Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sefa Pezevenkliğinde Sona Yakın Bir Nokta

fedaykin

Öne çıkan mesajlar

ne diyelim baba sen amerikan rüyasına ulaşmış...
Şaka şaka allah daha iyi günlerinide göstersin
ps: Bize göstersin
AMİNNNNNN[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 17 Temmuz 2005 03:37 tarihinde demiş ki:
2-3 sene deri satacak rus bulamayacaksiniz. bari simdi keyfini cikar tabiki ;)=

ruslar bitmez, turizm tükenmez. =P

moralimi bozma, zaten bıraktım bırakçam işi, insan sefkilisi olunca kaldıramıyormuş kolay kolay bu kadar yoğunluğu, onu gördüm bu sene.

fedo küfür etmem gerekirdi normalde aşırı derecede ama bu sene aynı durumdayım, sadece biraz daha az zamanım var sana göre sanırım ama keyfim yine de fena değil. bu sene yırttın yani ehe =]

horasın dileklerine katılıyorum ben de.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fedaykin, 16 Temmuz 2005 21:25 tarihinde demiş ki:
Bilirsiniz görgüsüzümdür ve mal beyanında bulunurum ahanda beyan bir, evimin balkonunda oturuyorum (evet evim var), önümde laptop forumlarda geziniyorum (beyan iki ve üç laptopum var ve kablosuz ağım var), radyoda mis gibi müzik çalıyor onu dinliyorum (evet evde merkezi müzik yayını var), Fenerbahçeden havayi fişek attılar onu izliyorum (bu başkasının mal beyanı ama olsun onu da sahiplenelim dert değil), en önemlisi sevgilim yanımda yazım hatalarımı uyarıp düzelttiriyor (evet sevgilim var ve aynı evde yaşıyoruz). Biliyorum leşim....

Şimdi küfürleri rica edeyim

bi tarafım şişcek yaw:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız...
Sosyal ağlarda paylaş

aşırı zekiyim(iq:180 üzerinden 176), bir sevgilim var(aynı evde oturmasak bile), cebimde şu anda 1500$ dan fazla param var gidip yeni sistem toplayacam, kredi kartımı yeni aldım(500m limit var), ehliyetimi yeni aldım(birazdan kuzanin audi ile vatan computer a gidecem) bende küfür istiyom. allam ya :-)[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
Sosyal ağlarda paylaş

tek maL varLığım ağzımın tadı , fazLasına ihtiyaç duymuyorum.

P.S : sevgiLimi ve aiLemi ve dostLarımı hiç bir zaman maL varLığı oLarak görmedim.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...