Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sitedeki Kedi Sesi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Forumlar da dolaşırken bugün fark ettim, böyle mesela topice tıklayınca kedi sesi çıkıyor baya hoşuma gitti de, merak ettiğim nokta ben mi yeni farkettim yoksa daha yenimi konuldu?[signature][hline]Janitschar Family LL
P.G.T.
Mesaj tarihi:
Galiba öyle de PM geldiğin de her topic değiştirmem de falan o kedi sesi çıkıcakmı ki, eğer bakmazsam pm ye?
Ama baya hoşuma gitti ben o pm ye bakmıyacam :)[signature][hline]Janitschar Family LL
P.G.T.

[Bu mesaj Janitschar tarafından 17 Temmuz 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
heuh harbidende onada soyledim acaba "Kedi sesinin kapama" gibi bir secenek varda bende kapadım mı acaba:) neden cikmiyor ya duymak istedim alla alalal[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
B@B th3 G3NK
Mesaj tarihi:
Yarın kedi sesi öbürsü gün
kedi tüyü

kedi yavaştan belleklerimizi esir alıyor....[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
Hafif açıktı pc nin sesi ya etrafa bakınıyorum kedi var sandım cafenin içinde, millete sormaya başladım artık ya içerde kedimi var diye. En sonunda anladık da anlayana kadar cafenin içine kedi arıyordu millet :P[signature][hline]Janitschar Family LL
P.G.T.
Mesaj tarihi:
bende de bi aralar öle kedi sesi çıkıyodu ama şimdi çıkmıyo..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
  • Yeni Oluştur...