Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

tartışmak çok mu kötü bi şey?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dün kişisel bölümünde ''kira haram mıdır?'' baslıklı bi konu açtım ve bu konu kısa bi süre sonra site yöneticileri tarafından kapatıldı(hiç bir sebep gösterilmeden).tartışmak yeni fikirler üretmek,diger insanlardan yeni bi şeyler öğrenmek çok mu kötü bi şey?niçin yeterince tartısamıyoruz[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Mesaj tarihi:
said:
Nebuch, 18 Temmuz 2005 20:49 tarihinde demiş ki:
din konusu yasak ondan olmuştur o.... kimine gore haram kimine gore değil. bi de hassas koular bunlar. bu inançlar insanlar birbirini oldurup bombalıyor işte hergun haberlerde duyuyoruz....
ama ben o konuda hiç kimseye şiddet aşılamadım konuya bi göz atarsanız zaten konunun tamamiyle bi şeyleri sorgulamak amacıyla yazıldıgını görebilirsiniz,ayrıca ben kimsenin inancına karışmadım,sadece bana benzer görünen iki şey arasındaki farkın sebepleri konusunda fikir edinmeye çalıştım,kimsenin inancını yargılamadım[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Mesaj tarihi:
herhangi bir şekilde dini bi konuda tartışma, fikir alışverişi, sonun da emin ol ki dini sahiplenmeye, hatta karşı tarafa din temelli ithamlarda bulunmaya kadar gidiyor her türlü.

olay senin kötü niyetin değil zaten, çok normal bi davranış da olabilir yaptığın, fakat genel bi prensip bu, haram dediğin şey dini bi kriter sonuçta.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Mesaj tarihi:
o zaman konuyu şu şekilde tartışalım:bankaların verdigi faizle,kira sistemi arasında nasıl bir benzerlik veye farklılık vardır?fikirlerim için bkz:kişisel-kira haram mıdır?[signature][hline]çirkin kadın yoktur az vodka vardır
Mesaj tarihi:
iki soru arasındaki fark açık ve net bir şekilde görülüyor değil mi ama :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
Mesaj tarihi:
ekonomi tartısalibil,ir
ama din tartısılcak bisi deildir
din tanrı ile insan arasında bir seydir
benim dusumcen seni etkilememli
kural bdur[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mesaj tarihi:
"haram" denilen şey inanca bağlıdır ve burda inanan var inanmayan var...
insanları etkileyecek bir konu oldugunu düşünmüş olabilirler...
ki bende olsam bende kitlerdim :D
bilim bölümünde ne tartışmalar dönüyor onlar kitlenmiyor mesela...[signature][hline]  
Mesaj tarihi:
Sacma sapan tartismalar yaratmak, insanlarin hayatindan cok degerli dakikalar calmaktir cünkü.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Mesaj tarihi:
tartismak kotu degil ama bos bir ugrastir .

hele ki boyle internet gibi envai cesit adamin oldugu ortamlarda hepten bostur cunku senin fikrinin en zit gorusunden de adam vardir . birbirini ikna etme calisir durursun bu ortamda tartisirsan . bu kotu bir sey degildir ama bostur cunku kimse kimseyi ikna edemez .

istersenin bu konuyu tartisirim ahahah[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
Aslında siyasetin olması lazım..
gerekli bişi..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
bence din ve siyaset birbirine karışmamalıdır *!konu alakasız yere çekmek istenmektedir*[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
ya kötü bişey değil tartışmak tabi ki de,din ztn yasak.ayrıca bu gibi konuları tartışmak biraz boş.bi sonuca varılamıyor.[signature][hline]la petite ezique
Mesaj tarihi:
said:
Bleeding, 18 Temmuz 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
Ben seni ikna edebilirim !

edebilirim yok . etmek icin daha detayli ve uzun yazman lazim . ha gerek yok cunku edemezsin. ben bastan edemezsin demisim sen ne desen bos ahah[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Mesaj tarihi:
tartismak caiz degil:P
edit:imla[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
B@B th3 G3NK

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 19 Temmuz 2005 00:57 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...