bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Hiç senle gezmedik Hiç senle maça gidemedik doğru düzgün Hiç oturup konuşamadık karşılık bir dost gibi muhabbet edemedik. Hiç yanına gelmedim "bunlar beni dövdüler baba" diye... Ama herzaman korudun.Ama herzaman sevdin.Ki öyle sanıyorum.Umarım... Çok güzeldi hayatımız ama çokta zordu.Herşeyi verdin bize herşeyi gösterdin öğrettin. Sayende yaşadık.İnsanları gördük nasıl yaşdığımızı onlarla karşılaştırınca sana bir kere daha şükrettik. İyi ki varsın diye... Ben büyümeye başladığım zaman sendeki değerim sorumluluk yükleme isteyinde kat kat artıyordu. Ama ben gelemiyordum.Yapamıyordum öğrenemedim bunu senden.Belkide çok istedin ama olmadı yapamadım. Ablam gibi birini daha istedin belki ama ben onun gibi olamadım şikayetçide olmadım sadece senin adına üzüldüm. Herkese ve herşeye karşı kolladın.Sayende çok kez düşüp tekrar kalktım. Ama sevgini hissedemedim.Hep beni kaldıran senın yakınındakiler oluyordu.Sen söylüyordun onlar yapıyorlardı. Ama sen eksiktin. Yüzünü göremeden büyüyorduk.Çok çalışıyordun bizim için...ü Hep senınle boğuşurduk tabi sen daha güçlü ve cüsseli olduğundan hep beni sıkıştırırdın kollarının arasına çıkamazdım.Babanneme bağrır Hasta dedemin yanından gelir kurtarırdı. Önce Dedem gitti. Hernekadar iyi halini hatırlamasamda gitti.... Sonra hayatımın en büyük parçası babannem.... O gitti ya kalbimin 4 e 1 de gitti... Artık benim karşımda yatan babannem yoktu. Artık hadi şu radyoyu kapatta yat diyen Artık beni kurtar babanne diyebileceğim bir babannem yoktu... Kaç kere kötü duruma düştük toparlandık hep bir arada olduk. Ve birgün çok kötü düştük be baba... Senin gibi birinden beklenemiyecek şekilde.Herşeyi arkamızda bıraktık.Ve giderken bakma fırsatı bile olmadı. İstemedin ama hayatımız mahvoldu.Ablam çok büyük sorumluluklar aldı bu yaşında haketmemesine rağmen... Ve sen... Mahvoldun. Hayatında hiç olmadığın kadar kötüydün.En dipteydin.Heryerin bağlı bataklıkta resmen batıyordun.Çekmeye gücümüz yetmiyordu baba seni... Sende deliriyordun... Ama olmadı be baba. Şimdi herşey güzelleşiyor.Ama yaşadıklarımızın ördüğü koskoca geniş bir duvar var.Ve hergün yıkmak dahada imkansızlaşıyor. Farkındamısın son 2 senedir herşeyimizde kavga çıkıyor.Neden baba? Kim istedi bunu sen mi ben mi ? Hergün kavga ediyoruz hergün tartışıyoruz.Senin yanında olmak yanında ağlamak baba diye hıçkıra hıçkıra ağlamayı o kadar çok isterdim ki.Seni çok seviyorum demeyi o kadar çok isterdim ki. Hatırlarmısın bana sorardınız annemle sürekli Bizi ne kadar seviyorsun diye bende " Beşiktaştan büyükk" derdim... =) Bilirdinniz Beşiktaşımı nasıl sevdiğimi . sizde gülerdiniz. Şimdi baba seninle aramın düzelmesini ne kadar istiyorlar diye sorsalar Beşiktaştan büyük cevabını verirdim ... Sırf senın unuttuğun gülümsemen için. Ama olmuyor.Ne sen bi adım ileriye geliyor nede ben. İkimizde belki deniyoruz ama olmuyor olmuyor olmayacakta :( Sen yaşlanıyorsun... O 1 günde beyazlayan saçların dökülmeye başlıyor. Vücudun eskisi kadar aktif değil.Hayatın sana verdiği enkaza senin vücudun yenilerini ekliyor... Peki baba ben sen birgün gideceksin yaa o zaman ben napicam... Kiminle kavga edip tartışıcam ? Şimdi ağlıyorum.Sen bana derdin ya duygusuzmusun sen diye herkes ağlarken sen neden sırıtıyordun derdin. Şimdi ağlıyorum baba belkide uzun yıllar sonra ilk defa hıçkıra hıçkıra ağlıyorum. Ama siz yanodada uyuyorsunuz herzaman ki gibi duymuyorsunuz =) Babam sen gidersen napıcam ben... Bana kim yol gösterecek. Eğer sende beni "Beşiktaştan büyükk" seviyorsan ne olur gitme... Biliyorum elinde değil ama gitme... çünkü sana daha Seni Seviyorum diyemedim ... içimi dökesim geldi babam hasta falan değil ama ne biliyim işte... [signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 kavgasını bile seviyorsun babanın.. inşallah ne o gider ne sen gidersin..hep birlikte gideceğimiz günü düşünürüm ben hep..o hep anlatılan kıyameti yaşamk sevdiklerimle beraber gitmek isterim..ne benim için üzülen olsun ne d eben birisi için üzüleyim..umarım siz de böyle olursunuzu sonuna kadar birlikte gidilecekse de sonunda gene birlikte..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) [b]karakedi, 26 Mayıs 2005 14:37 tarihinde demiş ki:[/b] evet arkadaşlar, ne yazık ki sistem adminimiz mal.. Yeni Rockı | Üstüne Şehir Örten Şehir [/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ya var ya inanılmaz güzel yazmışsın seninle direk aynı durumdayız babam daha 2 aylıkken babasını kaybetmesinden solayı gerçek bi baba nedir tam olrak bilmiyor bizde abimle bunun eksikliğini yaşıyoruz ama olsun dyip hergün içimize atıyoruz.ne demek istediğini anlıyorum hergün kavga etmek dışında ben bazen o kadar bile iletişim kuramıyorum ama seninde dediğin gibi belkide en çok korktuğum şey babamın ölmesi yani oturup düşününce ağlayabildiğim tek olay oluyor. heheh ve ayrıca bende onları beşiktaştan çok seviyorum:)[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 çok dokundu bu yazı bana, bu sıralar benim de babamla aram kötü biraz. en kötüsü babaların sessiz kalmaları. sessiz kaldıklarında hep en kötüsü geliyo aklıma. bağırıp çağırsa şöyle içini dökse genelde rahatlıyo insan sonra. ama sustular mı, o zaman insan kendi kendini yiyip bitiriyor. umarım bu ülkede beşiktaş taraftarı olan insan sayısı kadar güzel günler geçirirsiniz babanla.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bu ne abi bitirdin sen beni yaaa.... Allah bütün sevdiklerimize uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 benim babam bana sarılmıyor öpmüyor beni sevdiğini bile söylemiyo =// küçükken böyle değildi ama kucağından indirmezdi büyüdüm kız olduğum için benden uzak duruyor ama beni seviyor hissediyorum ama gelip iletişim kurmuyor... kız olduğum için benden uzak durması çok saçma & moral bozucu.. böyle babalarıyla süper iyi geçinen arkadaşlarımı çok kıskanıyorum birlikte bi yere giden şaklaşan sarılan ama napiim ben onu böylede seviyorum be ;)[signature][hline]my silence knows what your silence means... [Bu mesaj twistedemo tarafından 15 Temmuz 2005 14:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 cok güzel yazmissin... karalama defterine bile yakisirdi =) of.. babamla anlasamayiz biz.. cok zit birisi... kisacasi aramiz kötü... üzgünüm o yüzden... ama yinede her nolursa olsun babam o benim ve bisey olmasina bende dayanamam...[signature][hline]Messor,10 Temmuz 2005 tarihinde icq'da demiş ki: tel tak, telli kız fantezim olmuştur hep.. tellerine takıldım isimli kitabımı yeni çıkardım.. lylide.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 yazı cok güzel. cok güzel anlatmıssın kendini. karalama defteri daha uygun o derece:) @twistedemo: baban belki senin rahatsız olacagını düşündügü için öyle davranıyodur. sen bi adım atmayı denesen önce[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bir babanın oğLuna duyduğu öfke , oğLunun babasına duyduğu sevgiden dha yücedir...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
twistedemo Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 mix ~ kaç kere sarıldıysak hep ben sarılmışımdır istediin kdr adım at bi faydası yok aman napalım =)[signature][hline]my silence knows what your silence means... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: paspatur, 15 Temmuz 2005 13:11 tarihinde demiş ki: bu ne abi bitirdin sen beni yaaa.... Allah bütün sevdiklerimize uzun ve sağlıklı ömürler nasip etsin. [signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 bazen ben de düşünürüm ya sevdiklerim ölürse falan die..gerçekten kötü oluyorum bu yazıyı okumsaydım keşke:([signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SteelBB Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 YEminle gözlerim doldu. çok fazla aynı yer var hayatımda. Babanın değerini kaybetmeden farkına varman çok güzel. BEnde o yüzden üzmemeye kavga etmemeye çalışıyorum ama tabi olmuyor. Sonuçta herkez bizim gibi istemsekte birbirini terk edicek. Derin konular bunlar. :) edit: bende beşiktaştan çok seviyorum harbi :P [signature][hline] "Eğer insanları ikna edemiyorsan kafalarını karıştır. Harry Truman" [Bu mesaj SteelBB tarafından 15 Temmuz 2005 17:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clementine Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 :(:(:(Yaa moralim bozulduu.. cidden çok güzel olmuş...benimde hayatımdaki en büyük korkum onu yitirmek ya da sadece üzmek.. kıyamam yaaa...[signature][hline]Cleanliness is next to goodliness.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 said: Clementine, 15 Temmuz 2005 19:04 tarihinde demiş ki: :(:(:(Yaa moralim bozulduu.. cidden çok güzel olmuş...benimde hayatımdaki en büyük korkum onu yitirmek ya da sadece üzmek.. kıyamam yaaa... Aynen. Her kavga edip ikimizden biri kafasını toplamak için dışarı gittiğinde "İnşallah başına bir şey gelmezde ondan özür dileyebilirim" derim. 2 gün sonra gene kavga eerim ama olsun :) Yazıyı çok sevdim. Cidden vurucu olmuş :) Dedemi kaybedince hakkaten bir parçam gitmişti (yakınımızda bile değildi oysa :)) 6 ay önce neredeyse kaybediyrodum babamı ikimizin dalgınlığından (kafasını bir cam alıp götürüyordu neredeyse. Masayı camı almadan kaldırınca kayıp gitti) Nasıl oldu bilmiyorum ama kaçtı. O zaman dikakt etmedim ama sornadan düşündüğümde dehşete düştüm hakikaten. Artık iyice tırsar oldum ayrı kaldığımda başına bir şey gelir korkusundayım genelde...[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:The_Only (akşam Dark Mare ne kesti bizi beee. Bilmesem DM national point partisi yapıyor diyecem. Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 içimden bi parça koptu okurken. çok güzel yazmışsın. gerçekten çok güzel. paylaştım yazını okurken, hissettim onu.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! There's no try. There's do! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arthur_HellsFire Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 insanların güvenecekleri bi birey olması ne güzel, ama malesef ben kendisinin ne babalığını gördüm neden güven verecek bir yanını.[signature][hline]Fire in the Darkness... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 ben kendisini görsem yine iyi , halinize şükredin derim.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 hayat her zaman sevdiklerimizle beraber yaşamamıza izin vermeyebilir , onları bizden ayırabilir. ama biz onları herzaman içimizde yaşatır , onlara layık evlatlar olmaya çalışırız ve böylelikle onların mirasına sahip çıkarız...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 İşe bu sıralar bana bu yüzden koyuyor bu olay. Çünkü Kız Arkadaşım babasını 7 yaşında kaybetmiş. Ve babasının ölümü yüzünden aile içinde çok fazla sorunları var...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2005 İşte insanlar bu yüzden kader diye bir şeyin varlığına inanıyor. Çünkü aksi taktirde hayat yaşanmaz bir hal alır.Kaderci olmak lazım başka çaresi yok... Ha yapılacak tek şey var onlar hayattayken kıymetini bilimek , arkalarından kafanı taşlara vuracak şeyler yapmamak lazım.[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 walla babama daha da bağlandım bu yazıyı okuyunca... Çok güzel yazmışsın Ben pederle iyiyimde yarın dj tiestonun konser için ii bişi vermezlerse bende buraya yazı yazcam[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 varya ben duygusuz adamın bıle gozlerını yasarttın ya helal olsun sana..Babanla aranız kotuyse ve yanındaysa gıt onu op ve senı sevıyorum babacım de belkı her sey gıne yoluna gırer...[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
helena Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 karalama defterinde yazılanların "bir bölümünden" daha iyi bir yazıymış[signature][hline]"zamanı gelmiş bir düşünceyi durdurabilecek hiçbir ordu tanımıyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: paspatur, 15 Temmuz 2005 21:50 tarihinde demiş ki: hayat her zaman sevdiklerimizle beraber yaşamamıza izin vermeyebilir , onları bizden ayırabilir. hayat her zaman "sevmemiz gerekenleri" sevmemize izin vermeyebilir.[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar