sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Werewolf, 16 Temmuz 2005 22:03 tarihinde demiş ki: said: sheref, 16 Temmuz 2005 22:01 tarihinde demiş ki: ben TDK sözlüğünün yalancısıyım bilmiyorum artık... tabi sonuna .. çocuğu eklersen küfür olur ve katil olma sebebidir. Sus lan pezevenk diyorum o zaman müsaadenle :) I am a M.F. Pimp :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 sefa pezevenkliği diye bi laf duymadınız mı yaw. ben yorum yapmıyorum diplomamı mümkün olduğunca hızlı almak istiyorum. :D[signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben duymadım hiç[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ben de duymadım[signature][hline]thelegbra, 13 Temmuz 2005 18:46 tarihinde demiş ki: sivri değil normal default karasinek işte..cam kapı açık tepedeki ikisini öldürsen kapıdan "ooo ortama geliyoruz" diye eklenmeye devam ediyolar Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=sefa+pezevengi[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Rahan, 16 Temmuz 2005 22:07 tarihinde demiş ki: sefa pezevenkliği diye bi laf duymadınız mı yaw. ben yorum yapmıyorum diplomamı mümkün olduğunca hızlı almak istiyorum. :D Yok canııııım... Rahat ol! Merak etme, en kızdığımdan 8-10 puan kırarım o da senin hatırına en fazla 3-5 olur... :D[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 zevk u sefa icinde yasayan, sut banyosu yapip salkimindan isirarak uzum yiyen insan modeli [spo1=işte aranan sefa pezevekleri]sheref,ferdaykin[/spo][signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Süper lafmış yeni öğrendim... Pezevenk küfür değil Orospuda değil daha önce böyle bir tartışma açıldı çünkü Hatta Kadınlarda Orospuluk doğuştan geliyor falan diye topic açılmıştı... ama fedaykinin içine bişey kaçmışta olabilir . sevdim bu topici ehu =)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Garip ama sen yazmışsın ben mutlu oldum bi beyin oyunu falan mı bu :)[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bende bekar bi hayata sahibim en onemlisi gencim. Simdi fedaykine nispet alemlere akıyorum cılgınlarca kopucam fedo evde kamısla rakı icedursun. ehuehue yengeye hormetler fedocum[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Valla biz yaşlandık be anam be, bizden geçti öyle cıstak cıstak, göt göbek büyütmekle meşgulüz artıkın :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Nartanesi, 16 Temmuz 2005 22:16 tarihinde demiş ki: Yok canııııım... Rahat ol! Merak etme, en kızdığımdan 8-10 puan kırarım o da senin hatırına en fazla 3-5 olur... :D ortalama 15 puan devamsızlıktan gidiyor zaten, hmm evet 5 puan da kabul edilebilir. :-P fedaykin kaç bu bi tuzak! nikahtan sonra motor satılcak yerine steyşın vagon veya benzeri bişi sonrasında ikeaya gideceksiniz sonra bi bakmışın migrosta aylık alışveriş yapyıorsun domates patates seçiyorsun! kaç kurtar kendini !![signature][hline]Adblock Image: http://forum.paticik.com/images/madalya/* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: sheref, 16 Temmuz 2005 22:19 tarihinde demiş ki: zevk u sefa icinde yasayan, sut banyosu yapip salkimindan isirarak uzum yiyen insan modeli [spo1=işte aranan sefa pezevekleri]sheref,ferdaykin[/spo] (bkz: ben sefa pezevengi oldum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eh işte fedocum napalım genc devirlere bırakmak laızm bası seleri su anda kafamdaki en buyuk sorun sapkamı mı giysem joleyle sac mı yapsam o derece yuzeyselim[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Valla bende birazdan hanımı koluma takıp karşımızdaki parka yürüyüşe gideceğim. Valla bende jölelik bir saç kalmadı mirim ne yaparsın artık yüzeysel bile olamıyoruz :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Rahan, 16 Temmuz 2005 22:26 tarihinde demiş ki:ortalama 15 puan devamsızlıktan gidiyor zaten, hmm evet 5 puan da kabul edilebilir. :-P fedaykin kaç bu bi tuzak! nikahtan sonra motor satılcak yerine steyşın vagon veya benzeri bişi sonrasında ikeaya gideceksiniz sonra bi bakmışın migrosta aylık alışveriş yapyıorsun domates patates seçiyorsun! kaç kurtar kendini !! Bu kırdığım puanların 50 üzerinden sınavlarda olduğunu söylemeyi unutmuş muyum?? Bak sen...[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 kafası güzel bellii.. Hoş görün adamı..Alttan alın.. -roj mu aldın yoksa ex falanmı..yada uçucumu kokladın..yada yada sardın bi beşli..dumanlı dumanlı yar bizim eller diyorsun..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. [Bu mesaj HocaEfendi tarafından 16 Temmuz 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hoca efem o dediklerini burada yapsan yapsan ben yaparım :lol:[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| *** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Hade lam... fedaykin abimizin kafa iyi bence.. Yada fazla sıktı kız arkadaşı Patladı :-P said: BonePART, 16 Temmuz 2005 22:26 tarihinde demiş ki: eh işte fedocum napalım genc devirlere bırakmak laızm bası seleri su anda kafamdaki en buyuk sorun sapkamı mı giysem joleyle sac mı yapsam o derece yuzeyselim Caner mod takıl boşver ya KAfa full jole Aehue Birde dilini Yuvarlak yapıp kafanda Şişe patlattınmı ok.Kralsın... [signature][hline]Kaptan Fistan Ve Tayfası [Bu mesaj Erutan tarafından 16 Temmuz 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Erutan tarafından 16 Temmuz 2005 23:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ahah kafa güzel ama konu mesajı iyi geyik olmuş. Şimdi küfürlerinizi bekliyorum falan : ) mutluluklar dilerim hocam.[signature][hline]bla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ehehe yok be anam be ne sıkması, sıksa böyle forumlarda geyik geyik gezermiydim, vururdum kendimi dağa bayıra, forumda değil aşkımsıdan uzak yerlerde olurdum :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nartanesi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: sheref, 16 Temmuz 2005 22:02 tarihinde demiş ki: elleri benden büyük bende 1,83üm. bi tokat yedinmi kalkamıyosun :) ben üstünden gelemedim, aikidoda biliyo, ama eğer döverim diyosan, location vereyim, benim içinde vur *!Ah vurma aşkım, ahhh* Yengeye selamlar... *! tırsar *[signature][hline]Cennette huriler varmış, kara gözlü İçkinin de oradaymış en güzeli Desene biz çoktan cennetlik olmuşuz; Bak bir yanda şarap bir yanda sevgili Ö.Hayyam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Benim aşkımında yüreği büyük, naber.... :)[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 nazar degmesin insallah feday allah daha da artırsın bizimde basımıza gelsin boyle bi hayat ayrıca helal :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ne güzel :) birbirinizi o balkondan aşaa atmadan, müzik yerine birbirinizin cayırtısını dinlemeden oturmanızı temenni ediyorum ben.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar