Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Starship Troopers

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sinemalarda daha önce karşımıza çıkanStarship Troopers'ın oyunu da yapım aşamasında... Futuristik FPS sevmeyen beni bile özellikle yumuşak karnımdan vurduğu için (starcraft-starship troopers-alien... Yıllardır az mı oynadık StarCraftRPG masaüstünde...) konusunu açmayı uygun gördüm... Bekleyip görelim.. :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Mesaj tarihi:
İkinci filmi Starship Troopers'dan saymıyorum ben şahsen. Neden böyle güzel bir filme bu tarz bir şey çekmeyi uygun gördüler onu da anlamış değilim.[signature][hline]"Zayıflar, bizi kendi gücümüzden utanmaya zorladıkları için kazandılar." - Friedrich Nietzsche.

[Bu mesaj Murk tarafından 18 Temmuz 2005 19:45 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
2. filmi iyi değil. Ama animasyon serisi pek bir güzeldir Bulun izleyin izlettirin O kadar güzel yani[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
Mesaj tarihi:
animasyon serisi mi var ya? Bir tane biliyorum ama film şeklindeydi(çok kötüydü bence) seri olduğunu bilmiyorum.

[Bu mesaj ColdShadow tarafından 18 Temmuz 2005 20:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Evet var adı "roughnecks: starship troopers chronicles"
İlk başta 7 bölümlük bir şey yaptılar:
- roughnecks - the starship troopers chronicles - (the pluto campaign)
- roughnecks - the starship troopers chronicles - (the tesca campaign)
- roughnecks - the starship troopers chronicles - (the hydora campaign)
- roughnecks - the starship troopers chronicles - (the klendathu campaign)
- roughnecks - the starship troopers chronicles - (the homefront campaign)
- roughnecks - the starship troopers chronicles - (the zephyr campaign)

Sonra bunun üstüne bir de TV dizisi yapmışlar (Ama ben onları bulamadım :( ) Oldukça güzel çalışmalar... İlk olanlar biraz kötü animasyon bakımından. Sonraki bolümlerde Lip sync'e varınca herşey var,güzel...[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız
  • Yeni Oluştur...