Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patinin En Duzenli en Seviyeli Bolumu

Laurelin

Öne çıkan mesajlar

Anımecıler boyle işte dıkkat ettımde bır kımse kavga etmemiş kıtlenen konu yok gibi bişey fake dadanmamış kımse kımsenın gozunu cıakrmaya calısmıyor bır an sevındırık oldum paylasmak ıstedım bence Patı bolumlerı ıcersındekı sevıyelı sohpetın oldgu nadır yerlerden bırı burası aman nazar degmesın hepımız adına hepımızı kutluyorum :P

Tarıh bolumunden cıkıp buraya gırdıgımde sankı bır savas alanından yaralı berelı ayrılmış cenente gelmıs gıbı hıssedıyorum kendımı anormal sakınleştiriyor bu bolumdekı muhabbet ınsanı cevap vermeyı gectım okumak bıle cok guzel
kendı adıma bu bolume mesaj atan yazı yazan herkese sonsuz tesekkur edıyorum[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Sosyal ağlarda paylaş

Ağzına sağlık, tam olarak düşüncelerimi dile getirmişsin.

Burada çıkacak en büyük münakaşa ancak "Ben bu animeyi beğenmedim sen nasıl güzel dersin" şeklinde olur ki öyle bir şeye de rastlanacağını pek sanmıyorum.

En az mesaj atılan bölümlerden biri olmasına rağmen en severek takip ettiğim bölüm olma özelliğini taşıyor burası.
Neymiş, nicelikle nitelik ters orantılıymış.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 15 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki:
Burada çıkacak en büyük münakaşa ancak "Ben bu animeyi beğenmedim sen nasıl güzel dersin" şeklinde olur ki öyle bir şeye de rastlanacağını pek sanmıyorum.

boyle bir tartisma elfen lied hakkinda olmustu hatirlatirim ehu. ama diger dediklerinize katiliyorum bende. bir bakima beni animeyle kaynastiran yeni seyler seyretmemi saglayan forum oldu. kuranlara emegi gecenlere tesekkurlerimi sunarim (karakedi ellerin dert gormesin)[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings)
Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece]
Sosyal ağlarda paylaş

elfen lied'e güzel diyenlerin hepsini taksim meydanında sallandırmak lazım! :D[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wispy, 15 Temmuz 2005 05:29 tarihinde demiş ki:
"Iyy, eziğe bak eşşek kadar olmuş çizgi film izliyor eki eki" diyecek insan profili, gün gelipte, "Hoca, Anime hatunları daş daş" şeklinde bölüme akmazlarsa, bölümümüz seviyeyi aynen korur diye inanıyorum ben.

Hahaha o konuyu açan bendim...
abi arada muzurlukta olmalı değil mi ?
Şaka bir yana en iyi bölümleden bir tanesi çünkü aynı hobi için toplanınca insanlar pek bir kavga çıkmıyor[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

mesela ben genelde buraya bakmam. şimdi dışarıdan geldim, yakcam yıkcam ortalığı. kötüyüm ben :D

"karalama defteri" bölümüne de bir göz gezdirin. orası da iyidir tartışma açısından. herkes orada melek kesilir bi anda, ûlvî tavırlar...

bu arada anime hatunlarıda taş oluyor be kanka(!) :)[signature][hline]is all that we see or seem
but a dream within a dream?

Edgar Allan Poe
Sosyal ağlarda paylaş

Seviyeli insan anime izler:D...

Sizlerle zevklerimi paylaşmak ayrı bir zevk:)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de
orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni
Yawarakana hitai wo nakushite mo
Akaku someta suna haruka koete yuku
Sayonara no rizumu.

Hatalıysam 0536 213 03 23
Sosyal ağlarda paylaş

aslında tarih bölümüyle karşılaştırmak biraz abartı oluyor.
elbette aynı hobi ile meşgul olan insanlar arasında kavga olmaz.
animeleri severim, anime seveni de severim
bu başlık da milletin birbirini yalama başlığı oluyo

*Elfen Lied'a laf edenlerin küçüklüklerinden kalma bir Keitaro sendromu olduğunu düşünüyorum*[signature][hline]Hello my friend, let's trade
Gheed

Anime listem
Sosyal ağlarda paylaş

• Admin
:)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom
Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL
Trex lvl 50 Bm
Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation
Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl.
Horizon:Satanix The Dragon..
Sosyal ağlarda paylaş

Kimi Ga nozomu eien 'i izlemeyene kafam.... neyse :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...