Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hürriyet Gazetesinin Anketi

Ryan

Öne çıkan mesajlar

uzun zamandan beri fake görmüyorduk ...[signature][hline]Wendigo, 09 Temmuz 2005 20:31 tarihinde lafı öyle bir gediğine oturtmuş ki bakınız ne demiş:
seni hayat banlamış ben ne yapayım yazık!

forgiver 1, 11 Aralık 2004 21:40 tarihinde demiş ki:
bu arada hoşgeldin ps: senin mesajına ve diğer mesajlara hoşgeldin yazmamım tek nedeni post kasmak doğru söyleyeni 9 köyden kovarlar bakalım bu seferde yörünge dışı olcammı

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 17 Temmuz 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
sana kafa atrayımmı? tmm sezen aksu bu kişilerle karşılaştırılazamz.. ama soylendigi gibi sezen aksu dunaydaki sayılı sanatcıdan birisin.. sen gelmiş vasatın sutunde bişey yapmışmı diosun... seninde sezen aksuyu bethooven ve mozartın arasına koyan cahil milletten farkın yok kanımca..

sezen aksu vasatın altında demiyorum farkındaysan.
parçalarındaki enstrüman düzenlemeleri vasatın altında, ki öyle, sezen aksu ne kadar über olsa da. lirik yazmada yadsınamaz bi kıvılcımı var mı, var. oldukça kaliteli seslendiriyor mu, seslendiriyor. ama müzikal eserlerine müzikal olarak bakarsak, altyapısı hakkaten berbat, kiminle çalışmış, neler yapmış bilmiyorum ama öyle sonuçta. ki süper olsa bile kendisi işin bu kısmıyla ilgilenmediği için bir şey değiştireceği de yok.

bi de saçma sapan, kendinizi aşan ithamlarda bulunmadan önce ne denilmiş anlasanız da şöyle durumlara düşmeseniz.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

babam mı unutturdu.

unutturulmuşmuş.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

said:
blackchaos, 17 Temmuz 2005 20:12 tarihinde demiş ki:
Şimdi bi kere Sezen Aksu müthiş bir insandır.
Ve Dünya nın sayılı sanatçıları arasındadır.

Herkes Aşık olduğunda Sezen Aksu dinlemiştir.
Yazıldığı dönemde hamside vitamin olan çoğu genç şimdi aşklarını bu eski şarkılarla yaşıyor.
Gülümse , geri dön , sen ağlama ...

Ben Sezan Aksu ya gerçekten tapıyorum mükemmel bir insan.

Ama Mozart Beethoven arasına girebilecek kadar mükemmel mi bilemem.
Şu an Dünyada bulunan sanatçılar arasında en mükemmelerinden biri olduğu kesin....

Bütün genellemeler yanlıştır. Sevmem dinlemem.
Ayrıca kime göre neye göre mükemmel? Yaptığı tonlarca iğrenç besteyle Türk gençlerinin yarısının müzik zevikni köreltti desem ben, ne cevap ereceksin?[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting
Sosyal ağlarda paylaş

Evet bi düşüyorumda şinaynayda yavrum şina şina nay gerçekten bi Vivaldi'nin, Bach'ın , Beethoven'ının eserlerini aratmıcak kalitede.
Hayır bide buraya oturmuş SEzen aksu müthis besteci mükemmel yazar şair falan
ne mükemmeli ne bestesi ne şairi.
Bu ülkenin HİÇBİR pop sanatçısını büyütmeyin.hiçbirşey çünkü bu insanlar.
Sezen aksu popçu degil diyin şimdi ortadan ikiye yarılıyım
2-3 nesil sonra sezen aksudan kaç kişinin haberi olucak.
Bu insanlar 5 asırdır var.
Yazık be
[signature][hline]metaphor

[Bu mesaj Eternal tarafından 18 Temmuz 2005 01:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...