Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Caddebostanın son hali.....

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Delirium, 17 Temmuz 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
Temizlenip plaj yapıldı merak etme sen.

ne kadar temizlendiğini düşünüyorsun. 6 milyon+ kişinin tezeği oraya gidiyor. Nasıl temizlenir. O gün temizlenir ertesi gün yine olur. Ayrıca akıntı var orada devamlı temiz olması düşünülemez[signature][hline]www.MerlininKazani.com
Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
Mesaj tarihi:
said:
Muhallebi, 17 Temmuz 2005 23:39 tarihinde demiş ki:
said:
blackchaos, 17 Temmuz 2005 23:16 tarihinde demiş ki:
Ütopyalar zaten gerçekleşmez tarihtede görülmemiştir
Bu yüzden Ütopya oluyor ya ...

Ayrıca Elaidi harbi laflarınla çelişmişsin.
Sanırım yine olta atmışsın topice ?

Açabilirmiyiz?

açmak istediğin yeri söyle açıyım...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
Mave, 17 Temmuz 2005 23:18 tarihinde demiş ki:
said:
aktiftablet, 17 Temmuz 2005 23:14 tarihinde demiş ki:
said:
elaidi, 17 Temmuz 2005 21:34 tarihinde demiş ki:
o gezen insanlar nasıl kendilerinden utanmıyo anlamıyorum.

donla denizde yüzmek. ve sonra dolaşmak etrafta.
herşeye devlet demeyin. en kusursuz devlet bile fakir halkı engelleyemez. ayrıca bu insanlar göçün birer ürünüdür. koyucaklar istanbula vizeyi.. oh..

+1

Siz o insanLarı görüp , neden o şekiLde denize girdikLerini biLip , neden o şekiLde doLaştıkLarını biLip , bir de bunun üstüne çözüm oLarak İstanbuLa vize koymak gibi bir çözüm üretip , bunu da pişkin pişkin söyLeyebiLiyorsanız bence insanLığından utanması gerekenLer sizLersiniz.

Esas buna +1[signature][hline]www.kalforum.com

Martıların Buluşma Noktası
Mesaj tarihi:
bi çoğumuz gene bilgi sahibi olmadan fikir sahibi.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Mesaj tarihi:
Daha doğru düzgün nüfus sayımı yapılamayan, %60'ı gece kondu olan, her taraftan girişi olan, bir ucu İzmit ile, diğer ucu Tekirdağ ile birleşmiş bir şehre koyulacak vizeyi kim denetleyebilecek çok merak ettim şimdi.
Mesaj tarihi:
kadıköylülere özel vize çıkartılmalı abi..fikirtepeli tayfayı kaldırır ancak orası zaten...:D[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi}
Mesaj tarihi:
kapatmaları veya cesıtlı kurallar koymaları lazım paralı olmasa cozum degıl memlekette kıroyum ama para bende dıyen cok tip var
marmarandan denıze gırılmez ehrkes temız fılan dıyo ama yapılan olcumler sadece kımyasal su pis yani saglıga zararı yok gırmenın sadece
onun dışında dun tuzlada ordunun kampına gıttık plaj olan yere bı ındım abovv omrumde o kadar cok denızanasını bır arada gormedım yanı ırılı ufaklı her yerde yuzuyoalr mılelt beklıyo akıntı alsın gotursu ndenıze gırelım dıye
Marmaradan denıze gırılmez sonucta utanmalıyızkı dunayda kendıne ait denızı olan tek ulkeyız ve o denıze gıremıyoruz pıslık ıcınde
yetkılıler sorunu plajalrı temızleyıp cozucekelrını sanıyorlar oysa marmaraya kıyısı olan butun ıller tedbır alır pıslık noktalarını kapatırsa ve gercekten emek harcanırsa bu işe akıntı yoluyla 3-4 yılda maramara yenıden pırılpırıl olabılır[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World.
Mesaj tarihi:
Tikkylerden kurtuluyoruz hiç olmazsa :) iyi tarafından da bakmak lazım[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Mesaj tarihi:
eğlensinler,ne güzel işte orda eğlenebilmerleri.
ama çeştli kurallar ve denetimler gelmel,mesela mangal,plajda mangal yapmak (ben o sahili görmedim bilmioyrum) çevreyi rahatsız ediyorsa yasaklansın.
çevreyi rahatsız etmedikçe herkes istediğini yapsın,ama o bölgede yaşyan insanlar o plaja gelenler sadece "varlığından,etraflarında bulunmalarından"rahatsız oluyorsa bok yesinler.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler
İçin dostlarım benim için
için için...
  • Yeni Oluştur...