turkuaz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 konuya tepeden atlamış gibi olmayım ama rus istiyosan aksaray pavyonları yerine taksime çıkıp baksan daha çok şansın olur. eee tabi onlarda öğrendiler artık ucuza kapatmıyolar olayı:)[signature][hline]where's my mind?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ne diyelim baba sen amerikan rüyasına ulaşmış... Şaka şaka allah daha iyi günlerinide göstersin ps: Bize göstersin AMİNNNNNN[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Gomtanım iyimsiniz ?[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Wendigo, 17 Temmuz 2005 03:37 tarihinde demiş ki: 2-3 sene deri satacak rus bulamayacaksiniz. bari simdi keyfini cikar tabiki ;)= ruslar bitmez, turizm tükenmez. =P moralimi bozma, zaten bıraktım bırakçam işi, insan sefkilisi olunca kaldıramıyormuş kolay kolay bu kadar yoğunluğu, onu gördüm bu sene. fedo küfür etmem gerekirdi normalde aşırı derecede ama bu sene aynı durumdayım, sadece biraz daha az zamanım var sana göre sanırım ama keyfim yine de fena değil. bu sene yırttın yani ehe =] horasın dileklerine katılıyorum ben de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ruslar bitmez, turizm tükenmez. =P Zauha[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 2 bacağım, 2 kolum, 1 pipim birde kafam var. Uzantı bakımından yani.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: fedaykin, 16 Temmuz 2005 21:25 tarihinde demiş ki: Bilirsiniz görgüsüzümdür ve mal beyanında bulunurum ahanda beyan bir, evimin balkonunda oturuyorum (evet evim var), önümde laptop forumlarda geziniyorum (beyan iki ve üç laptopum var ve kablosuz ağım var), radyoda mis gibi müzik çalıyor onu dinliyorum (evet evde merkezi müzik yayını var), Fenerbahçeden havayi fişek attılar onu izliyorum (bu başkasının mal beyanı ama olsun onu da sahiplenelim dert değil), en önemlisi sevgilim yanımda yazım hatalarımı uyarıp düzelttiriyor (evet sevgilim var ve aynı evde yaşıyoruz). Biliyorum leşim.... Şimdi küfürleri rica edeyim bi tarafım şişcek yaw:D[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 aşırı zekiyim(iq:180 üzerinden 176), bir sevgilim var(aynı evde oturmasak bile), cebimde şu anda 1500$ dan fazla param var gidip yeni sistem toplayacam, kredi kartımı yeni aldım(500m limit var), ehliyetimi yeni aldım(birazdan kuzanin audi ile vatan computer a gidecem) bende küfür istiyom. allam ya :-)[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 harbi yeter.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bi bokum yok...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tek maL varLığım ağzımın tadı , fazLasına ihtiyaç duymuyorum. P.S : sevgiLimi ve aiLemi ve dostLarımı hiç bir zaman maL varLığı oLarak görmedim.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hayallerim var Hedefim var Bunu gerçekleştirmek için yeterli azmim var Başka bir şeye de ihtiyaç duymuyorum[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 wispy yerim senin hayallerini hedeflerini azimlerini gereksiz insan seni...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ha bir de vızıldayan sivri sineklerim var[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ahahahah :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 kesin içip de yazmış yalnız fedaykin :)[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Tartışılır..[signature][hline]Ben bir mülteciyim burada aslında sınır yok, kazanmak kaybetmek yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deluna Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hayallerimle gerçekler bir noktada kesişiyor ve gerçekleşiyorsa işte o benim mutluluğumdur.Empatiyi severim ve herkes için en iyisini düşünürüm varsın olsun hiçbirşeyim olmasın ama yeterki dost diyebileceğim insanlar olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hayallerim bir kişi farkla gerçek oldu!!! (Coupling'den bir replik)[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 gözümüz yok[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Wispy, 16 Temmuz 2005 21:27 tarihinde demiş ki: Allah arttırsın ne diyim [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar