Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Sinemalarda daha önce karşımıza çıkanStarship Troopers'ın oyunu da yapım aşamasında... Futuristik FPS sevmeyen beni bile özellikle yumuşak karnımdan vurduğu için (starcraft-starship troopers-alien... Yıllardır az mı oynadık StarCraftRPG masaüstünde...) konusunu açmayı uygun gördüm... Bekleyip görelim.. :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Beğendiğim bir evren daha. İstiyorum:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ohh oh süper beklemedeyim...[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 grafikerini beğenmedim.[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razien Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 daha önce yapılmıştı bu film hakkında oyun ama tutulmamıştı ama filmi fena değil[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoguJr Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 1. filmini beğenmiştim 2. sini izlemedim[signature][hline]D&C Online Forum Revell - Night Elf Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 merak etme 2.sini izlememekle bişey kaybetmedin. Hatta 1.5 saat kazandın :D 1'in üzerine bu kadar aptal mı çekilir bi film...[signature][hline]www.forumum.org Anime takası yapılır, satılır ilgilenenler özel msg atsınlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 ikinci film tv için çekildiği için gayet kötü. Daha önceden çıkan oyunda strateji oyunuydu. Vasatın biraz üstündeydi bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murk Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 İkinci filmi Starship Troopers'dan saymıyorum ben şahsen. Neden böyle güzel bir filme bu tarz bir şey çekmeyi uygun gördüler onu da anlamış değilim.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche. [Bu mesaj Murk tarafından 18 Temmuz 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 2. filmi iyi değil. Ama animasyon serisi pek bir güzeldir Bulun izleyin izlettirin O kadar güzel yani[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ColdShadow Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 animasyon serisi mi var ya? Bir tane biliyorum ama film şeklindeydi(çok kötüydü bence) seri olduğunu bilmiyorum. [Bu mesaj ColdShadow tarafından 18 Temmuz 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Evet var adı "roughnecks: starship troopers chronicles" İlk başta 7 bölümlük bir şey yaptılar: - roughnecks - the starship troopers chronicles - (the pluto campaign) - roughnecks - the starship troopers chronicles - (the tesca campaign) - roughnecks - the starship troopers chronicles - (the hydora campaign) - roughnecks - the starship troopers chronicles - (the klendathu campaign) - roughnecks - the starship troopers chronicles - (the homefront campaign) - roughnecks - the starship troopers chronicles - (the zephyr campaign) Sonra bunun üstüne bir de TV dizisi yapmışlar (Ama ben onları bulamadım :( ) Oldukça güzel çalışmalar... İlk olanlar biraz kötü animasyon bakımından. Sonraki bolümlerde Lip sync'e varınca herşey var,güzel...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar