forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 daha karizmatik ne yapılabinir bu durumda sonuçta o benim kız arkdaşım istediğim gibi yirim onu denmez[signature][hline]be the vanquisher, to forgive
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 abi en karizması "kovuldun" olurdu. Inanılmaz bir fabrikatör cocugu karizması olurdu işte.Tek kelimede alıyosun ortalıgın[signature][hline]metaphor
helena Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hoş değil bu davranışlar, tepki gösterin ama abartmayın =)[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum"
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Eternal, 17 Temmuz 2005 16:14 tarihinde demiş ki: abi en karizması "kovuldun" olurdu. Inanılmaz bir fabrikatör cocugu karizması olurdu işte.Tek kelimede alıyosun ortalıgın garson keyfinden soyluyor cunku degilmi? oranin isletmecisinin densizligi tamamen, garsonun ne sucu var? isletmeci boyle bir misyon vermese, garson gelip boyle birsey diyebilir mi?[signature][hline]Piiys [Bu mesaj Dojorel tarafından 17 Temmuz 2005 16:25 tarihinde değiştirilmiştir]
LiquiD Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bazen garsonlar kendi kafalarına göre yapabiliyorlar. ama garson bayansa, muhtemelen uyarı daha üstünden gelmiştir.
charlotte Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yanyana otururken iç içe geçiyosanız sizi otele alalım arkadaşlar. yok normal oturuyoruz ama uyardılar diosanız o zaman kızmak en doğal hakkınız.
Borntobewild Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Benim olayımda garson bayandı ve ortada işletme sahibi de yoktu yani en azından o kadar bağırmaya çıkardı birileri olsaydı :)
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Dojorel, 17 Temmuz 2005 16:23 tarihinde demiş ki: said: Eternal, 17 Temmuz 2005 16:14 tarihinde demiş ki: abi en karizması "kovuldun" olurdu. Inanılmaz bir fabrikatör cocugu karizması olurdu işte.Tek kelimede alıyosun ortalıgın garson keyfinden soyluyor cunku degilmi? oranin isletmecisinin densizligi tamamen, garsonun ne sucu var? isletmeci boyle bir misyon vermese, garson gelip boyle birsey diyebilir mi? Evet bende yukarda biraz önce senin söledigini söledim.geyik yapıyoruz burda tribe girmeyin [signature][hline]metaphor [Bu mesaj Eternal tarafından 17 Temmuz 2005 16:49 tarihinde değiştirilmiştir]
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Bonecrusher, 17 Temmuz 2005 14:58 tarihinde demiş ki: ben olsam kalkar giderdim, "peki uzak oturalım o halde" derdim. said: go2hell, 17 Temmuz 2005 10:39 tarihinde demiş ki: direk hesap lütfen said: Laraken, 17 Temmuz 2005 09:58 tarihinde demiş ki: anında hesap istenir cafeden çıkılır hesap neden istiyorsunuz ki? ben olsam para mara ödemezdim, orda size terbiyesizlik yapmışlar sonuçta. hesap ödemek sna kalmıs bisey değil sonuçta hizmet almıssın karsılığında, ya ordakilerle kızın yanında terbiyesizce laf dalası yapıcaksın ya da YEDİKLERİNİN PARASINI ödeyip çıkıcaksn iste.Bidaha da uğramassın gıcık olursa..
SoulCube Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 herkesin önünnde kızın dişini çekmeye uğraşırsan öyle derler
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yediklerinin parasını ödeyip çıkarsan olan sana olacak. adamın hiç umrunda değilsin, saygısızlık yapmış, sen ise kazık yiyerek ayrılıyorsun. "trip yapmak" değil de "utançtan kaçmak" oluyor o biraz[signature][hline]Beş Hececiler
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kalk git derim garsona amacını sorarım neyin mücadelesini veridiğini sorarım sonra hala ısrar ediyorsa hesap ister çıkarım.[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kimse kizarkadasinizla yanyana otururken gelip biraz uzak oturun demez. Bu yanyana olayini biraz abartmissiniz ki yada sizin yanyana tabiriniz bizimki ile ayni degil. Ayrica benimde restoranim olsa ole ortada birbirine gecmis 2 insan istemem restoranimda. Hatta edepli olun demem buyrun hesabiniz odeyin gidin derim. [Bu mesaj homoid tarafından 17 Temmuz 2005 18:53 tarihinde değiştirilmiştir]
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bir ton sey yazilmis cizilmis de, kaciniz burada yazdigi tribal seyleri soyleyebilir acaba oyle bir durumda :p Klavyeye benzemiyor bu bahsedilen durum pek. Sonuc olarak goreceli birsey, siz "ozel hayat" dediginiz seyi gayet halka acik bir alanda kizin girtlagini yoklamak olarak algiliyorsaniz hakli bir tepki gelecektir. Kimseye "sanane" gibi bir cikis yapma, kizma, hesap odememe vs. hakkiniz oldugunu dusunmuyorum oyle bir durumda, cunku adam size "niye sevgilisiniz siz" demiyor, ozel hayatiniza mudahale etmiyor yani, sadece halka acik mekaninda sevismemenizi rica ediyor :p Yaptiginiz gercekten sadece yanyana oturmak, belki birazcik yakin durmak vs. ise istediginiz lafi edersiniz tabi ama olay cikarmanin da bir anlami yok, cirkef ve suclu gozukursunuz disariya sonuc olarak hakli olsaniz bile. Olay cikarmadan sessiz sakin halledip istifinizi bozmadan oturmaya devam edebiliyosaniz kalinir, yoksa hesap istenerek veya terbiyesizligin derecesine gore istenmeyerek mekan terkedilir tabii ki o zaman.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bu olay mudurle konusmayla tatliya baglanir... Sen garsona ne soylersen soyle mudur oyle diyor patron un istegi diyecek... Sen de tipis tipis patrona gidip guzelce konusacaksin... Patron diyecek burasi aile mekani bu tur davranislari musterilerimiz negatif algiliyor falan... Sen de peki o zman diyeceksin gideceksin... Bir daha o kafeye ugrayip ugramamak sana kalmis... Bir de 24/7 yiyisme aliskanligi ne zamandan beri Turk kizlari ve erkeklerinin ayatinda bu kadar aktif rol oynuyor.. Eskiden millet utangac utangac giderdi kafeye falan, hatta oraya bile gitmexdi beraber gorulmesin vs. vs. Simdi utanmasak sevisecegiz ortalikta... Bence her seyin bir yeri var... adabi var... Guzel guzel konusup elini tutmak farkli bademcik ve kalp ameliyatlarina girismek farkli[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Dorsia, 17 Temmuz 2005 19:31 tarihinde demiş ki: Bence her seyin bir yeri var... adabi var... Guzel guzel konusup elini tutmak farkli bademcik ve kalp ameliyatlarina girismek farkli Cok guzel ozetlemissin olayi valla. Ortalik yerde sevismenin adi "ozel hayat, sizene", dejenere olmanin adi "modernlik, avrupailik" oldu, aldik basimizi gidiyoruz.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 haydi bir Avrupali ya da Amerikan gibi batili olsak anlayacagim... Ama bokunu cikarmada 1 numarayiz[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Aman fazla yuklenmeyelim de adimiz geri kafaliya, yobaza cikmasin simdi ehe.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 *!ne diyosun lan sen, denyo? git bana şefini çağır, gelirkende hesabı getirsin*[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sheeften bunu beklerim de... garsonun sucu ne?[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!!
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Dorsia, 17 Temmuz 2005 19:42 tarihinde demiş ki: sheeften bunu beklerim de... garsonun sucu ne? garsonun suçu yok, ona bu kelimeyi söyleten şefe bikaç nazik şey söylicem...[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sucu yoksa denyo deme adama, lol.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 denyo ama :) ayrıca şefine söyleyeceklerim yanında hiç bişey bu :)[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Buna ben "gültür fargıııı" diyorum. Almanya'da amfide 200 kişi ve profosörlerin önünde yiyişenler var, hem de ne yiyişme :p Ama artık alıştım yadırgamıyorum. Bonecrusher'ın dediği gibi olsa, ben yer içer sonra doyunca yiyişmeye başlarım, laf gelince de para ödemeden çıkarım. Abuzer türk mode on. :p[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Öne çıkan mesajlar