Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlginç bir olay

Rock

Öne çıkan mesajlar

Görmeden kesinlikle inanmam böyle şeye. sen kendinden 11 lvl yüksek adama vuramazsın. adamın defancesi senden 50 daha yüksek ki bi o kadar attack ı var. Kasan bi adamı alman imkansız gibi bişey..

Bende onyxia sololadım varmı ötesi... :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Wendigo, 15 Temmuz 2005 14:52 tarihinde demiş ki:
lvl 40 da res. sickness fln vardir o esnada

bencede bu 40+ olayi icin senin durumun ise paladin cok buffli bir arkadas oldugu icin sen onu oyle kolay olduremezsin o da kolay olduremez cunku az vurur ama seni kolay almis olmasi gercekten ilginc

edit:imla[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
B@B th3 G3NK

[Bu mesaj CusTodeM tarafından 17 Temmuz 2005 03:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
spawn77, 17 Temmuz 2005 03:12 tarihinde demiş ki:
Görmeden kesinlikle inanmam böyle şeye. sen kendinden 11 lvl yüksek adama vuramazsın. adamın defancesi senden 50 daha yüksek ki bi o kadar attack ı var. Kasan bi adamı alman imkansız gibi bişey..

Bende onyxia sololadım varmı ötesi... :)

İnanmak sana kalmıştır yanımda lvl 60 olan larda vardı olay BL de oldu.Yaptığım tek şey etrafında kelebek gibi dönmekti ayrıca vurduğum tüm dmg lar ability idi...Adam 2 kere fear atabildi 1 ini bozdum 2. de Wotf son sn sine denk geldi immune geçti curse lar vardı ama üstümde adam bana bir kez bile shadow bolt atamadı bu kadar ezikti :p (birde peti yoktu)
Sosyal ağlarda paylaş

38 pala 33 pala 35 rouge ücümüz afk bi 44+ yı zor indirdik 1.5 2dk sürdü bencede biras moronluk warmıs o gelen adamda yada lag :P
said:
fedaykin, 15 Temmuz 2005 09:59 tarihinde demiş ki:
Level 30 bir adamın afk haricinde level 40+ bir adamı alması için über bir insan, karşısındakinin de moron olması gerekir gibime geliyor.
[signature][hline]----Eskilerden Kim Kaldı Zalim Mayko----
Nick:was Silverpain
Server:was Ares
Clan:was The_Others²
Class:was Warrior
Race:was El Morad
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ad3m, 17 Temmuz 2005 03:30 tarihinde demiş ki:
said:

İnanmak sana kalmıştır yanımda lvl 60 olan larda vardı olay BL de oldu.Yaptığım tek şey etrafında kelebek gibi dönmekti ayrıca vurduğum tüm dmg lar ability idi...Adam 2 kere fear atabildi 1 ini bozdum 2. de Wotf son sn sine denk geldi immune geçti curse lar vardı ama üstümde adam bana bir kez bile shadow bolt atamadı bu kadar ezikti :p (birde peti yoktu)

warlock'un bir peti olduğunu da varsayıyorum... bir de 11 lvl fark olduğunu hesaba katarak sana atacağı curse'lerin ölümüne yeteceği kanaatine varıyor, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

istediği kadar eziq olsun video ya almadan yanımda görmeden falan kesinlikle inanmam ister kelebek ol ister arı alamazsın :)

Ayrıca o lvl da ne kelebekliği adamdan insant curseyi yiyince kalırsın yerinde olamazsın kelebek falan :)[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

Farklı bir olayıda ben yaşadım.

Warsong çıkışı tekrar sıraya girmiş bekliyorum, klasik şekilde herkes birbiriyle duel yapıyor vs. Fakat bir duel diğerlerinden çok farklıydı.

LvL 49 Mage ve LvL 60 Warrior duel yapıyordu. İnanılmaz şekilde kaçtı mage, şans dersiniz başka birşey dersiniz bilemem ama gördüğüm kadarıyla Warrior çoğu saldırıyı resist etmeksizin aldı içeri ve yattı yere. Her ikisinide inspect edemedim o an ama Warrior'la çok defa oyun oynadım, eşyaları pek iyi değil ve AV questi ödülü olan 2h polearm kullanıyordu.

Ne kadar dandik eşyası olsa bile bana göre aradaki lvl farkı, Warrior'ın 2h kullanışı, Mage'in cloth armor giyişi vs. bir sürü etkenle Mage'in 1 ya da 2 hitte ölmesi ve normal olarak çok çabuk şekilde duelin Warrior lehine bitmesi gerekirdi.

Aklıma GM oynuyodur diye vs. gelmedi hiç, daha çok Warsong'da bizi süründüren horde mage'lerden biridir diye düşündüm. Burdan imkansız gelebilir fakat gözlerimle baştan sona seyrettim bu duel'i.[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ractamainus, 18 Temmuz 2005 13:25 tarihinde demiş ki:
said:
ad3m, 17 Temmuz 2005 03:30 tarihinde demiş ki:
said:

warlock'un bir peti olduğunu da varsayıyorum... bir de 11 lvl fark olduğunu hesaba katarak sana atacağı curse'lerin ölümüne yeteceği kanaatine varıyor, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

Bu konu ile ilgili son mesajımdır inanmak veya inanmamak size kalmıştır.Belki karakter onun değildi belki hayatında ilk kez veya çok kez oynadı bilemicem ama ben o adamı o gün orada yendim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...