toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Dün gece 00:15'de haber7.com'da okuduğum haber. Bu sabah fanatik.com.tr'de okuduğum haber. Bana inandırıcı gelmese de gelmesini tabiiki çok isterim.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 heh şaka maka aldık=) imza atmadan kimse inanmaz o ayrı mesele=) ben de inanmam...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 98 dunya kupasından berı bır overmars bir pire ikisine hastayım.overmars futbolu bıraktıda pires gelse bari :hmm:[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Private Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Aldık mı kesin şimdi ?!?![signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Haberleri okumuyosun herelde. Oku diye yazmıştım ben onları ama. Fanatik'in haberini okursan daha iyi anlarsın durumu.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Akşam TRT de BüLent TuLunu dinLedim , kesin oLan bişey yok dedi. Pires oLmazsa 2 tane aynı ayarda aLternatifi var dedi. Kim acaba onLar ?[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 pires gelsin alternatifi var mıdır bu adamın mrk edıyorum.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 imza atmadan hiçbişeye inanmam o yüzden imzalayana kadar kolpa haber diyorum bıktım yani onu aldık baskasıla anlastı bunu aldık baska takıma gitti haberciler mi mal yoksa klüp mü daha karar veremedim sanırım %50 paylasıyorlar bu sıfatı[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gelsin işte ya,alternatifleri boşverelim pires gelsin=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 inşallah gelir.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 İnşallah gelir.Galatasaraya güç katacağına inanıyorum.Bence Alex'i geride bırakır..[signature][hline]Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 -''PİRES RESMEN GALATASARAY'IN MALI OLDU''-Bu yoruma bayıldım :D[signature][hline]Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 walla gelsin de birilerini geri bırakmasına pek bi lüzum yok maksat gelsin=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 1.alexi fln geride bırakamaz 32 yaşında,oynayabileceği en fazla 2 sene ztn,hoijdonk kadar yararı olsa sizin içn büyük kardır. 2.bende bir haber okumuştum,haber aynen şöyleydi,500bin euro bulunamadığı içn alınamayan pires için taraftarlar biz gerekirse cebimizden veririrz diye tepki gösterdi :D yarılmıştım tabi bunu okuyunca,dedim kulüp ne hallere düştü :) 3.Bir fenerli olarak umarım gelir,biraz lige neşe gelsin,yıldızlar görelim,herşeyi fenerbahçeden beklemeyin..[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: RonaldinhO, 11 Temmuz 2005 13:05 tarihinde demiş ki: Bence Alex'i geride bırakır.. Dur viraja yaklaşıyoruz çek ayağını gazdan![signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ahah lol vodan=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Seperate, 11 Temmuz 2005 14:02 tarihinde demiş ki: ...herşeyi fenerbahçeden beklemeyin.. Ne yani herşeyi febeden bekLemiyecez diye her önümüze geLen Avrupa takımından 3-4-6-7 tane goL mü yiycez ? Herkes görevini yapsın ![signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 mave sen de hemen gaz olma tartışma çıkıcak topic lock olcak şimdi=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 hala teklfi değerlendiriyor yazıyor gazeteler[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Bugun Arsenal ile masaya oturacakmış. 1 yıl daha uzatırsa sözleşmesini gelmeyecek yani. Ona göre GS'ye de haber vericek Pires amcamız.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Geldiği zaman trnin en iyi yabancısı olur. Gerisini tanımam. Virajda firenledim rahat olun[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 önce gsli sora arsenalli olarak işallah gelir diyorum. ve gelirse hagi kadar olmasa bile çok güzel şeyler izleteceği kesin.[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: insight, 11 Temmuz 2005 21:20 tarihinde demiş ki: Geldiği zaman trnin en iyi yabancısı olur. Gerisini tanımam. Virajda firenledim rahat olun sen kazayı yaptın bile :)[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Pires senelik ne kadar istiyor bilmiyorum ama gs büyük iş yapar getirmekle... Hem kombine satar hem forma satar hem taraftarı mutlu eder...[signature][hline]Are you satisfied? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 gerçi gs bi beş senedir felan kallonu alıyor... bu borç batagında zor işler bunlar , genede canaydın her işi bitirdigi gibi bu transferide bitirebilir.[signature][hline]Are you satisfied? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar