Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 http://www.download.com/MV2Player/3640-2139_4-10136791.html?pn=7&sb=0&v=0 Sorunsuz, 800K, freeware... Gayet güzel... DivX CD'lerine eklenebilecek kadar ufak ve fazlasıyla iş görüyor.. Bir ton da hoş fonksiyonu var.. Tavsiye edilir.. Eğer dosya bozuk inerse bir iki kere daha deneyin.. Bende ilkinde düzgün gelmedi..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Bs Player'a rastladınmı?[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Peki ya VLC Player'a?[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Throndor Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 İkisine de rastladım dostlar.. ama rastlamadıklarım pek tabi olabilir.. Ben kendimce denedim bi 10-15 tane.. Bu da aralarından en iyi olandı.. Gelmiş geçmiş en iyi player da olmayabilir.. İhtiyacınız varsa indirin bakın işte belki seversiniz.. Ha yok ben 1500 tane denedim ,en iyisi bu değil xxxxx adlı player diyorsanız, boşverin indirmeyin bunu.. devam edin bildiğinizi kullanmaya..[signature][hline] Deus Ex Machina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ViPlay209[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ghaldszar Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 vPlayer' a rastladın mı? 600k civarında super kullanışlı. Kurman gerekmiyor, tek dosya Orasından burasından ware cıkmıyor, Ad-aware koruması açıkken ad-aware' yi delirtmiyor. Bu da freeware. Yıllardır kullnıyorum hastasıyım. Nerdyse cebimde taşıyacam o derece yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeadSouL Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: ghaldszar, 19 Temmuz 2005 02:39 tarihinde demiş ki: vPlayer' a rastladın mı? 600k civarında super kullanışlı. Kurman gerekmiyor, tek dosya Orasından burasından ware cıkmıyor, Ad-aware koruması açıkken ad-aware' yi delirtmiyor. Bu da freeware. Yıllardır kullnıyorum hastasıyım. Nerdyse cebimde taşıyacam o derece yani. Ben de senelerdir bu programı kullanıyorum; gerçekten de mükemmel bir program. Vplayer hakkında ayrıntılı bilgi almak için tıklayın.[signature][hline]İnternet ve Teknoloji | ICQ | XFire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bedne vplayer kullanıyorum ve memnununm.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hmm bsplayerdan iyi midir? bsplayerda da adawere ile ilgili sorun yaşanmıyor zaten, altyazıda çok da büyük kolaylık sağlıyor.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mv2player kullanın mutlu kalın derim.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Deniyelim bakalım Edit:Sin city'i açmadı dandik sildim..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. [Bu mesaj Madcat tarafından 19 Temmuz 2005 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Mv 2 player gercekten cok iyi bir program 2 senedir kullanıyorum diger programlarıda denedim ama en cok bunda mutlu oldum[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bsplayer ve videolan[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 mv2player'ın üzerine tanımam.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar