Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tercihiniz Hangisi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben şahsen forumları okumayı daha az yazmayı tercih ediorum çünkü insan yazmak isteyince herşeye yazması gerekiyormuş gibi bir his besliyor(Şahsen ben böyleyim).
1.Tercih Sadece okumak
2.Tercih Konuya katılmak

Ps:Lütfen 1 veya 2 diye yazın ve yanına nedenini yazın
Mesaj tarihi:
amacı benim gibi sadece forum okumayı seven insanların kimler olduğunu ve bana benzemeyn insanların kimler olduğunu öğrenmek.[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar
Mesaj tarihi:
ikisi de güzel ben ikisini de seçiyorum[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
1 ve 2 diyelim. bazı insanlar sadece okuyor, bazıları okumadan yazı yazıyorlar. bence okuyup birşeyler yazmak daha önemli. forum, tartışma alanıdır. insanların düşüncelerini okuyup, yorum veya eleştiri yazmaktır. zaman zaman bu düşünce biraz değişebiliyor. örneğin; yardım etmek vb. şeklinde. ama bence ikiside forumu ve kullanıcıyı forum,kullanıcı yapan şeydir.[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas! |
|Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..|
Mesaj tarihi:
Bir soru:Bu threadin en sevdiğiniz peynirle ne farkı var?Varsa söleyin ben ona göre konu açayım.[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar
Mesaj tarihi:
Konu başlığı ilginç gelirse girerim genelde de birşeyler yazarım. Artık eskisi kadar çok dolaşmıyorum sadece gözüme çarpanlara bakınıyorum.[signature][hline]Beş Hececiler
''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S
Mesaj tarihi:
1 ve 2 diyelim.
topiclere sadece okumak için bakmıyorum.
ancak her topiğe de birşeyler yazmak gelmiyor içimden.

ancak, ilgimi çeken konularda fikir belirtmeden de duramam[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
namesiz, 18 Temmuz 2005 02:21 tarihinde demiş ki:
Bir soru:Bu threadin en sevdiğiniz peynirle ne farkı var?Varsa söleyin ben ona göre konu açayım.

biri kişisel yaşantıyı ilgilendiriyor, diğeri de forum içi kullanımı ilgilendiriyor.
ayrıca bakış açısına bağlı farklı noktalar da bulunabilinir.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
namesiz, 18 Temmuz 2005 02:21 tarihinde demiş ki:
Bir soru:Bu threadin en sevdiğiniz peynirle ne farkı var?Varsa söleyin ben ona göre konu açayım.

bu topici yeni gördüm peyniri yıllar önce..[signature][hline]Welcome to linux land, sometimes in silent nights you can hear the windows machines are rebooting..
[/b]Msn adresim
Mesaj tarihi:
ikisi de, ilgimi çeken, bir fikre sahip olduğum çoğu konuyla ilgili fikirlerimi ve sahip olduğum bilgileri paylaşmayı severim

ilgim olmayan, ya da ipin ucunu coktan kacırdığım konuları takip etmeyi de ayrı severim...

fazla saldırmayın cocuga ya=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
Mesaj tarihi:
gereksiz ve bos mesajlar atmak yerine , okumak en guzeli diye dusunuyorum.

senede 750 msj gibi ortalamam varmis bu arada hehe ;)[signature][hline]()'.".'()
 ( (T) )
(..).(..)
(,,,)(,,,)
Chillin Killin Billin

Mesaj tarihi:
bende genellikle okuyorum, bildiğim - ilgilendiğim konular varsa anca o zaman mesaj atıyorum.[signature][hline][i]smile at me and I will stay, start to cry and I'll go away, just please dont leave me guessing.[i]

Mesaj tarihi:
her ikiside diyelim..
yeri gelince yazmak lazım..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
vay bee 2 sene olmuş hala 5k madalyam yok. ilgimi çekmeyen topiklere pek fazla yazı yazmıyorum. çok gerekmiyorsa, önemli birşey değilse pek konu açmıyorum. 2 şık neredeyse eşit diyelim o zaman :)[signature][hline]chiptech.
Seni unutmicaz Windshade...
"Ölüm dediğin budur perde arkasından haber,
hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..."

blog
Mesaj tarihi:
1 sene olmuş benim daha 1k madalyam bile yok sen düşün ne kadar 1.ye uygunum :D[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
wow yüzünden pek giremiyorum zaten son zamanlarda, ama girdiğim zamanlarda genelde tüm açıp da baktığım topiclere bıdı bıdı bir sürü şey yazıyorum saçma sapan, sonra siliyorum, vs. deşarj gibi.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- faking nuub!
Mesaj tarihi:
%80 ine cvp yazmam okudugum threadlerin ilgimi çeken olursa veya katkı saglayabilecegimi dusundugum threadlere yazıyorum.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
  • Yeni Oluştur...