Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bugün okuyodum gazete ve gazetenin pazar ekinde okuduğum bi anket yüzünden beynimden kaynar sular boşaldı, ankete göre gelmiş geçmiş en yaratıcı müzisyenler sıralaması: 1- Mozart 2- Sezen Aksu (OHAAAAAAAA) 3- Beethoven burdan bakabilirsiniz milletce cahillikten ölücez yahu..[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yok 1. Ankaralı Turgut yanlış yazmışlar.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 gurur duyacağınıza oha falan oluyorsunuz, fransada türkiyede celine dion hayranı olduğu kadar sezen aksu hayranı var.[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sezen Aksu başka konularda da 1. olabilir, mümkündür.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ya Mozart,Beethoven kiiiiim Sezen Aksu kim.Güldürmeyin adamı[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. [Bu mesaj Revenge tarafından 17 Temmuz 2005 20:09 tarihinde değiştirilmiştir]
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ehaeh öyle anket mi olur ya?aynı ankette mozart ile sezen aksu nası bulunabilir yani?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sezen aksu bir Türk olarak o sırayı hakkettiyse helal olsun diyorum ama hakketmiyor o sırayı bence. yani sezen aksuyu sevmemek bir yana mozart ve beethoven ile aynı cümlede bile kullanılamayacak bir kişi.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected]
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Şimdi bi kere Sezen Aksu müthiş bir insandır. Ve Dünya nın sayılı sanatçıları arasındadır. Herkes Aşık olduğunda Sezen Aksu dinlemiştir. Yazıldığı dönemde hamside vitamin olan çoğu genç şimdi aşklarını bu eski şarkılarla yaşıyor. Gülümse , geri dön , sen ağlama ... Ben Sezan Aksu ya gerçekten tapıyorum mükemmel bir insan. Ama Mozart Beethoven arasına girebilecek kadar mükemmel mi bilemem. Şu an Dünyada bulunan sanatçılar arasında en mükemmelerinden biri olduğu kesin....[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: metboy, 17 Temmuz 2005 20:11 tarihinde demiş ki: sezen aksu bir Türk olarak o sırayı hakkettiyse helal olsun diyorum ama hakketmiyor o sırayı bence. yani sezen aksuyu sevmemek bir yana mozart ve beethoven ile aynı cümlede bile kullanılamayacak bir kişi. , Pele ve Maradonayı Hakan Şükür le karşılaştırmaya benziyo biraz.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 tabii ki muhteşem bi kadın sezen aksu, ama kategoriler o kadar ayrı ki yani, anketin dandikliği bu. orda sezen aksu hayranı olan herkes işaretler sezen aksuyu, ya mozart, bach, beethoven'dan oluşan bi anket yaparsın, ya da sezen aksu, barış manço, erkin koray'dan oluşan anket yaparsın. ikisinin karşılaştırılması abes olmuş bence.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hakkaten oha. yahu beethoven bu. allah aşkına, sezen aksu bi yorumcu olabilir, bi yazar, şair, lirik yazarı olabilir, ama hangi şarkısı müzikal, enstrümental anlamda vasatın üstünde ki? kaldı ki kendi de ne enstrüman çalıyor, ne de düzenlemelerini yapıyor, işin o kısmıyla ilgileniyor. her ne kadar bu kavramı üst derecede nitelendirsen de şarkı söylemektir bu neticede, nasıl tonla ismin -ki isim diyorum, marka diyorum, birikim diyorum, üretim, gelişim diyorum- arasından sıyrılır da ikinci olur. düpedüz saçmalık, düpedüz cehalet.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: sheref, 17 Temmuz 2005 20:07 tarihinde demiş ki: gurur duyacağınıza oha falan oluyorsunuz, fransada türkiyede celine dion hayranı olduğu kadar sezen aksu hayranı var. saçmalama lan =P sezen aksu' yla beethoven bir mi? sezen aksu kulakları duymadan sadece piyanonun titreşimleriyle senfoni yazabilir mi? yani çok saçma bir anket. herhalde türk halkı mozart ve beethoven dan anlamaz diye araya bir de sezen aksu yu sıkıştırmışlar.[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sezen Aksu super bir yazar super bir ses ama mozart gibi beethoven gibi dunyaca unlu ve asmis olan soz yazarlari ve muzisyenleriyle aynı yerde bile olamaz bence zaten su anda bile bu 2 insanın eline su dokecek birileri yok bence[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 * Sıkı tutunur *[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kolpa bir anket, memleketimin insanının yarısı Beethoven insan mı, köpekmi anketine köpek adı diye cevap verir. Çıkması gereken sonuç İbo, Müslüm baba ve Mahsun Kırmızıgül olmalıydı.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
Ryan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 oha ya olayı türklüğe bilmemneye niye çekiyosunuz ? hiç mi akıl - mantık yok ? gurur duymamız gerekiyomuş bide PEHH YA PEHH[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: fedaykin, 17 Temmuz 2005 20:19 tarihinde demiş ki: Kolpa bir anket, memleketimin insanının yarısı Beethoven insan mı, köpekmi anketine köpek adı diye cevap verir. Çıkması gereken sonuç İbo, Müslüm baba ve Mahsun Kırmızıgül olmalıydı. :lol: Harbi adamı köpek yaparlar beklenir[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
fedaykin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sokağa çıkıp kendi kültür grubundakilerle değilde diğerleri ile konuşursan bunu çok rahat görebilirsin.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. bi fransız gastesi de şey demiş: "ırak üç parçaya ayrılıcak. 1-normal 2-süper 3-kurşunsuz"
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bence fazlasıyla hak ediyor gurur duymak gerekiyor[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: montezaus, 17 Temmuz 2005 20:14 tarihinde demiş ki: hakkaten oha. yahu beethoven bu. allah aşkına, sezen aksu bi yorumcu olabilir, bi yazar, şair, lirik yazarı olabilir, ama hangi şarkısı müzikal, enstrümental anlamda vasatın üstünde ki? kaldı ki kendi de ne enstrüman çalıyor, ne de düzenlemelerini yapıyor, işin o kısmıyla ilgileniyor. her ne kadar bu kavramı üst derecede nitelendirsen de şarkı söylemektir bu neticede, nasıl tonla ismin -ki isim diyorum, marka diyorum, birikim diyorum, üretim, gelişim diyorum- arasından sıyrılır da ikinci olur. düpedüz saçmalık, düpedüz cehalet. sana kafa atrayımmı? tmm sezen aksu bu kişilerle karşılaştırılazamz.. ama soylendigi gibi sezen aksu dunaydaki sayılı sanatcıdan birisin.. sen gelmiş vasatın sutunde bişey yapmışmı diosun... seninde sezen aksuyu bethooven ve mozartın arasına koyan cahil milletten farkın yok kanımca..
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ARkadaslar biraz dusunun. Neden cnn.com daki olimpiyat nerde olsun anketine Istanbul icin 1milyon oy gelirde secilen londra icin 200bin oy gelir. Bunun sirri turk zekasinda. En guzel fimler siralamasinda dunyayi kurtaran adam 2. fln oluyor sizce neden. Dunyayi Kurtaran adam en komik fimler siralamasinda 2. ne kadar hakediyorsa Sezen Aksu da o listede 2. o kadar hakediyor bence. Haa Sezen Aksu ya laf yok muthis bir besteci yorumcu ses bana gore (Otorite degilim tabiki) ama o listedeki 2 adama v yasadiklari yillara ve suandaki gecerliligine bakiyorumda acaba Cocuklarimiz Sezen Aksu yu taniyacaklarmi? Ayrica o listedeki 2 kisi butun dunyaya hitap ederken Sezen Aksu sadece Turklere hitap ediyor. bilmem yanlismiyim ben yabanci bir album cikardigini fln hatirlamiyorumki. O listeye girebilmek icin 10 tane yabanci album cikarmasi lazimdi
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 müzikal, enstrümental anlamda Öhm[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Wendigo Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 populerlik ayrı müzisyenlik ayrı sezen aksunun orada ne işi var. tamam o da cok onemli bir sanatci ama bach vs. dururken sezen aksu nun o listede yer almasi komik[signature][hline]lost in sorrow nights! follow the energizer tav$ani Wen of Burning Legion gizli ninja
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yabancı albümün yanında bi de 300 yıldır dinleniyo ve çalınıyo olması gerekirdi :)[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas..
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Biz Emel Sayin i ne kadar seviyorsak Cocuklarimizda Sezen Aksu yu o kadar sevicek. Ama Muzik dersinde yine Flut ile Kardes olun ey insanlar bunu ister tanrimiz i calicaklar. Sanirim 9. senfoni idi :)
Öne çıkan mesajlar