Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

1.7 Warlock Changes..

Gangren

Öne çıkan mesajlar

Yok abi bu feyk. Warlock hakkında bilem olsa bi yerinde mage nerfed yazmalı.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
CusTodeM, 19 Temmuz 2005 01:13 tarihinde demiş ki:
shaman needs more buffs

evet evet shamanlara buff kesinlikle lazım.

Hatta 1.7'de shamana gelecek olan şeyler:
Hex kesin zaten.
Chain Heal ve Healing Wave güçlendirilcekmiş. Chain Heal, priest'ın Prayer of Healing'i gibi olcak sadece crit yüzdesi %50 olcakmış.
Stealth imkanı olcakmış ve bu sırada tüm lightning büyüleri yapılabilinecekmiş.
Lvl 60'da ise epic mount tarzı Spirit Wolf büyüsü gelcekmiş, %70-80 gibi bir hız artışı sağlıycakmış, invisibility, water walking ve slow fall büyüleriyle birlikte gelcekmiş. polymorpha karşı immune olcakmış ve polymorphu kaldırmak için kullanılabilinecekmiş. Hatta Spirit Wolf ile kısıtlı bir zaman da olsa uçabilecekmişiz.

Ama bunların da yeteceğini zannetmem.
Totemleri cast etmek yerine elimizde silah olarak taşıyabilsek, hatta bunları mixlesek, healing totem ile stoneskin totemi birleştirip aynı anda kullanabilsek, arcanite reaper gibi güçlü silahlar kadar güçlü olsa bu kullandığımız totem weaponlar,
sonra mage gibi portal açabilsek, ama sadece bizim için olsa ve instant cast yapabilsek. istediğimiz yüzlerce yeri marklayıp oralara ışınlanabilsek. bu marklar için de bir defter olsa. ve bu teleportation büyüsü hiç mana harcamasa.
Büyücülerin blizzardı gibi shamanın da call lightning büyüsü olsa...

belki shaman doğru dürüst bir classa benzer :-P[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 19 Temmuz 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
said:
shaman needs more buffs

Hatta Spirit Wolf ile kısıtlı bir zaman da olsa uçabilecekmişiz.

Evet evet! Shamanlara ucma istiyoruz!

Ben hayal edemiyorum bufflanmis bir shaman yani.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Delidumrul, 18 Temmuz 2005 23:27 tarihinde demiş ki:
ne nerflocku ruinlock gormediniz herhalde. 2.4k critleyen elemani...

walla ben max 2.8 vurdum sm-ruin build i varken ama .. işte o her zaman ole olmuo . biriyle pvp yaparken iki kere crit lersen kesin alıosun ama hic crit lememek gbi bi durum da var ki iki tane sb atmak classını oynamayı bilen insana karsı kolay iş deil ..
simdi deiştim talent ları demonology yaptım mis gbi :) max 1.5 falan vuruorum ama olmuorum en aazından iki dokunusta .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bonecrusher, 19 Temmuz 2005 01:49 tarihinde demiş ki:
said:
shaman needs more buffs

evet evet shamanlara buff kesinlikle lazım.

Hatta 1.7'de shamana gelecek olan şeyler:
Hex kesin zaten.
Chain Heal ve Healing Wave güçlendirilcekmiş. Chain Heal, priest'ın Prayer of Healing'i gibi olcak sadece crit yüzdesi %50 olcakmış.
Stealth imkanı olcakmış ve bu sırada tüm lightning büyüleri yapılabilinecekmiş.
Lvl 60'da ise epic mount tarzı Spirit Wolf büyüsü gelcekmiş, %70-80 gibi bir hız artışı sağlıycakmış, invisibility, water walking ve slow fall büyüleriyle birlikte gelcekmiş. polymorpha karşı immune olcakmış ve polymorphu kaldırmak için kullanılabilinecekmiş. Hatta Spirit Wolf ile kısıtlı bir zaman da olsa uçabilecekmişiz.

Ama bunların da yeteceğini zannetmem.
Totemleri cast etmek yerine elimizde silah olarak taşıyabilsek, hatta bunları mixlesek, healing totem ile stoneskin totemi birleştirip aynı anda kullanabilsek, arcanite reaper gibi güçlü silahlar kadar güçlü olsa bu kullandığımız totem weaponlar,
sonra mage gibi portal açabilsek, ama sadece bizim için olsa ve instant cast yapabilsek. istediğimiz yüzlerce yeri marklayıp oralara ışınlanabilsek. bu marklar için de bir defter olsa. ve bu teleportation büyüsü hiç mana harcamasa.
Büyücülerin blizzardı gibi shamanın da call lightning büyüsü olsa...

belki shaman doğru dürüst bir classa benzer :-P

yine azıcık buff yapmışlar.. Fak u blizzard. :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...