Grudge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Sintisyzer, 28 June 2003 22:24 tarihinde demiş ki: 1.000.000 mermi/sn =? 16,6 mermi/sn anlamadım burda ne demek istediğini ...[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Grudge, 28 June 2003 22:28 tarihinde demiş ki: said: Sintisyzer, 28 June 2003 22:24 tarihinde demiş ki: 1.000.000 mermi/sn =? 16,6 mermi/sn anlamadım burda ne demek istediğini ...[hline]Pain is weakness leaving your body... üstteki arkadaş için yazmış galiba. Dakikada 1000 mermi diyen biri var ya.[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 benim o... :-p[hline]Pain is weakness leaving your body... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 demişsin ya bikaç sene once cıkmıstı buna benzer bi habeer ama dakikada 1000 kursun atıo diye, aynı haber degil demeye calıstım, yani 2 sinden biri yalan ( tabikide netteki )[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Yine pepelek ahkam takımı iş başında. Bi değerlendirilse ne mekanikçiler cıkıcak burdan..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Qui, 28 June 2003 22:39 tarihinde demiş ki: Yine pepelek ahkam takımı iş başında. Bi değerlendirilse ne mekanikçiler cıkıcak burdan..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm *Selami gülüşü*[hline]Penthesilea Caldwell in Locus Once I had strenght but no wisdom, Now I have wisdom but no strenght. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 oha süper bende istiyorum :-p[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bir basışta 500 bin insan olduruyosun.. 3 kere bassan antalya gitti.. ilginç be :)[hline][b]Hayat ne boşvericek kadar kısa Ne de önemsicek kadar uzundur..[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Bu eski bir haber, Saniyede diil dakikada 1.000.000'dan fazla mermi tüketebiliyor detay için[hline]I'm here to kick some ass, and chew bubblegum. And I'm all out of bubblegum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 evet volkanın ustunde tutup sarjorune kovayla 1m kursun doldurmaya calısıp hepsini volkana dokerek harcayabilir[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Alexi_Septimus, 22 April 2003 17:59 tarihinde demiş ki: abajura sıçıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: penthesilea, 28 June 2003 22:24 tarihinde demiş ki: Bir de bir adamı 1, bilemedin 2 kurşun öldürür zaten (rambo flan değilse). Ya sen gidip bunun 500k katını niye harcayasın. Yani adam 1m kuşun yese adam kalmaz zaten geriye her silah sadece adam öldürmek için değil. Mesela minigun gibi bir silahsa, helikopter, tank gibi zırhlı araçlara saldırabilirsin.[hline]All right, you egg-suckin' piece of gutter trash! You always did like pushin' around people smaller than you! Well I'm smaller! Try pushin' me! Wolverine, To Sabretooth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Silaha takılı bulunan bu elektronik sistemin istendiğinde diğer uçaksavar ve ağır makinalı tüfeklere monte edilebileceğini açıkladı.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 saniyede bir milyondan fazla atması demek bır mılyon tane mermı atıyor demek deıl hatırladıgım kadarıyla o cumle mermının cıkıs hızını ve sılahın atıs kapasıtesını anlatmaya calısıyor bızım gıbı sılah konusunda acemı ınsanlara.[hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 zaten minigunları askerlere vermiyorlarki gemilerde oluyor genellikle discovery de izledim son teknoloji bi gemi(cruiser felandı galiba bilmiyorum tam olarak) ye bi silah sistemi koymuşlar en son teknoloji 2 tane minigun üstlerinde 1 insan boyunda 2 insan genişliğinde mermi haznesi var saniyede bilmem kaç yüz mermi yağdırıyor, gemiye yapılabilcek füze ve uçak saldırılarını bu sistem engelliyor. geminin baya büyük bir radar ı var gelen füzeleri ve uçakları saptayıp tahmini uçuş yoluna mermi yağdırıyor saniyede bilmem kaç yüz mermi boşalttığından ıskalamıyor doğal olarak[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 O anlattığın olay Irak'taki uçak savar sistemiydi işte. Direk gelen füzeyi hedeflemiyorlar. Bir füze geldiğinde o yöne doğru rastgele ama muazzam miktarda mermi atışı başlıyor. Havada bir perde oluşturuyorlar ve gelen füze mutlaka biriyle vuruluyor. Normalde karadan havaya uçaksavarlar için artık bu sistem eskidi. Eski Rus yapımı bir sistem ama ırak malum işte.. Demekki gemilerde hala kullanılıyormuş..[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Nefr, 28 June 2003 20:49 tarihinde demiş ki: Sam sen sakın bakma buraya bugün yeteri kadar kurşun gördüm (black hawk down'ı seyrettim demin heh) ama yine de canım çekti işte insan böyle bir yaratık, doymuyor.. :-p bu haberi ben de birkaç yıl önce duymuştum ama bir yanlış çeviri sözkonusu herhalde, bir saatte 1 milyon mermi atılıyordu yanlış hatırlamıyorsam. en hızlı minigun saatte 600000 mermi atıyordu gerçi çok büyük bir fark değil bu haliyle. dakikada 1 milyon mermidir sanıyorum tekrar düşününce çünkü o aleti gördüm, fistful of dollars'ı izleyenler hatırlar oradaki gatling öncesi makineli tüfeği anımsatıyordu. belki 50 tane namlu birleştirilmişti, fakat 1-2 sn'de mi ne takılı bütün mermileri harcıyordu.. :) bazı düzeltmeler yapmak istiyorum atılan mesajlara: gatling silahı da ilk çıktığında ordu alımına karşı çıkmıştı mermi israfı diye, sonra bir general kendi cebinden bu silahlardan aldı ve kullanımda çok etkili olduğu görüldü. sonra maxim'in makinelisinden bugün her askerin, polisin elindeki dk'de yüzlerce mermi atan (bir h&k mp5 smg'si ilk gatling'den daha hızlı ateş edebiliyor) silahlara geldik. bir minigun dk'de 10000 mermi atabiliyor, bu mermilerin çoğu hedefi vurmaz ama önemli olan hedefin vurulduğundan emin olmaktır. dk'de 1500 mermi atan silahı kullanırsınız, güya tasarruf yaptığınızı düşünürken vuramadığınız hedef sizi vurup düşürünce görürsünüz tasarrufu..:) bir diğer nokta her minigun zırhlı hedeflere karşı etkili değildir, a10 tank killer'daki yüksek kalibreli (20 ya da 30mm, hayvani mermiler ama daha düşük hızlarda ateş ediyor bunlar 2 tonluk geri tepmesi filan var) minigun'lar kullanılabilir bunun için mesela. yoksa colt m1a1'in kullandığı 5,56 kullanan minigun'la tanka çizik atamazsın.. :) gemilerde kullanılan yakın menzil anti füze minigun sistemlerine phalanx deniyor, bende videosu var birinin ateş ederken, ejderha gibi ateş kusuyor mübarek.. 8-)[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 evet ama biraz daha gelişmişi yani işe insan karışmıyor bilgisayar kendi kendine uçağın/füzenin yolunu çıkarıyor ve yolunun uzerine sureklı ates ediyor. Çok seri olduğundan ıskalamak gibi bir şey söz konusu değil[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 ayrıetten bilgi olsun gatling ilk defa ingilizler tarafından kullanıldı yanlış hatırlamıyorsam afrika da yerlilere karşıydı[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 işte dediğim phalanx o zaten ege.. :) gatling ilk defa amerikan iç savaş'ında kullanıldı, gatling daha sonra dünyanın her tarafına üretip sattı. ingiliz ordusu da satın almıştı çok miktarda, afrika'da ne kadar işe yaradığını bir-iki hikayesi: bir çatışmada 2000 yerliye karşı 10 kadar asker öldü, 2 galing silahı vardı.. bir diğer yerde ingilizler yerlilere kendileriyle savaşırlarsa bu silahı kullanacaklarını gösterdiler, silahın ateşini gören bir yerli orada intihar etti.. :) sonra minigun'lar vietnam'da ilk defa denenirken yanlışlıkla bütün cephanenin izli konması yüzünden güney vietnam ordusu deneme sahasından kaçacak duruma geldi, ejderha sananlar oldu. puff the magic dragon lakabı konumuştu o ilk modellere bu nedenle..[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Kötü niyetli insanların elinde korkunç bir silaha dönüşebilir!! ne biçim başlık bu... zaten korkunç bi silah , iyi niyetli kötü niyetli olması ne farkedecek? İyi niyetli olan adam mermi yerine çiçek tohumu doldurup etrafta çiçek yetiştirecek değil ya :lol:[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 bu arada horace'ın verdiği linkten haberin doğrusunu buldum: "Metal Storm has evolved from humble beginnings to now be widely accepted as the most revolutionary development in ballistics technology since the invention of the Gatling gun over a century ago. Metal Storm technology enables electronic firing of projectiles, and totally eliminates all moving parts in the firing system. Projectiles can be fired at variable rates, ranging from conventionally slow to previously unattainable rates, with a burst rate in excess of 1 million rounds per minute." fakat sorun şu ki atış hızında belli miktarların üzerinde kullanılan cephanenin kurşun olması pratikte bazı sınırlar getiriyor. binlerce kurşun taşınılan helikopterlerin bile kesintisiz 2 boyunca ateş etmeye yetecek kurşunu yok. o nedenle bu sistem ancak savaş gemileri ve büyük uçaklarda kullanılabilir sanırım. fakat ateş edilen şey sağlam kalmayacak o kesin.. 8-) gatling laser gerekecek anlaşılan yakında.. ;) ekleme: reaper mesela benim elime geçerse o silah türkiye'deki cabrio araba sayısını arttırmaya çalışacağım, maksada göre aynı aletle bambaşka şeyler yapılabilir yani.. :) tactics oynayasım geldi bir an[hline]Sam'i bu Gatling Gun'a çıkardığınızda katliam yapabileceksiniz. Level, Ağustos 2001 [Bu mesaj Sam tarafından 29 June 2003 00:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 demek ki izlediğim programın bir de başı varmış diyorum biraz kopuk geldi :P[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 sallama olabilir resmi falan yok ama harbiyse bile daha üstünde çalışılır onun saniyede bir milyon mermi attın mermileri nere koyucan hadi koydun sıktın birmilyon gitti doldur bakalım sonra alet nasıl sıkıyor bir milyon memi adama doğrulttuğunda Türksata doğrumu gidiyor daha işi çok bu aletin[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 oha bu ne be gauss minigun tam... ben inanmadım yapan adam bakkalmış oha 30 yılda mı yapmış ? 30 yılda silah mı yapılır be deli gibi teknoloji değişir 30 yılda çok yalan geldi[hline]merchant-for god's sake pinhead-do i look like someone who cares about what god thinks ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2003 said: Sam, 29 June 2003 00:10 tarihinde demiş ki: mesela benim elime geçerse o silah türkiye'deki cabrio araba sayısını arttırmaya çalışacağım, maksada göre aynı aletle bambaşka şeyler yapılabilir yani.. :) :D[hline]Sam 15.06.2003 tarihinde döktürmüş: umarım keyif aldınız, çok tutuktum ama zamanla açılırım herhalde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar