uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 alıyorlar sanırım.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 umarım vazgeçerler de almazlar reklam fln yani ne biliyim garipsedim birden,reklamlı düşündüm formayı kötü geldi gözüme=)[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 güzelde durabilir aslında =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: uncla, 10 Temmuz 2005 22:17 tarihinde demiş ki: messi kimdir abi? harbi bilmiyorum. Arjantin 20 ya$ altı takımında oynuyor $uan 18 ya$ında ve yenı maradona dıyorlar kı cıdden cok iyi oynuyor adam.barça da ztn $uanda.20 ya$ altı turnuvasını ızledıysen bılırdın az cok.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 fotomaçtada yazıyordu,deli bir haber ağlayasım geldi paraya bak be pehhhhhh[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 hmm şu an için ronaldinho'nun boşluğunu dolduracağını zannetmiyorum bilmem yanılıyomuyum =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Abi dünyada ronaldinho nun yerini doldurabilecek 1 futbolcu söyleyin,tamam diyeceğim.Ama yok,ondan dolayı satmamaları lazım.Ha diyonuz deco falan onun görevini devralır ama yaş o iş.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 ya ronaldinho ayarinda futbolcu var tabiyiki abartmamak lazim, diego, kaka bunlarin hepsi cok kaliteli oyuncular. hic bir oyuncu o kadar para almaz. barca o paraya satmazsa aptallik eder, 2 senelik butcesi cikar be o paraya. hatta ne iki senesi... heh.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Abi tamam kaka,diego falan çok iyi oyuncular da bir ronaldinho gibi skora direk katkı yapabilirler mi?Hiç zannetmiyorum.[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 abi bahsettigimiz rakkam 135m Euro[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz [Bu mesaj Azmodai tarafından 11 Temmuz 2005 00:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 offff ya birisi şu adama dur desin bir şeyler yapsın,parası olan konuşur tamam da bu kadar olmaz ki,artık futboldan da mı zevk alamıycaz?[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 cidden futbol piyasasini mafeder bu olay bence. adam gibi ya salary cap benzeri bir sistem koysunlar yada transfer fee cap falan. sacmaliyor iyice dunya.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: Pyro, 10 Temmuz 2005 20:17 tarihinde demiş ki: ronaldinho yu satarsa yerine messi var barça da hem daha cokta genc? La git cm den adam bulup geliyo buraya yazıo ya...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 @blackchaos messi gercekten cok kaliteli bi oyuncu...tecrübe kazandıkça dünyanın sayılı oyuncularından olcaktır..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 messi ilah ya,avrupa gençler şampiyonasını onun yüzünden izledim,nsaıl bir yetenktir o öyle[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 valla super bır adam teknık var adamda hersey var tip yok ama cok efendı bı arkadasımızdır :) gercekten super bı adam bence barca vermez o adam verılırmı hıc[signature][hline]Gözlerin Ölümü Görmüorsa Halen Bir Umut Vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
December_Flower Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 reklam olayına da geçen sene girdlier para yüzünden bence bu yüzden satacaklar,lakin barça vermezse harbiden saygı duyulacak takım...[signature][hline]Green is the colour of my death as in winter-guise I swoop towards the ground Green is the landscape of my sorrowfilled passing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2005 said: blackchaos, 11 Temmuz 2005 01:26 tarihinde demiş ki: said: Pyro, 10 Temmuz 2005 20:17 tarihinde demiş ki: ronaldinho yu satarsa yerine messi var barça da hem daha cokta genc? La git cm den adam bulup geliyo buraya yazıo ya... lol cm den bulup dedi ahah.ben nerden gördugumu söledim bir önceki sayfada =) ha bu arada arjantin a milli takımına cagrıldı eylulde mı ne hazırlık macı ıcın adam.hanı cm den buldugum adam =P töbe töbe.[signature][hline]Pyro dêãth øwñz lìfê Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Chelsea'nin dolar milyarderi Rus sahibinin yaptığı sıradışı teklifle Ronaldinho'nun aklını çelmesinden endişe duyan Barcelona Yönetimi, sambacı süperstarın maç başı ücretini 500 bin dolara çıkarıyor Roman Abramovich korkusu, Barcelona'daki dengeleri alt üst etti. Chelsea'nin dolar milyarderi Rus patronun, Ronaldinho'ya yaptığı 'çılgın' teklif Katalan ekibini harekete geçirdi. Oyuncularının aklının çelinmesinden korkan Bordo - Mavililer, sambacı süperstarın takımda uzun süreli kalabilmesini sağlamak için maaşına zam yapma kararı aldı. Yıldız oyuncunun, maç başına ücreti 500 bin dolara yükseltilecek. Abramovich'in sahibi olduğu İngiliz ekibi, Barcelona'ya 145 milyon dolar, Ronaldinho'ya ise 9 yıllık sözleşme karşılığı toplam 155 milyon dolar teklif etmişti. Barça ile daha 3 yıllık kontratı bulunan Brezilyalı yıldız sözleşmesindeki bir maddeye göre 170 milyon dolar bonservis ücreti getirmesi durumunda istediği kulübe gidebilecek. Bu arada Barcelona Kulübü, ezeli rakipleri Real Madrid'den ayrılmayı düşünen Michael Owen ile ilgili haberleri yalanlayıp, İngiliz yıldız ile ilgilenmediklerini açıkladı. Bu adamLar fazLasıyLa uçmuş...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 walla barça azmonun dediği gibi o fiyata bırakmassa aptallık eder,yani her oyuncunun yeri doldurulur,yeni gençler gelir[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: RamsesII, 11 Temmuz 2005 00:05 tarihinde demiş ki: Abi dünyada ronaldinho nun yerini doldurabilecek 1 futbolcu söyleyin,tamam diyeceğim.Ama yok,ondan dolayı satmamaları lazım.Ha diyonuz deco falan onun görevini devralır ama yaş o iş. deco'dan cacık olmaz.[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: uncla, 10 Temmuz 2005 12:58 tarihinde demiş ki: OHA ! [signature][hline]Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Theo Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Gencler sampiyonasinda messinin oyununu baz alırsak ligde aratmaya bilirde sampiyonlar liginde işleri biraz degisenbilir suda var bu basari tek basina ronaldinho nun degildi o nedenle vazgecilmez oyuncu yoktur die dusunuyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Tamam haklısın.Vazgeçilmeyecek oyuncu yoktur.Para verirlerse satar Barcelona ama Ronaldinho suz Barcelona da adam gibi birşey olmaz.Deconun,messi nin yapacağı iş değil ki Messi geleceğin starı olacak düzeyde..[signature][hline]Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 walla o paraya gidip gayetde ronaldinho'nun yapacağı işi yapabilecek bikaç oyuncu alabilir barça ben satmaazlarsa aptallık etmiş olurlar...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar