Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 vay vay vay elalem narsist olmuş lan! ehehe[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: horacegoesskiing, 17 Temmuz 2005 00:21 tarihinde demiş ki: ne güzel :) birbirinizi o balkondan aşaa atmadan, müzik yerine birbirinizin cayırtısını dinlemeden oturmanızı temenni ediyorum ben. Eyyvallah![signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Hepsi bendede var :) arti evim villa bahçede hamak var[signature][hline]Bow down before the one you serve, You're going to get what you deserve... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ne kadar anlamsiz ve kustah bir mesajdir bu? Bir sakaysa ben gulunecek bir yanini goremiyorum[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 wTF?[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: fedaykin zamanında öyle birşey demiş ki: , göt göbek büyütmekle meşgulüz artıkın :) BU KADAR MI ? BU KADAR MI BÜYÜTÜLÜR BE KARDEŞİM . yok lam salla bırakın bunu kendi haline :) Sen al sevgilinle çık dışarı gez dolan hayata doy evlen mevlen çocuk yap erkekse osman kızsa ayşe koy vs.vs.[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 En kötü günün böyle olsun fedo.. Cümleten herkese huzurlu yaşamlar dilerim. Belediye başkanı yazısı oldu ya :lol:[signature][hline]Erutan, 23 Haziran 2005 18:11 tarihinde demiş ki:Ben istersem duvara işerim,arkadaşım klozete zevk meselesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 HEPİNİZ SUSUN! yurt dışından gedim 3-4 gün once. o yüsdeeeeen 2 KARTON EXPORT CAMEL 1 KARTON LUCK STRIKE 3litre jhonnie walker 2 şişe smirnoff 1 olmeca(gold) archers buraya kadar saydıklarım free shop saolsun,arkdaşların pasaportları saolsun. bozuk mp3 calar kolonu patlak müzk seti deden kalma ses kartı ve cdromu bosuk pc 2 çakmak 1 eski cep telfonu tüm mal varlıım,sigaralrımla ezerimn,olmadı 1 kg toblerone var daha hhehe[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 17 Temmuz 2005 02:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var ulan[signature][hline]Raindrop hits the leaf, changing it's position slightly on the street Next to polls of monotonous waters He walks, slipping feet from steps at random He falls... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 2 KARTON EXPORT CAMEL 1 KARTON LUCK STRIKE 3litre jhonnie walker 2 şişe smirnoff 1 olmeca(gold) archers Birader sen bunları almakla en iyi yatırımı yapmışsın zaten...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: elaidi, 16 Temmuz 2005 21:29 tarihinde demiş ki: kız arkadaşına bi de kürk giydirirsen tam olucakmış. pek keyifli olmaz mı? heh, lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bi tanede benden kürklerin arasındayım (çünkü benim işim deri) :P neyse antalya'dayım ruslar almanlar falan para boq sadece bu saatlerde ilgileniorum sizinle diğer kalan zaman monikanın bide kokteylimin.. :P küfür etmeinde[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tadi kacmis bu konunun. ustelik birkaç kisi de piskin piskin zevk aliyorlar bu durumdan cok acaip![signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 herseyden zevk almayı bilen insan yurdum insanı:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: trapt, 17 Temmuz 2005 03:26 tarihinde demiş ki: bi tanede benden kürklerin arasındayım (çünkü benim işim deri) :P neyse antalya'dayım ruslar almanlar falan 2-3 sene deri satacak rus bulamayacaksiniz. bari simdi keyfini cikar tabiki ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 moralimi bozmasan olmaz mı? ucuz rus çok ya..kalitelisi yine gelir kafanı yorma sen :)[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 almanlar patladi ingilizler patladi ruslar da patlayacak...[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Allah korusun hoca..gece gece... cq cq... bizde sana verelim bi tane..çok ucuz bak üşümessin kışın yengeye de veririz? olur mu? bak arkaya şekil falan yaparım...indirim cabası ...? :P[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 2 evi olan teknesi olan chavrolet arabası, kavazaki motorsikleti olan son derece lüks bi evi olan bir babaya sahibim . Hepsinin bana kalacağını umuyorum :P Kendime ait Son teknoloji Pc im :) Playstation 2m, X box um, Nintendo 64 üm, Game boy color-advancem, Sega mega drive 2 im, super nintemdom, Snes im, Commander 64 üm, Ve Aterim var :D Oynayabilecek bolca oyunum ve Yeteceğini umduğum boş zamanım var. Ayrıca Dev bir Frp ve anime arşivim var. Gitarım var ve çalmasını biliyorum :) En önemliside bir şeyler paylaşabileceğim [Frp oynayabileceğim]Dostlarım var. Balkonmuş Gız mış. havai fişekmiş Peh :)[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior[60] Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben o kadar zenginim ki tam 2 tane pipim var[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Allah vermiş ne dielim[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 O kadar zenginim ki...en iyi özel okullarda okuyorum..okul gezileri artı alışveriş için yurtdışındayım 2 günde bi disco/pub a gidiorum Turizmciyiz..rusa almana hayır demeyiz.. 50 cent bile elime su dökemez ama gel gör ki biraz abarttım =) neyse..hiçbiri o sıcak yaz gününde denize atlamaya benzemez =) ice tea...[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: trapt, 17 Temmuz 2005 03:43 tarihinde demiş ki: Allah korusun hoca..gece gece... cq cq... bizde sana verelim bi tane..çok ucuz bak üşümessin kışın yengeye de veririz? olur mu? bak arkaya şekil falan yaparım...indirim cabası ...? :P ben rehberim ucuza almam bedava alirim ;)=[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 6 renk flomaster kalemim var. ama 304 numarali mavi rengin murekkebi bitti. : ([signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 rus demeyin yaa namıdeğer aksaray pavyonlarinda bile kalmamiş bi tane rus deli oldum..[signature][hline]Ehli keyif mekan : Webkeyfi.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar