Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Anımecıler boyle işte dıkkat ettımde bır kımse kavga etmemiş kıtlenen konu yok gibi bişey fake dadanmamış kımse kımsenın gozunu cıakrmaya calısmıyor bır an sevındırık oldum paylasmak ıstedım bence Patı bolumlerı ıcersındekı sevıyelı sohpetın oldgu nadır yerlerden bırı burası aman nazar degmesın hepımız adına hepımızı kutluyorum :P Tarıh bolumunden cıkıp buraya gırdıgımde sankı bır savas alanından yaralı berelı ayrılmış cenente gelmıs gıbı hıssedıyorum kendımı anormal sakınleştiriyor bu bolumdekı muhabbet ınsanı cevap vermeyı gectım okumak bıle cok guzel kendı adıma bu bolume mesaj atan yazı yazan herkese sonsuz tesekkur edıyorum[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Aman sus nazar değmesin:D[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2005 Ağzına sağlık, tam olarak düşüncelerimi dile getirmişsin. Burada çıkacak en büyük münakaşa ancak "Ben bu animeyi beğenmedim sen nasıl güzel dersin" şeklinde olur ki öyle bir şeye de rastlanacağını pek sanmıyorum. En az mesaj atılan bölümlerden biri olmasına rağmen en severek takip ettiğim bölüm olma özelliğini taşıyor burası. Neymiş, nicelikle nitelik ters orantılıymış.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odune Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Wispy, 15 Temmuz 2005 01:42 tarihinde demiş ki: Burada çıkacak en büyük münakaşa ancak "Ben bu animeyi beğenmedim sen nasıl güzel dersin" şeklinde olur ki öyle bir şeye de rastlanacağını pek sanmıyorum. boyle bir tartisma elfen lied hakkinda olmustu hatirlatirim ehu. ama diger dediklerinize katiliyorum bende. bir bakima beni animeyle kaynastiran yeni seyler seyretmemi saglayan forum oldu. kuranlara emegi gecenlere tesekkurlerimi sunarim (karakedi ellerin dert gormesin)[signature][hline]Dünyasını Kaybedenler Yeni Bir Dünya Kurmak Zorundadır. (David Eddings) Orewa Kaizoku o ni naru otoko da [Monkey D. Luffy/One Piece] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 eh tarıh bolumundekı gunluk kavga sertlıgıyle kıyaslıyınca elfen lıed olayı ufak cocukların bırbırıne salak manyak demesıne benzıyor kavga şiddeti olarak[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 "Iyy, eziğe bak eşşek kadar olmuş çizgi film izliyor eki eki" diyecek insan profili, gün gelipte, "Hoca, Anime hatunları daş daş" şeklinde bölüme akmazlarsa, bölümümüz seviyeyi aynen korur diye inanıyorum ben.[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 elfen lied'e güzel diyenlerin hepsini taksim meydanında sallandırmak lazım! :D[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Wispy, 15 Temmuz 2005 05:29 tarihinde demiş ki: "Iyy, eziğe bak eşşek kadar olmuş çizgi film izliyor eki eki" diyecek insan profili, gün gelipte, "Hoca, Anime hatunları daş daş" şeklinde bölüme akmazlarsa, bölümümüz seviyeyi aynen korur diye inanıyorum ben. Hahaha o konuyu açan bendim... abi arada muzurlukta olmalı değil mi ? Şaka bir yana en iyi bölümleden bir tanesi çünkü aynı hobi için toplanınca insanlar pek bir kavga çıkmıyor[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 benimde en cok baktigim yeri burasi sitenin. hem en cok ilgi alanim burda, hemde arkadaslarin sohbetleri seviyeli, sevgili, saygili. hepinizi sefiyorum! :D[signature][hline]"hepiniz aynisiniz! ben luna parka gidiyorum!!" - Mortal Kombat (Turkce Super-Dublaj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 nie yaw elfen lied güzel değilmi :D[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Nazar değmesin :) Maşallah.[signature][hline]Bilgisine göre davranmayan kimse, üzerine kitap yüklenmiş hayvanlardan başka birşey değildir. ~®âi ~ * [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 mesela ben genelde buraya bakmam. şimdi dışarıdan geldim, yakcam yıkcam ortalığı. kötüyüm ben :D "karalama defteri" bölümüne de bir göz gezdirin. orası da iyidir tartışma açısından. herkes orada melek kesilir bi anda, ûlvî tavırlar... bu arada anime hatunlarıda taş oluyor be kanka(!) :)[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Keyzar Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Seviyeli insan anime izler:D... Sizlerle zevklerimi paylaşmak ayrı bir zevk:)...[signature][hline]Aa kanashimi ni somaranai shirosa de orenji no hanabira yureteta natsu no kage ni Yawarakana hitai wo nakushite mo Akaku someta suna haruka koete yuku Sayonara no rizumu. Hatalıysam 0536 213 03 23 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 çok elit takılıyoruz ya, keşke biraz kavga gürültü olsa :-P[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 aslında tarih bölümüyle karşılaştırmak biraz abartı oluyor. elbette aynı hobi ile meşgul olan insanlar arasında kavga olmaz. animeleri severim, anime seveni de severim bu başlık da milletin birbirini yalama başlığı oluyo *Elfen Lied'a laf edenlerin küçüklüklerinden kalma bir Keitaro sendromu olduğunu düşünüyorum*[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Sam, 15 Temmuz 2005 06:33 tarihinde demiş ki: elfen lied'e güzel diyenlerin hepsini taksim meydanında sallandırmak lazım! :D Elfen Lied kötü diyen O <--- böyledir hrrr(Harf şeklinde değil halka şeklinde )[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 :)[signature][hline]Wow:Satanix 60 NE Rogue of BL , Satanix UD Rogue of The Maelstrom Daoc:(iskoç)Trex lvl 50 paladin DEL,SataVir lvl 50 ice wiz DEL Trex lvl 50 Bm Coh:Satanix Electrical blast/Electricity manipulation Swg:Viru Jan-Tiran BH on Ecl. Horizon:Satanix The Dragon.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tanoren Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ahaha kavga mı istiyordun, al sana harem tarzı animeleri sevmeyenlere kafam girsin :D (kötü de olsa espri amaçlı yazılmıştır, kimse üzerine alınmasındır)[signature][hline]Hello my friend, let's trade Gheed Anime listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Kimi Ga nozomu eien 'i izlemeyene kafam.... neyse :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Gundam Seed'e laf edene de ben..... ...... ..... cok kizarim! :D[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Cowboy Bebop a laf edene dalarım :) Eden yok da gerçi etmiş olalım :) Özendim abilerimden...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kleo Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 + ablalarindan :D[signature][hline]"Mutluluk bile aci veriyor, cunku sonu var biliyorum." - maNga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Dregoth, 15 Temmuz 2005 22:56 tarihinde demiş ki: Cowboy Bebop a laf edene dalarım :) Eden yok da gerçi etmiş olalım :) Özendim abilerimden... You gonna carry this weight... diyorum Bide Ballad of fallen angels diyorum ve kaçıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Bende burayı çok seviyorum.animeler olunca kendimi bambaşka bir dünyada gibi hissediom.[signature][hline][b][u][i]Dark Elf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 O kadar kaptırmakta iyi mi bilmiyorum ama bende buranın Çizgi Dünyası bölümünden ve anime izlemekten çok keyif alıyorum.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar