Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Sanırım çizim Shrekteki çizmeli kediyle aynı olacak. Seslendirende aynı, Antonio Banderas seslendiriyor. Kendi hikayesi çizmeli kedinin. Mutlaka görülmesi gerekecek. 2008.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 hobaaa bizim rahatsız pisi işbaşında he?! :D[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2005 shrekte gorundugunden daha derin bir karakter zaten, iyi olmus. o aglar gozlerle baksin yeter =)[signature][hline]Piiys Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=zxdMvDs__rM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 bekliyordum bayağıdır ya, iyice sabırsızlandım. Zaten animasyonu geçtim direk sinema tarihinin en iyi yan karakterlerinden bir tanesi asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Aylar var daha =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darko2 Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 23, 2011 şarkı tam uymuş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 hep ön gösterimlere gidenleri kıskanırdım, hayatımda ilk defa ön gösterim için davetiye geldi o da finalime patladı ... izmit'te olacağım :( belki gidip gelirim bakim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jaffa Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 çok iyi =)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2012 DarKRideR said: hep ön gösterimlere gidenleri kıskanırdım, hayatımda ilk defa ön gösterim için davetiye geldi o da finalime patladı ... izmit'te olacağım :( belki gidip gelirim bakim Gidemezsen bana versene. ;););) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar