Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Forumlar da dolaşırken bugün fark ettim, böyle mesela topice tıklayınca kedi sesi çıkıyor baya hoşuma gitti de, merak ettiğim nokta ben mi yeni farkettim yoksa daha yenimi konuldu?[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Pm geldiğinde olmasın o ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben duymadım la hic biri ö.m atsın bakiyim:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Galiba öyle de PM geldiğin de her topic değiştirmem de falan o kedi sesi çıkıcakmı ki, eğer bakmazsam pm ye? Ama baya hoşuma gitti ben o pm ye bakmıyacam :)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T. [Bu mesaj Janitschar tarafından 17 Temmuz 2005 21:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Foruma girdiğimde sürekli mp3 açık olduğu için hiç farketmedim açıkcası.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Miyaavvv lıyıp duruyor :P hueheueaha[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
Baggio Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Sag ustte "x yeni mesajiniz var" seyi ciktigi surece gelir o ses, acma kapama hedesi var Uyelik Bilgileri bolumunde hatta.[signature][hline]Gesp (a.k.a Baggio) | [b]Email: [email protected][/b] kaderde varsa düzülmek, neye yarar üzülmek?
circirbocugu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Pm de en sevdıgım nokta zaten bu :)... Bu kedı cok guzel bı ara wınampta bıle calıodum :D..[signature][hline]MSN:[email protected] Benı vareden sımdı neden yokedıyor....Korkusu mu var sevgımısı....Yoksa ınancımı...
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 erutan manyagi yolladi cikmadi ses:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Erutan yolladıysa çıkmaz :D[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Rollarım bak seni ha... Evet! post kasıyorum.[signature][hline]Köylüler Rullaz..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben onu ICQ'daki "a-ow" sesi diye biliyodum , dikkat ettim kedi sesiymiş harbi. :D[signature][hline]peace!
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 heuh harbidende onada soyledim acaba "Kedi sesinin kapama" gibi bir secenek varda bende kapadım mı acaba:) neden cikmiyor ya duymak istedim alla alalal[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ya duyup napcan? Mart ayında vıyaklayan bi kedi.[signature][hline]Köylüler Rullaz..
Lexius Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 kedi diil o türk kası:D[signature][hline]=Demokratik Pati Örgütü= Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonuna Kadar Savaşacağız...
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 sesi sonuna kadar actım öeh yani cikmiyo ses:P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Yarın kedi sesi öbürsü gün kedi tüyü kedi yavaştan belleklerimizi esir alıyor....[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Hafif açıktı pc nin sesi ya etrafa bakınıyorum kedi var sandım cafenin içinde, millete sormaya başladım artık ya içerde kedimi var diye. En sonunda anladık da anlayana kadar cafenin içine kedi arıyordu millet :P[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
NotoriuS Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 muahah Komediye bak :D[signature][hline]Sen ne için hazırsan oda senin için hazırdır.... Me
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 bende de bi aralar öle kedi sesi çıkıyodu ama şimdi çıkmıyo..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bende hala devam etmekte susmasın da insanın içini açıyor :P (ne alakaysa)[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ctrl+alt+del explorer'ı kapa :D[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Janitschar Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 alt+f4 daha kısa ya :) mesaj yazarken bile pisi pisi bağırıyor yavrum benim be[signature][hline]Janitschar Family LL P.G.T.
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 biri bana özel mesaj atsın... lütfeeeennn...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: blackchaos, 17 Temmuz 2005 21:07 tarihinde demiş ki: Pm geldiğinde olmasın o ? [signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim.
Öne çıkan mesajlar