Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid'in Cloth'a roll atması doğrumudur?

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Centilmenlik gereği.. Sadece Cloth giyen adamındır öncelik.. Ama senin ninjalıgın kabarırsa o ayrı..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

zaten adam g derse sende n dersen.. helaldir o mal :D ona lafımız yok.. ama adama n bi iteme sende n dersen o adamda gider leather a n der sonra sana /rude yapar..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

Kimseye lazım değilse almanda bi sorun yok bence. Hunter lar eye of rend i öyle alıyor mesela adam PvP için kullanacak kimse istemiyorsa alıyo. Ama senden başka isteyen bir cloth user varsa ona bırakmak daha iyi olur.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

Diyanet işlerinden açıklama gelmiş zaten cloth a roll yapan druidler cenabet sayılacak..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sensible, 19 Temmuz 2005 05:54 tarihinde demiş ki:
Cloth itemlara rollladığım için hep magelerle kavga ediyoruz. Çok güzel cloth itemlar oluyor,statları falan harika oluyor bende n diyorum. Sonuçta armor kit falan birşeyler yapılıyor. Baya b anlaşmazlık çıkıyor. Sizce kim haklı?
En nefret ettigim olay benim.
Sen sonucta, ayni statlara sahip bir leather buldugunda, o esyayi birakip yeni buldugun leatheri giyeceksin öyle degil mi?
Ama senin ac gözlülügün yüzünden o mage belki 20 defa daha o instance i tekrardan yapicak.
Biraz anlayisli olmak lazim yani, sen ancak hicbir cloth user kullanmayacaksa talep etmelisin onu[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

o anda giydiğinden daha iyi olduğunu düşünüyorsan roll'arsın..

@penth: e o zaman end game olmayan itemlara kimse zar atmasın? çünkü daha iyisini bulunca o da bırakacak...

bence konu tamamen o anda giydiğin itemdan daha iyi olmasına bağlıdır. eğer item seninkinden iyi ise tabii ki de zar atacaksın. zaten item grindin amacı budur [signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 19 Temmuz 2005 16:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zlorwf, 19 Temmuz 2005 07:29 tarihinde demiş ki:
Mageler haklı. Warriorların senin leatherına rollamasından farksız.

Warrior olarak sağlama gi veren duzgun mail'ı rollarım, elimde olsa giantstalker bile rollarım öküz gibi set.

edit: pethin mesjaı gordum o yuzden yazıyorum, mesela aynı hatta yakın agi veren plate setler yok e napıcaz bi fedekarlık edip armpordan cirt chane istiyoruz pvp için kotumu yapıyoruz yo pek guzel oluyo.

öle maillar varki öle "rogue weapon" lar varki wrath bulana kadar cıkarmam ustumden.
[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Cuce tarafından 19 Temmuz 2005 16:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 19 Temmuz 2005 16:18 tarihinde demiş ki:@penth: e o zaman end game olmayan itemlara kimse zar atmasın? çünkü daha iyisini bulunca o da bırakacak...

ama ayni sey degil ki mum, mesela Sunken Temple da Kilt of Atal bilmemne Prophet var ya, harika bir cloth level 50 icin.
Simdi onu alma önceligi, cloth giyecek mage, warlock ve priestte mi olmali, yoksa ayni özellikle leather buldugu anda degistirecek druidde mi olmali? Bu 3 cloth kullanicisi o kilti class setlerine veya UBRS'ten düsen leggings e kadar giyecek cünkü.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun başlarında cloth ve leather armor arasındaki AR farkı çok az. Varlığı yokluğu pek bişeyi değiştirmiyor.

Bu durumda ben druid olarak +4-5 int veren birşeyi giyebileceksem ve sadece 20-30 AR kaybedeksem almayayımki?

Ha taurende robe kötü görünüyor o ayrı..[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi
WoW: Shab, Tauren Shaman of Warsong
Sosyal ağlarda paylaş

allahım beni ben giyerim rollerim diyen adamla aynı party e düşürme (amin) ben leather da giyseidim.. önceliği cloth giyenlere verirdim.. sizdende beklenen bu olmalı..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

lvl da cok onemli bu roll olayında 30-40 arası druid giyebilecegi itemlar yok denecek kadar az..bi keresinde SM de bi druid whitemane chapeu (ya da ole bisi) N demisti bendede yoktu 2 mizde rolledik ben aldım sonucta ama o lvl da int veren head leather armor bulunmadıgı bildigim icin bisi dememistim grup ninja falan demisti adama hatta ben durdurmustum adamı gruptan atıyolardı..sonucta ilerki seviyelerde(50-60 herneyse)druid in cloth a rollemesi druid e bi ninja eklentisi getirebilir adınız ninja druid e cıkar ama dusuk lvl larda pek onemli degil bence..
Sosyal ağlarda paylaş

Ama huntersaniz iciniz rahat olarak int + spi veren stafflara, int + spi veren clothlara falan roll atabilirsiniz.

Ben gördüm valla, int + spi staff a need diyip, I need int for my spells and spi for regeneration diye mageden staff ninjalayan hunter gördüm yani.
Daha fazlasi icin Thottbot'ta belt of the archmage i aratin : )[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Penth, Gnome Rogue
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Sosyal ağlarda paylaş

lol böyle saçmalık olur mu yahu, bir de "kullanabiliyor roller" diyenler var ki evlere şenlik..

ben blacklist'e alır bir de adını duyururum. cloth caster'lar N derken hayatta rollayamaz druid. kaldı ki caster leather da ziyadesiyle mevcut oyunda..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...