Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Sanırım çizim Shrekteki çizmeli kediyle aynı olacak. Seslendirende aynı, Antonio Banderas seslendiriyor. Kendi hikayesi çizmeli kedinin. Mutlaka görülmesi gerekecek. 2008.[signature][hline]g3nk.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hobaaa bizim rahatsız pisi işbaşında he?! :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 shrekte gorundugunden daha derin bir karakter zaten, iyi olmus. o aglar gozlerle baksin yeter =)[signature][hline]Piiys
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zxdMvDs__rM
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bekliyordum bayağıdır ya, iyice sabırsızlandım. Zaten animasyonu geçtim direk sinema tarihinin en iyi yan karakterlerinden bir tanesi asdf
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Aylar var daha =(
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hep ön gösterimlere gidenleri kıskanırdım, hayatımda ilk defa ön gösterim için davetiye geldi o da finalime patladı ... izmit'te olacağım :( belki gidip gelirim bakim
xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 DarKRideR said: hep ön gösterimlere gidenleri kıskanırdım, hayatımda ilk defa ön gösterim için davetiye geldi o da finalime patladı ... izmit'te olacağım :( belki gidip gelirim bakim Gidemezsen bana versene. ;););)
Öne çıkan mesajlar