toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Daum'la bir sene daha? İstediğiniz yıldızı getirin ama Daum'la bir yere kadar.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Sağ bek, defansın ortasına bir adam 2 kanat oyuncusu, opsiyonel olarak da bir sol bek e ihtiyacı var FB'nin... 2 adamla kurtarılcak şey değil bu[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Azmodai, 13 Temmuz 2005 21:04 tarihinde demiş ki: beni niye opuosun kardesim, ben ne burda dalga geciyorum nede alay ediyorum. fikrimi belirtiyorum yoksa dunya yildizidir turkiyeye gelsin buyursun, ama medyamiz su gune kadar 67 isim saydi 1'i tuttu heh. Azmo biz zaten bizim medyamızın dediklerine bakmıyoruz. BBC de bizim medyamız değil herelde? Seni de öpüceğimi söylememin nedeni Pires'in gelmeyeceğine kesin gözüyle bakmandı. Ben alay ettiğini falan da söylemedim. O kadar emin konuştu ki gelirse öpücem seni dedim. Madem istemiyosun, ben de meraklı değilim zaten :)[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 haberi dikkatlı okursan BBC kimin ağzından alıyor haberi?(Cevap: Özhan Canaydın:D)[signature][hline]The magic is in the blood, it flows from the heart. Every time you use it, part of yourself goes with it. Only when you are prepared to give of yourself and receive nothing back will the magic work for you Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bbc nin futbol sayfasında ingiliz gazetelerden alınmış gözüküo kısaca dedikodu köşesinde şööle yazmışlar: Galatasaray have moved into pole position to sign Arsenal midfielder Robert Pires. (The Guardian, The Times) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Bugun Arsenal kulübü ve Robert Pires'in menajerinin yaptığı açıklamalar ile bir transfer söylentiside sona ermiş oldu. Galatasaray tarafından önemli bir transfer olması beklenen fakat Türk basını dışında hiç bir yerde haberi yer almayan Robert Pires transferinde son noktayı oyuncunun menajeri koydu. "Robert Pires'in Türkiye'ye gelmesi imkansız." Aynı şekilde Arsenal Teknik patronu Arsene Wenger'de "Ben ilk defa Galatasaray'ın Pires'i istediğini duyuyorum." diyerek transferin bir söylentiden başka bir şey olmadığını ispatlamış oldu. Juventus'un Pires için girişimlerde olduğu fakat Arsenal'in oyuncuyu Juventus'a vermekte kararsız olduğu belirtiliyor. Pires'in menajerinin de bu transferi doğruladığı fakat oyuncunun ücretinde pürüzlerin olduğu belirtildi. http://www.turksportal.net/futbolhaber/5707/pires-turkiye-mi-imkansiz.htm Bitti rüya...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Lancelion, 14 Temmuz 2005 03:43 tarihinde demiş ki: Arsenal Teknik patronu Arsene Wenger'de "Ben ilk defa Galatasaray'ın Pires'i istediğini duyuyorum." diyerek transferin bir söylentiden başka bir şey olmadığını ispatlamış oldu. Bitti rüya... hahaha işte bu laflara çok güldüm ^^[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: WinterWolf, 14 Temmuz 2005 00:39 tarihinde demiş ki: haberi dikkatlı okursan BBC kimin ağzından alıyor haberi?(Cevap: Özhan Canaydın:D) TeLefon et BBC 'ye ve Pires'i ben aLacağım de. Bak bakaLım haber yapıyorLar mı ? Peki neden yapmıyorLar ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Arsenal'in Fransız yıldızı, Valencia ile sözleşme şartlarında anlaşamadı. Juventus'un İngilizler ile yaptığı görüşmelerinin tıkanması, ibreyi Cim-Bom'a çevirdi. Canaydın da bu transfere çok yakın olduklarını açıkladı Robert Pires'in Galatasaray yolundaki engeller birer birer ortadan kalkıyor. İngiliz basınının önde gelen ve saygın iki gazetesi Guardian ve Times, Galatasaray'ın Robert Pires'in transferinde mutlu sona çok yakın olduğunu iddia etti. Haberde, Sarı - Kırmızılı ekibin Başkanı Özhan Canaydın'ın, "Henüz resmi olarak imzalanmış bir anlaşma yok. Ama şunu rahatlıkla söyleyebilirim ki, bu transferi bitirme yolunda emin adımlarla ilerliyoruz" şeklindeki sözlerine yer verildi. Arsenal'in sadece 1 yıllık sözleşme uzatma teklifi nedeniyle İngiliz ekibinden ayrılmayı kafasına koyan Fransız yıldızın Türkiye'ye sıcak baktığı bildirildi. Valencia'dan teklif alan 31 yaşındaki başarılı oyuncunun, İspanya'ya gitmek istediği ancak bu kulüple sözleşme şartları üzerinde anlaşılamaması nedeniyle transferin gerçekleşmediği ifade edildi. Ayrıca Lyon'un da Pires ile ilgilendiği ancak Fransız süperstarın kariyerinin bu safhasında ülkesine dönmek istemediği kaydedildi. Juventus kanadında ise öncelikli hedef olan Patrick Vieira transferinde görüşmeler tıkanınca, Pires'in işi de yattı. Çünkü Galatasaray'ın istediği Fransız oyuncu, yakın arkadaşı Viera'nın adeta bonusu olarak İtalyan kulübüne transfer olacaktı.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 canaydın çok yakınız diyorsa size manga dan "bitti rüya" isimli parçayı armagan ediyorum :D[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya bu fransızlar konusunda biraz farklı durum fransa ile ticaret bakımından baya iyi bağları canaydın ın gine biraz uzak gibi geliyo ama olma ihtimalide yok değl[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 İngiliz basınının önde gelen ve saygın iki gazetesi Guardian ve Times, Galatasaray'ın Robert Pires'in transferinde mutlu sona çok yakın olduğunu iddia etti. Bu gazeteLer Canaydının mı ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 İngiliz basınının önde gelen ve saygın iki gazetesi Guardian ve Times, Galatasaray'ın Robert Pires'in transferinde mutlu sona çok yakın olduğunu iddia etti. Bunu idda eden gazete fotomacmı?[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: Lancelion, 14 Temmuz 2005 03:43 tarihinde demiş ki: Bugun Arsenal kulübü ve Robert Pires'in menajerinin yaptığı açıklamalar ile bir transfer söylentiside sona ermiş oldu. Galatasaray tarafından önemli bir transfer olması beklenen fakat Türk basını dışında hiç bir yerde haberi yer almayan Robert Pires transferinde son noktayı oyuncunun menajeri koydu. "Robert Pires'in Türkiye'ye gelmesi imkansız." Aynı şekilde Arsenal Teknik patronu Arsene Wenger'de "Ben ilk defa Galatasaray'ın Pires'i istediğini duyuyorum." diyerek transferin bir söylentiden başka bir şey olmadığını ispatlamış oldu. Juventus'un Pires için girişimlerde olduğu fakat Arsenal'in oyuncuyu Juventus'a vermekte kararsız olduğu belirtiliyor. Pires'in menajerinin de bu transferi doğruladığı fakat oyuncunun ücretinde pürüzlerin olduğu belirtildi. http://www.turksportal.net/futbolhaber/5707/pires-turkiye-mi-imkansiz.htm Bitti rüya... Yazdığın haberin kaynağı yok.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 ya şu pires in bir web sitesi yok mu veya forum gibi bişey arsenal veya pires le alakalı[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Çok aradım da bulamadım şimdi yine bakıcam. @Caramon said: But Stephane Courbis told Turkish newspaper Vatan: "Galatasaray? We haven't got an offer from that club. [signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 İşin içinde yine vatan gazetesi var, kesin yaLan doLanda vardır. Ek oLarak ; GALATASARAYLı yönetciLerde bu transferin başından beri probLem çıkaran tek adamın Piresın menajeri oLduğunu söyLüyor. Çünkü dedikLerine göre menajer gayet yüksek bir komisyon istiyor kendisine ve GALATASARAYda bu parayı vermiyor.[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 said: savas yıldırım 14.07.2005 10:43:55 evet pres alınmayacak ama merak ettigim pres baska bi yerle anlasınca bizimkiler taraftarı kimle kandıracak...evet sıradaki starı söyleyinde merak etmeyelim... [signature][hline]~®âi ~ * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 savaş yıLdırım kim ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Kendi halinde bir türk genci işte Fotmaç spor yazarı olabilir paso sallamasyon[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 It is not possible Pires can go to any club in Turkey. bu lafin ustune daha ne duruyoruz :)[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 valal o haberirin üstüne de konusulur da hala,gelir inş ne diim..gelirse galatsarayı ayağa kaldırır die düşnüorum..de zor tabi[signature][hline]rüşvetiydi kaderin ilk görüşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Azmo o Lafı söyLeyen Piresın menajeri , tabi söyLediğini idda eden de vatan gazetesi. Yani aL birini vur öbürüne[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Eurosport[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 bbc de çıkan haberin aynısı eurosport takide[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar