Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

LVL 62 lol

RedBullBursa

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaşlar bugün resmen kal geldi lol falan oldum bi arkadaşla oturduk muabbett ediyoruz.Abi adam ne dese beğenirseniz belli başlı questleri yapınca lvl 62 mi 63 e mi kadar ne çıka biliyomuşsunuz cidden merakımdan soruyorum varmı böle bişi... Aslında cidden accayip lol oldum ama varsa biz mahçup duruma düşücez tabi.
Sosyal ağlarda paylaş

Orjinal serverlar için konuşuyorum. 217401 Experiance veren bir quest bulursanız ve 59 dan 60 a geçmenize 1 exp kala bunu yaparsanız lvl 61 olabilirsiniz.
Lvl 60 olduktan sonra aldığınız Exp ler işlenmez. ( Xp barınız dolmaz yani)[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedBullBursa, 14 Temmuz 2005 23:36 tarihinde demiş ki:
lol falan oldum
Ben de oha falan oldum şimdi..
Hero level olayı geldikten sonra olucak lvl60 üstü, gelmeden oyuncular 60'ın üstüne çıkamayacak diye bi açıklama vardı eskilerden. Expansionla falan cap i yükseltmeyi düşünmüyorlar diye biliyorum.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

Abi lvl 60 sonra ilerlemediğini bende biliyorum ama arkadaşın x forumda okuduğuna göre bi quest varmış (dungeon) görevi işte etrafını 10 15( lvl 60)elite aynı anda sarıyomuş fln içilerinden %0.3 ihtimal bi item düşüyomuş ve çantana bu itemden her seferinde bi tane alabiliyomuşun ve 10 tane aynı itemden toplaman gerekiyomuş.Yani aynı görevi kısacası 10 defa yapman gerekiyomuş.Ve bunun sonucundada lvl 61 mertebesine ulaşabiliyomuşun annattığı kadarıyla.Ama abi eğer annattığı kadar varsa zindan 5 lvl 60 adamın sadece bi adam için girmesi gerekir bence...[signature][hline]I'm fragmaster.
Sosyal ağlarda paylaş

Yok doğru o ya ama sadece Shamanlara ozel.Shamanlar 61 olabilio.Ordada kuş formuna kavuşup invul olarak uçup millete dalıyorlar.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Ya şu hero olayı nedir? Saçma sapan bişeymiş gibi geliyo bana. Hero sistemi gelince 3-5 kişi mi hero olabilecek sanıyo bunlar? Eğer herkes hero ise o zaman hero diye bişey yoktur,herkes normaldir. Jedi saçmalığı gibi bişey değildir inşallah,WoW da ayvayı yemesin.[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

Hero olmucan zaten. Hero class olacan. Yani kahramanların mesleklerini yapabileceksin. Örnek kahraman Ilidian, Mesleği demonhunterlık gibi.

yani biraz daha açıklayayım. Sen ilidian olursan Hero olursun. Demon hunter Olursan Hero olmazsın. Exp lede bu meslekleri yapmana izin vercekler. Heroluk insanın içinde, Hero olunmaz doğulur etc.[signature][hline]Still im Hunted
Still im Hated
Now my blind eyes see other Can NOT

[WoW] Valandir nightelf warrior[60]
Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...