, orda daha ayrıntılı olarak bulabilirsin. kitap direk dertler zamanını anlatıyor.
ekleme: kitap ahım şahım bişey değil söyleyeyim de ben. kaynak gösterdim diyelim biz:)
[signature][hline]beş hececiler
H.B.E10 Temmuzda!

[Bu mesaj Heffer tarafından 05 Temmuz 2005 11:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Heffer hiç anlamam o seriyi beğenmezsem seni suçlarım,hatta parasını bile senden isterim:p...

(Bu arada o seriyi okudum zati laf aramızda:D)[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

ve seriyi hiç beğenmedin parayı çıkarmak istiyorsun?
nerde benim "okumak istemeyeceğim kitaplar" listem...[signature][hline]Borbag=kaleidoscopic
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.

For those About to ROCK..
We SALUTE you

bedava D&D 3.5 ed., maksat wizards batsın.tık, indir
Sosyal ağlarda paylaş

[spo1=Avatar uclemesini okuyanlar baksin.]ulan mystra avatar uclemesinde olmedimi[/spo]?[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

Spoilerlık birşey yok bunda. 2nd edition'a geçerken FR'da pek çok tanrı gitti, yerine yenileri geldi. Bunlardan bitanesi de Mystra. Öldükten sonra yerine Midnight geçiyor, otoriteyle ilgili sorunlar yaşamamak için de Mystra adını alıyor.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .

[Bu mesaj axedice tarafından 06 Temmuz 2005 03:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Sorceror?Alakayı anlayamadım.Elminster wizard diye biliyorum...[signature][hline]"so now, i got a granddaughter from a son who's not me own, and a daughter o' his that's not his own. ye'd think that one of us would've figured out that half the fun's makin' tha damn brats!"
Bruenor Battlehammer
Sosyal ağlarda paylaş

buna sadece gülerim.

Fr ye abartı deyipte DL normal derseniz artık ne diyim bilemiyorum. DL resmen majere ailesinin dünyayı kurtarmasını anlatıyo.

Raistlin dünyanın en güçlü büyücüsü[kendisi boş zamanlarda tanrıları yener]
Caramon en güçlü savaşçı
Kitiara Kötülerin en büyük kozu ejderha efendisi....

Bunların Oğulları yine en büyük savaşçı en güçlü büyücü :)

Elminster a laf etmişsiniz elminster ın o güçü bi tanrının choseni olmasından kaynaklanıyo. En azında gidip tanrıları yenip dünyaya ben hakim olacam diye bi niyeti yok.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

+1 kuzenim raistlin in takhisis i yenmesini anlattı gülmekten yerlere yattım
[spo1=Hayır bide]bütün olanlardan sonra caramon geriye gidip raistlin i öldürüyormuş[/spo]
ayrıca fr nin neresi kurallara aykırı kuzum ?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spawn77, 14 Temmuz 2005 15:40 tarihinde demiş ki:
Elminster a laf etmişsiniz elminster ın o güçü bi tanrının choseni olmasından kaynaklanıyo. En azında gidip tanrıları yenip dünyaya ben hakim olacam diye bi niyeti yok.

Iyıkı yok :) zaten olsa kim ne yapcak..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignorant fool,just like all the others.

Khelben 'Blackstaff' Arunsun
Sosyal ağlarda paylaş

Adam elminister a laf etmissiniz die girince olaya devaminda.
"Ulan sizing oyunuza Gorung Elminster benim babam" gibi bir cumle ile devam edicek sandim ahaha[signature][hline]As the face of glacier your mountains tower against the sunset
unforgetting what was made a bond so strong and ever so real...
The statue watches the kingdom your giant wings make all beneath
i'm staring forth the raventhrone I know i'm at the heart of winter...
Sosyal ağlarda paylaş

Şimdi....

Elminster ne kadar güçlü olsada Ki tekrarlıyorum. Aslında bu onun gücü değil Mystranın chosen i olmasından kaynaklanıyo. Bir god U yenebilecek güce sahip değildir.

Hatta güçlü bir çok creature de Elminster a toz attırabilir.

Dl yi daha çok seven arkadaşlar genellikle elminster ı Fr ye laf atma yolu olarak kullanıyorlar. Sorarım kaçı elminster ın hayatını okududa Bu gücün nerden geldiğini biliyorlar???

Ayrıca. Bir Kural kitabı bile olmayan [çok eski bi tane var dnd 2nd edition o ve kullanılmıyo]
50 tane kural kitabı çıkmış Her maceranın yaşanabildiği keşvedilmeyi bekleyen Fr ile nasıl kıyaslıyabiliyorlar anlamadım.

Onun dışında Fantastik edebiyatı DnD ile karıştırmayalım. Kitaplar kurallara, [Kural kitapları hariç fantastik edebiyat diyorum] Uymak zorunda DEĞİLDİR.

Dl etkileyici bir dünya olabilir. Bu Weis ların yaratıcılığı ve Yazarlıktaki hünerlerinden kaynaklanmaktadır. Ama Fr kanımca çok daha ilgi çekici Ve yaratıcı Ve Kendi içinde mantığa daha uygun bir dünya. En azından dünyada yapılabilecek herşeyi Majare ailesi Önceden yapmamış......

Ve açıklıyorum elminster babam değil amcam Laf söyletmem :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

niye insanlar dl ile fr yi karşılaştırma cabasında olur bazen?

neden ila sidik yarışı?

baklava ile lokumu karşılaştırmak kadar anlamsız.
(cifte kavrulmuş fıstıklı lokum rullaz!)[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 15 Temmuz 2005 17:36 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...