Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Half Life ..


Apache

Öne çıkan mesajlar

o adam g-man, oyun içinde ölümsüz dolaşan bir kişilik muhtemelen uzaydan gelmiş, oyunun sonunda senin anlaman lazımki bütün bu deneyler ve yaratıklar gelişen olaylar sadece bu g-man denen adamın seni işe almak için sana uyguladığı bir test. adam sonunda "we have seen that your limitless capacity which is rarely seen on any human being" falan filan diyo senin bizim işlerimize çok uygun olduğunu düşünüyoruz vede bizim için çalışmanı istiyoruz diyor, 2 tane seçenek çıkıyor kağıdan geçersen 1´inde onlar için çalışmayı kabul ettiğinden sana en başındaki gibi gordon freeman bilmemne bilmemne yeni bir görev ve title veriyolar, diğerinde ise uzaylıların arasına atılıp öldürülüyorsun[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oha allahtan devam etmemişim oyuna. böyle saçma bir son beklemiyodum açıkçası.en son bi kule gibi yerde yukardan adamlar geliyodu helikopterden, onları öldürüp ordaki borulardan birine giriyodun orda bırakmıştım baya karışık gelmişti.[hline]Sen ağlama dayanamam
Ağlama, gözbebeğim, sana kıyamam
Al yüreğim senin olsun
Yüreğim bende kalırsa yaşayamam

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

g-man, goverment man benim bildiğim kadarıyla. Devlet adamı.
Adam ölümsüz değil, nerden çıkardınız anlamadım. Ordan oraya ışınlandığı doğru, ancak kimse ona saldırmıyor ki.

Half-Life ve Opposing Forces'ın sonları aynı. Ya g-man ile gidersin, ya da yaratıkların ortasına atar. G-man'in sizi seçme nedeni, askerlerin bile üstesinden gelemediği durumlardan siz sağ olarak kurtuldunuz. G-man'in sizin yeteneklerinize ihtiyacı var.

Half-Life 2'de herşey belli olacak(mış). G-man'in neden bu iki veledi seçtiğini öğrenceğiz. Umarım salak bir senaryo yapmazlar.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

1- oyuna devam etmemekle hata etmişsin çok şey kaçırmışsın.
2- oyunun sonu hiç te çok kötü değil. Tüm FPS'lerin sonunda "dünyayı kurtardın hede hödö" olur, oysa bu oyun onu bile değiştirmiş (örneğin: Quake, Doom, Duke Nukem)[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

millet de hiçbişiyi beğenmiyor mübarek.. :) (ama okuyucular tarafından 'most disappointing ending' seçiminde birinci gelmişti galiba gamespot'un)

ben o dairesel haznede devasa tentakülün olduğu yerde takılmıştım sanıyorum, sonra en sonunu görmek için hileyle mi ne bitirimmiştim. keşke uğraşsaymışım.. (aslında abimle beraber oynamıştık [o oynamıştı diyelim heh] ben pek iyi değildim fps'lerde o vakit)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz.
Level, Ağustos 2001
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 28 June 2003 14:35 tarihinde demiş ki:
g-man, goverment man benim bildiğim kadarıyla. Devlet adamı.
Adam ölümsüz değil, nerden çıkardınız anlamadım. Ordan oraya ışınlandığı doğru, ancak kimse ona saldırmıyor ki.


ben saldırmıştım 2-3 kere böyle yukarıda platformda yürüyordu dibinde rocket patlamıştı birşey olmamıştı[hline]hiroshima 44, cernobil 86, windows 95
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

o adam ölümsüz değil.
normalde sen gidip o adama saldıramassın. Ancak hile yaptığın için karşılaşabildin. Adam, karakter olarak değil, sadece oyundaki hali ölümsüz. Yani süs niyetine koymuşlar adamı oraya. Kimse saldıramayacağı için de, adamın bir canı yok.
Ancak ikinci oyunda saldırabilecek miyiz bilemiyorum. Belki g-man'i koruycağımız bölümler olabilir. O zaman görürüz ölümlü mü ölümsüz mü.

Ayrıca "the most dissapointing ending" olarak Quake 2'yi gösteririm ben. Half-Life'ınki ise gayet güzel bir son, değerini bilene. Her FPS'nin sonunda mutlaka dünyayı kurtarırsın, ya da sadece orduda bir iki kademe yükselirsin. Ancak bu oyunda, G-man senin değerini anlıyor, ve sana önemli bir iş teklifi sunuyor.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me!
Wolverine, To Sabretooth
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bende geçen sene sıkıntıdan bitirmiştim. Sondaki yaratık dışında zorlamamıştı. Sondakide baya kıldı. En sonda bizimle çalışcanmı diyince, hayır dedim yaratıklar yedi beni heh =) (Kılım adama napiyim)[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...